IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мисля, че е по чл. 258 и сл./ ГПК за тормоз.

Съдил съм една изкукуригала бабка, дет' ми заливаше децата с вряла вода и ги замярваше с к'вот й падне от тересата, понеже водеше лична война със съседката си, чийто наемател бях тогава.

Та, един полицай, един от общината и един от прокуратурата като й се тръснаха на вратата и оная запелтечи, бяха отишли с белезниците за задържане, че едва ги спрях и да не правят драми.

П.П. Забравил съм беше отдавна, но накратко, ако Мечката не може да докаже теорията си за абсолютна свобода на база гравитация - то, ще го подкарам за тормоз - понеже е видно, че тласка към масови самоубийства четящите го.

И искам да ми го покаже на практика!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Ако е наистина за пряка демокрация и липсва, значи е предател !!! Не може сега, когато най има шанс да се освободим, да не помага.

Поздрави
      http://www.youtube.com/watch?v=U-nQxQkYjSk
      А как кореспондира идеята за ЕС /бъдещо развитие/ с твоите разбирания за свободата?

Ще ми спестиш зора, ако напишеш с 3 думи: Оттам идва свободата!

- съгласен ли си? щото в противен случай, ще разглобяваш и ЕС ли ?
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        В такъв важен политически момент, един доста активен и ангажиран ник- липсва.
        Ако е наистина за пряка демокрация и липсва, значи е предател !!! Не може сега, когато най има шанс да се освободим, да не помага.

Поздрави
        http://www.youtube.com/watch?v=U-nQxQkYjSk
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Кажи първо кого си мислиш, че замествам и обещавам да не те пращам за бира, и да ти отговоря на последния въпрос.
          В такъв важен политически момент, един доста активен и ангажиран ник- липсва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение

Не е подкокуросване, а склоняване към самоубийство - чл.127 от НК
            Липсват много елементи от обективна страна на състава на престъплението, та няма да моЙш го осъдиш лесно, ЗАТОВА аз предлагам да заровите томахавките и да плеснете с ръце и да се прегърнете, както обичаш да се изразяваш. Големи и интелигентни мъже сте, не петлета кълвящи се за женската. Лични сметки се уреждат на лични съобщения.
            Имаш преди т'ва устно деклариране, че хапсулютната свобода била за всеки щъкащ.

П.П. Понеже съм скептик - искам да видя закона за гравитация дали важи за всеки.

Хубаво е, някой кат' се праска високопарно да го и доказва, щот' по делата ще ги познаете

Доста съм любознателен и искам да видя теорията как действа на практика и дали се припокрива.

Иначе утре трябва да чета поредния идиот дет' се мислел за Батман, Супермен и Командо, взети заедно.

Да видя на практика теоритичните лафчета

-------------------------
            Секунда, че ти търся кой член беше ГПК за тормоз и как сектант подтиква към самоубийство ( масово ) останали - понеже дрънка, че Свободата не признава гравитацията.

Утре на някого детето може да се метне от някъде като го чете тоя и тогава ще го подпукам и за склоняване към масови самоубийства по тоя член дет' си дал.

Ще ти го намеря след малко
            Last edited by marandi; 16.05.2013, 20:47.

Коментар

Свободата е над всичко !!!

Няма ли пряка демокрация - няма демокрация
              Значи ти ще си един от проводниците на пряката демокрация в България през Интернет!

Да живее ЕС !!! - това е бъдещето - от което няма оттърване

Няма не искам -> Свободата дебне отвсякъде -> /някой го беше казал/ Битката е за теб!
              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Кой е той?
                Кажи първо кого си мислиш, че замествам и обещавам да не те пращам за бира, и да ти отговоря на последния въпрос.
                tnm

Коментар

• Свободата е над всичко !!!

Няма ли пряка демокрация - няма демокрация
                  tnm

Коментар

Че знам ли аз. Да дойде да си каже ако иска.

Всъщност единствен той е заявявал преди мен във форума, че е анархист. Аз за друг не знам. А е преди мене, защото просто е почнал да пише преди мене. Аз съм си казал какви са ми политическите убеждения още като дойдох във форума. Не съм се крил. Това, че сега има голям шанс да се освободим и на предателите им се налага да минат от другата страна на барикадата не съм виновен аз.

Свободата е над всичко
                    Няма ли пряка демокрация - няма демокрация !!!
                    Кой е той?

