If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Абе, въобще доматиту не е това което беше. Миналата седмица специално минах по стария път от Пловдив да си купя някакво домати, половината - кокали Когато реша най-накрая да се оселя, ще искам да ми пращате семе - Чичо, Бат Пешо, ти....
Днешните домати са твърди като картоф, имат вкус на тиква ... докарват го само на цвят
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Баси тъпото домати - накрая, за да не го изхвърлим го правих на трушия .
Абе, въобще доматиту не е това което беше. Миналата седмица специално минах по стария път от Пловдив да си купя някакво домати, половината - кокали Когато реша най-накрая да се оселя, ще искам да ми пращате семе - Чичо, Бат Пешо, ти....
Да им имам кухнята и сортовете на тия офци - западнярите. Гледам и наш'те дзвИзди кат' готвят и кат' преди да кажат чери и се надуват кат' балон с 5 куб. въздух преди да произнесат "великата" дума.
предната година садихме чери за проба. Баси тъпото домати - накрая, за да не го изхвърлим го правих на трушия ( мо'а ти метна и рецепта, ако я докараш до там - ще ти трябват вишневи листа клонки - т'ва е по-специфичното само и се прави с поглед ).
Та, тая пролет метнахме и 7 литрова дамаджана с трушията и никой не го опита. Бях бесен и Ламята е инструктурана повече никога чери домати, щом ще се мята в кофата
П.П. Чери се сади кат' нямаш вода за поливане, понеже е сравнително сухо-устойчиво и да се фикаш кат' селска пръчка, че си ял чери домат пред някой заблуден.
Да им имам кухнята и сортовете на тия офци - западнярите. Гледам и наш'те дзвИзди кат' готвят и кат' преди да кажат чери и се надуват кат' балон с 5 куб. въздух преди да произнесат "великата" дума.
Добро утро на всички !
След лекичкото пощипване по бузките на бебето русо, гледам се е заформил пак скандал.... (така са поетите...супер чувствителни...)
Тнм, ще те помоля най - настоятелно, мани брадвата, че ни отнесе.....И палта ще трябва да слагаме....
Успешен ден ! Без ядове...идиоти много на този свят....
Що бря?
Иди при Пол Маккартни и го питай: "Ма, верно ли вие сте си писали песните на Бийтълс едно време?"
Щот' съм ги слушал на една камара места в нет-а и май са крадени? Ърмм ...?
П.П. Не е ли забавно да чуеш подобен селтик куесчън?
Шо се мъчиш с комарете ?
бъцни един райд в контакта и си ти ... и при нас има, ама си спа спокойно ...
Е тъй стана де ....ама и комарник турнаФ ...и вентилатор монтирах
Просто доста дълго не бях живял в настоящия имот и бях забравил,че съществуват и такива гадини кат комарите .А имота просто е позанемарен и като за първо лято ме хванаха(комарите) по голи кълки .....но лека-полека го изкъсурявам,каквото мога с две ръце с това се нагърбвам
След вчерашните интервенции срещу Фърчащохапещите,в комбинация с прохладната нощ,съм спал като къпан .Сега остава да се натъпча за закуска с кроасани с ягодов пълнеж и вече мо'а да ма'ам по задачи .....ако не се изтъркули денят де
Весел и приятен ден
п.с Ей ама .....това вечерите ...само интриганти и крадци бродят
Шо се мъчиш с комарете ?
бъцни един райд в контакта и си ти ... и при нас има, ама си спа спокойно ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
След вчерашните интервенции срещу Фърчащохапещите,в комбинация с прохладната нощ,съм спал като къпан .Сега остава да се натъпча за закуска с кроасани с ягодов пълнеж и вече мо'а да ма'ам по задачи .....ако не се изтъркули денят де
Весел и приятен ден
п.с Ей ама .....това вечерите ...само интриганти и крадци бродят
Добро утро на всички !
След лекичкото пощипване по бузките на бебето русо, гледам се е заформил пак скандал.... (така са поетите...супер чувствителни...)
Тнм, ще те помоля най - настоятелно, мани брадвата, че ни отнесе.....И палта ще трябва да слагаме....
Успешен ден ! Без ядове...идиоти много на този свят....
Сега погледнах синоптика. При мен е с два градуса по-топло. Не знам колко е било в ранната сутрин, но се чувствах добре, докато си правех утринната разхода
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар