If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Ся те проучвам и по другите - спокич! Ще те разпилея, мангалче мое - дет' пишеш в най-четената тема, че си бил капитан и т.н.
Тия чалъми на друг, зайко ( смигам ).
И внимавай - щот' може да останеш трайно инвалид за цял живот с тия менти и ментички.
Самбистите чупим и трошим много методично - става по става и кокъл по кокъл - така ни обучаваха навремето да ги еВа ... - ще се учудиш, че имаш над 200 кости, дет' всяка може да се строши - поединично и аз се учудих к'во нещо имало за трошене тогава
Надявам се повечето читатели/писатели тук, да имат математически познания достатъчно, за да го видят и те!
А не ми стана ясно - пак от опита ти де: Като се хвалиш за "нещо", ставаш ли по-прав за даденото "нещо"? Опита ти това ли е показал - или работодателите ти така са те научили
- гледам че го използваш като аргумент ВИНАГИ, когато загубиш ИЛИ сменяш "шаблона"!
- логично следствие от тази тактика може да е, че АКО повечето хора тук не "владеят математика" по този начин могат да бъдат необходимо аргументирани! Но ти как ще спиш след такава аргументация?
А логично допускане сега може да последва след като те попитам?
- знаеш ли кои нямат съвест? и обикновенно къде работят?
В момента С, и flat assembler за AMD 64 и IA 32. Правя native applications за уиндоус и линукс ако ми се наложи, на кораба, напоследък все по рядко се налага, автоматизацията все по добре я изпипват.
А на времето, за което говорим, беше бейсик и асемблер за 6502
Господинов, технология на морските превози
писа ми оценка без да се явявам на изпит заради програмата, която направих.
Желязко Илиев (Цезара), морска практика
Малката Луна, забравих му името
И други има.
Това не е важно, обаче. Редно е, когато четеш статиите от Уикипедия, да ги разбираш, и като си видиш грешката, да си признаеш, че си сгрешил. И престани с обидите. Един пост няма, в който да не обиждаш.
Що бря - нали ми се смя, че мога веднага да те кача на кораб, а не да копаш градинки с фреза.
Смешничко ти беше, налЕ?
Утре ще го проверя т'ва - дет' го казваш - не си заслужава по т'ва време да тормозя близките си
Цитирай ми ги преподавателите - щот' ти казах, че сме 3 поколения корабостроители?
Племенникът ми завърши преди 2 години точно Военно-морското - профил Двигатели, ние сме корпусници.
Та, веднага ще проверя с 1 телефон - кои са ти били "преподавателите" - мангал-измамник
Русото работи само с телефони - в момента си ми на 1 телефон-спусък да се самозаколиш.
Решавай!
Господинов, технология на морските превози
писа ми оценка без да се явявам на изпит заради програмата, която направих.
Желязко Илиев (Цезара), морска практика
Малката Луна, забравих му името
И други има.
Това не е важно, обаче. Редно е, когато четеш статиите от Уикипедия, да ги разбираш, и като си видиш грешката, да си признаеш, че си сгрешил. И престани с обидите. Един пост няма, в който да не обиждаш.
Защо бре. Защо. Чете и не разбира. И представя аргументи подкрепящи моята теза и пак не може да стопли. И двамата не могат да стоплят, че се аргументират в подкрепа на моето твърдение. И Вал не била разбирала защо обикновено съм самокритичен пък в случая не съм. Не ти вярвам Вал. Разбираш. Нарочно правиш. Щадете им самолюбието, толерирайте ги, щом ви е кеф.
Кажи кой ти е ректор в момента на катедрата, бря и кои са ти преподавали?
Толкоз ли ти е сложно кат' въпрос???
П.П. НалЕ те чаках мое мангалче сам да се хлъзнеш с тия кораби и че си бил капитан, дет' грам понятие си нямаш от кораби.
тц тц тц тц тц
ай наздраве.хубави хорица сте, но все делите нещо.все не можетете да се разберете.
успокойте топката .дайте нещо за живота.вече не ми е и смешно,иначе винаги съм нахилен.имам чувството,че чета книга на Стивън кинг, със участието на Стоичков и Лили иванова.няма такава книга нали?
Защо бре. Защо. Чете и не разбира. И представя аргументи подкрепящи моята теза и пак не може да стопли. И двамата не могат да стоплят, че се аргументират в подкрепа на моето твърдение. И Вал не била разбирала защо обикновено съм самокритичен пък в случая не съм. Не ти вярвам Вал. Разбираш. Нарочно правиш. Щадете им самолюбието, толерирайте ги, щом ви е кеф.
Ами, аз съм програмист. Преподавателите от Морска Академия Варна ме познават. Само че това, което го казваш в този си пост няма нищо общо с темата за която спорим.
Съгласно съвременната математическа логика, аксиомите се избират. Това го пише, както в цитираната от теб статия, така и в цитираната от Маранди, така и в цитата от учебника, дето аз го цитирах. Това, че ти и Маранди не можете правилно да разберете написаното не е мой проблем. Спирам с вас. Повече нямам намерение да ви отговарям. Вашето незнание, съчетано с безгранична наглост ми късат нервите. Е приказвайте си един с друг и с тези дето не знаят математика и ви вярват. Как може бре, четете го, пред очите ви е, и пак не разбирате, че и претенции на всичкото отгоре.
Цитирай ми ги преподавателите - щот' ти казах, че сме 3 поколения корабостроители?
Племенникът ми завърши преди 2 години точно Военно-морското - профил Двигатели, ние сме корпусници.
Та, веднага ще проверя с 1 телефон - кои са ти били "преподавателите" - мангал-измамник
Русото работи само с телефони - в момента си ми на 1 телефон-спусък да се самозаколиш.
Решавай!
П.П. Ходим и в Хамбург на световното изложение за кораби през 2 години - демек знаем всички в бранша. Кажи ся кой ти е бил "преподавател" - шарлатанино мой?
Ами, аз съм програмист. Преподавателите от Морска Академия Варна ме познават. Само че това, което го казваш в този си пост няма нищо общо с темата за която спорим.
Съгласно съвременната математическа логика, аксиомите се избират. Това го пише, както в цитираната от теб статия, така и в цитираната от Маранди, така и в цитата от учебника, дето аз го цитирах. Това, че ти и Маранди не можете правилно да разберете написаното не е мой проблем. Спирам с вас. Повече нямам намерение да ви отговарям. Вашето незнание, съчетано с безгранична наглост ми късат нервите. Е приказвайте си един с друг и с тези дето не знаят математика и ви вярват. Как може бре, четете го, пред очите ви е, и пак не разбирате, че и претенции на всичкото отгоре.
Ти си много много ... объркан ... мой човек
- какви теореми, какви 5лв -> ти за какво писа до сега
- аз за какво си губих времето да ти обяснявам до сега
И 100 пъти да повториш че си прав, няма да станеш прав от повторенията!
Непознаването ти на същността на аксиомите се дължи на липсата ти на нужда, да ги използваш с НЕограничените до математиката която ползваш ти, техни параметрични свойства!
Пример: Ти не си "писал" сорса на Уиндоус (например 7/64), но ти работиш на Уиндоус! От тук следва ли че сорс кода е случайно написан, или е конкретно написан?
- та ако ти имаш нужда Уиндоус ти да прави НЕЩО различно от "фабричния", ще пренапишеш кода, ако не - няма!
Коментар