Коментар

Второ за днес подкокоросване към самоубийство. На сичкото отгоре е и юридическо лице (каквото и да означава това)

Ай пак за бира. За мене боза

Не е подкокуросване, а склоняване към самоубийство - чл.127 от НК
                      Липсват много елементи от обективна страна на състава на престъплението, та няма да моЙш го осъдиш лесно, ЗАТОВА аз предлагам да заровите томахавките и да плеснете с ръце и да се прегърнете, както обичаш да се изразяваш. Големи и интелигентни мъже сте, не петлета кълвящи се за женската. Лични сметки се уреждат на лични съобщения.

Коментар

Второ за днес подкокоросване към самоубийство. На сичкото отгоре е и юридическо лице (каквото и да означава това)

Недоказуемо е, ще го изкарат заболяване от твоя страна на хартии.

Па, ако исках да те накарам да се самоубиеш - досега да го бях направил 10 пъти, повярвай ми.

П.П. Т'ва дет' си мислиш, че знаеш за манипулация, ще ти стори кат' сричане на първолак.

Но питай психоложката - тя се бара, че е в час по приложна психология и раздава етикетчета вече кат' видна двИздъ, тоя бил интересен, па оня не бил

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Не ми се занимава с тоя трол, иначе точно за Френската революция и якобинци/робеспиер/монархисти и тълпата прашкари ( фронти ) щях да му дам пример.

Хубавото е, че Революцията изяждала децата си! - затова чакам с нетърпение да прочета 1 ден тая тема във форума, без да видя ник-а на трол-чето.

П.П. Та, не е лошо да се метне от 15 етаж да тества Свободата - ще си взема пуканки и ще викам Алелуя.

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            От най-добре разгърналата се революция в историята до днес проблема с предателите е на основен пиедестал. Така е защото в революциите се събира едно нехомогенно множество с различни възгледи, някои по-твърди като якобинците, други по-умерени, а трети - представители на предишната номенклатура, но или авантюристично настроени или пребоядисани с определена цел. /най-често облага или разчистване на лични сметки/.
                            Когато едни от тях надделеят и приемат даден курс, другите автоматично се превръщат в предатели.
                            Не ми се занимава с тоя трол, иначе точно за Френската революция и якобинци/робеспиер/монархисти и тълпата прашкари ( фронти ) щях да му дам пример.

Хубавото е, че Революцията изяждала децата си! - затова чакам с нетърпение да прочета 1 ден тая тема във форума, без да видя ник-а на трол-чето.

П.П. Та, не е лошо да се метне от 15 етаж да тества Свободата - ще си взема пуканки и ще викам Алелуя.

По другите форуми/сайтове ( четените ) е същото - хващат 5-6 безработни мангалче-та от дълбоката провиция ( 9-та глуха ) и нон-стоп спам по всички теми с безсмислици.

Даже се знаят по никове - та, имаме същия ахмак в момента - жалко, че не мога да си пусна цветистия речник, щот' 2-те моди-та са ми фенки и ще ме затъргат веднага.

Иначе съм много талантлив при боравенето с БГ езика. Повярвай ми! Мога да пцувам 5 мин. без да се повторя

Ха, наздраве!
                            Last edited by marandi; 16.05.2013, 20:23.

Коментар

Знаеш какво ми е отношението към предателя Гамизовец. Той не е никакъв анархист. Ако беше щеше да помага, а не да плюе и омаскарява с дълги постове.
                              От най-добре разгърналата се революция в историята до днес проблема с предателите е на основен пиедестал. Така е защото в революциите се събира едно нехомогенно множество с различни възгледи, някои по-твърди като якобинците, други по-умерени, а трети - представители на предишната номенклатура, но или авантюристично настроени или пребоядисани с определена цел. /най-често облага или разчистване на лични сметки/.
                              Когато едни от тях надделеят и приемат даден курс, другите автоматично се превръщат в предатели.

Коментар

Реалния Гамизов ли имаш предвид или това е нарицателно?
                                Че знам ли аз. Да дойде да си каже ако иска.

Всъщност единствен той е заявявал преди мен във форума, че е анархист. Аз за друг не знам. А е преди мене, защото просто е почнал да пише преди мене. Аз съм си казал какви са ми политическите убеждения още като дойдох във форума. Не съм се крил. Това, че сега има голям шанс да се освободим и на предателите им се налага да минат от другата страна на барикадата не съм виновен аз.

Свободата е над всичко
                                Няма ли пряка демокрация - няма демокрация !!!
                                tnm

Коментар

Working...
                                X