IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Знам ви аз Вас- преките демократи.
    Ся ще гледа да избута постовете с кофти въпросчета на 2-3-та страница и за целта ще пише кат' шугав, ако трябва и цяла станица с негови глупости - просто да ги превърти.

Така ги обучават промитите трол-чета, все едно българите сме некви идиоти

П.П. Нали го питах колко кинти е изкарал с глупостите си, дет' ги ръси?

Ако не е изкарал 2 стинки да върви на друго място да се учи, че и моето търпение не е безгранично.

Ако му плащат заплатка да троли - да смени темата поне, че я осра.

Все въпроси с повишена трудност и се прави на цапнат с талпа по главата, че не "разбира" какво го питат.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Знаеш какво ми е отношението към предателя Гамизовец. Той не е никакъв анархист. Ако беше щеше да помага, а не да плюе и омаскарява с дълги постове.
      Реалния Гамизов ли имаш предвид или това е нарицателно?

Коментар

Знаеш какво ми е отношението към предателя Гамизовец. Той не е никакъв анархист. Ако беше щеше да помага, а не да плюе и омаскарява с дълги постове.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Ми аз каквото можах изплюх.
          Ако искаш някой да те разбере помогни му
          Ако искаш да спра, не си познала.

Няма ли пряка демокрация - няма демокрация !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Ако си в реалния бизнес го бях казал отдавна ( преди 2 години още ) - закривайте всичко, разпродавайте активите и по кръчмите.

Иначе няма оправия, докат' партийните трол-чета кат' Мечката не хвръкната на пътя.

П.П. Не ми е приятно мухляци да се правят на капитани и всеки ден да гонят 1000 поста по сайтовете, за да размиват проблемите с простотии, щот' заплатата му е за т'ва.

Да търчи и да спами кат' побъркан и понеже сайтовете са доста - дъни през копа/паста да може да огрее навсякъде.

Тия, няма да ви оправят определено! Но па смешно какво е т'ва вкопчване за кокъла? Ще пукне, ако го пусне - хихи
            Ай пак за биричка, ма глей да е по студенка
            tnm

Коментар

Искам ти сам да го изплюеш.
              Лозунгите много издават.
              Ми аз каквото можах изплюх.
              Ако искаш някой да те разбере помогни му
              Ако искаш да спра, не си познала.

Няма ли пряка демокрация - няма демокрация !!!
              tnm

Коментар

Ох, щом аз мисля за тотална разпродажба и беж- значи не са добре нещата откъм оптимизъм.
                Ако си в реалния бизнес го бях казал отдавна ( преди 2 години още ) - закривайте всичко, разпродавайте активите и по кръчмите.

Иначе няма оправия, докат' партийните трол-чета кат' Мечката не хвръкната на пътя.

П.П. Не ми е приятно мухляци да се правят на капитани и всеки ден да гонят 1000 поста по сайтовете, за да размиват проблемите с простотии, щот' заплатата му е за т'ва.

Да търчи и да спами кат' побъркан и понеже сайтовете са доста - дъни през копа/паста да може да огрее навсякъде.

Тия, няма да ви оправят определено! Но па смешно какво е т'ва вкопчване за кокъла? Ще пукне, ако го пусне - хихи

Коментар

Добре айде !!! Обещавам, ако изплюеш камъчето, няма да те пращам за бира
                  Искам ти сам да го изплюеш.
                  Лозунгите много издават.

Коментар

Някой, който скоро не е бил във форума.
                    Добре айде !!! Обещавам, ако изплюеш камъчето, няма да те пращам за бира
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      анализите ви ги дъня безплатно.
                      А, то не стига, че те търпим, ами трябва и да ти плащаме
                      tnm

Коментар

• Ох, щом аз мисля за тотална разпродажба и беж- значи не са добре нещата откъм оптимизъм.

Коментар

Кого. Досега са ме оприличавали на Вожда и на Комарджията. На Вожда заради харизмата и защото плагиатствам доста от стила му. На Комарджията, заради бате Реджеп.

Ти кого си мислиш, че съм наследил ???
                          Някой, който скоро не е бил във форума.

Коментар

Че наследи някого.

Нямам предвид Манков.(да е ясно)
                            Кого. Досега са ме оприличавали на Вожда и на Комарджията. На Вожда заради харизмата и защото плагиатствам доста от стила му. На Комарджията, заради бате Реджеп.

Ти кого си мислиш, че съм наследил ???
                            tnm

Коментар

Това ми е малко крайно като виждане, а и не мисля, че има някакви синхронизирани действия в тази посока. По- скоро е резултат от чисто нашенска си, локална, българска глупост.
                              Погледни си статиската от НСИ за демографската картинка.

За 20 години имате -20% от населението ( нямам идея колко мъртви ги водят още живи с цел бюлетина ).

Нямате такъв прецедент в цялата си История, а тя е хилядолетна.

П.П. Прегледай си дефинициите за икономически геноцид в международното право какво значи да избиеш всеки 5-ти в Държавата си само за 20 години.

Уморих се, а и съм ви писал доста по темата в блог-чето. От статистиката няма бягане - анализите ви ги дъня безплатно.

Коментар

Какви са съмненията ти ???
                                Че наследи някого.

Нямам предвид Манков.(да е ясно)

Коментар

Working...
                                X