IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Не беше уместно и да сравняваш ГПК с НПК. В случая Маранди го бърка с НК
    Ама аз не съм един свободен кресливко като теб и мечо, Маранди е друга бира- мисли!
    Не съм юрист - сорка за неточността.

Имам 15-20 адваката из телефона, специализирани по различни казуси и те се занимават кат' се наложи.

Чиърс-а дан' забрайкам, че скоро ще почне Евровизия - нашите нямат голям шанс според мИня, ама ко па сега - дано напрайкат готино шоу.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Имах дебел хамстер. Беше успял да се измъкне от аквариума и точно на тази книга беше изгризал една от кориците. Ходих да я нося на подвързване. Затова е все още здрава въпреки многото препрочитания
      Още бях неосъзнат като я четох. И може би затова ми направи голямо впечатление мнението, че както са живели хората в древността, така живеем и сега. Нищо ново под слънцето.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        За Шлиман и за Шумерите.
        От тази книга тръгна интереса ми към историята
        Имах дебел хамстер. Беше успял да се измъкне от аквариума и точно на тази книга беше изгризал една от кориците. Ходих да я нося на подвързване. Затова е все още здрава въпреки многото препрочитания
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          По следите на Стивън и Кедърууд
          Когато бях дете моят баща ми подари " Богове, гробници, учени". Все още обичам да я чета
          За Шлиман и за Шумерите.
          От тази книга тръгна интереса ми към историята
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
            Като чета тук-там, оставам с впечатление, че някои хора /корабостроители/ май не правят никаква разлика между ГПК и НПК...

Обяснявам:
            ГПК - Граждански процесуален кодекс.
            НПК - Наказателно-процесуален кодекс

Не са нужни благодарности за толкова дребна консултация, все пак - нека не ги бъркаме двата щата, за да печелим време, когато търсим.....

/за да съм ясен: в поста си не визирам корабостроителят - Маранди, а един друг корабостроител/
            Не беше уместно и да сравняваш ГПК с НПК. В случая Маранди го бърка с НК
            Ама аз не съм един свободен кресливко като теб и мечо, Маранди е друга бира- мисли!

Коментар

• Като чета тук-там, оставам с впечатление, че някои хора /корабостроители/ май не правят никаква разлика между ГПК и НПК...

Обяснявам:
              ГПК - Граждански процесуален кодекс.
              НПК - Наказателно-процесуален кодекс

Не са нужни благодарности за толкова дребна консултация, все пак - нека не ги бъркаме двата щата, за да печелим време, когато търсим.....

/за да съм ясен: в поста си не визирам корабостроителят - Маранди, а един друг корабостроител/
              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                Уважението е взаимно! Имаш уникалната дарба да поднасяш информацията, идеите и мислите си по интересен и екстравагантен начин. Аз лично ги чета с удоволствие. Но както в тях така и във секи друг пост където и да е единственото което никога не би ми допаднало са личните нападки и квалификации. Хубаво и коректно поднесено мнение обаче, винаги правят удоволствието от прочитането му двойно

П.П. Не съм обикалял много по света, дори напротив - беглият ми екскурзиантски опит се изчерпва с няколко европейски и от от бившия соц лагер държави, като най-хубавите ми преживявания са свързани с Полша и то от времето на ученическите години. Имам си обаче 2 любими дестинации, които живот и здраве, ще бъда много щастлив да посетя. И те, в хронологичен ред в който са се оформили като такива в съзнанието ми са:

1. Полуостров Юкатан (в южно Мексико и Гватемала) - люлка на цивилизацията на Маите, и...

2. Киото - старата столица на Япония, едно от най-големите и ярки средища на Дзен-будизма в древността:

http://www.youtube.com/watch?v=WjMToDWCRaI

По следите на Стивън и Кедърууд
                Когато бях дете моят баща ми подари " Богове, гробници, учени". Все още обичам да я чета
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Засега сте цивилизация от 0 степен - демек не можете да си управлявате планетата, а камо ли нещо повече.

Наричате го ледникови епохи и глобални затопляния, които се редуват.

Когато някой ден минете към Цивилизация от 1-ва,2-ра, 3-та степен - ще видиш, че законите за гравитация ще трябва да сте ги овладели, понеже това ще означава, че вече се разселвате първо с слънчевата система, а после сте овладяли и галактиката си ( млечен път ) - последна степен на развитие е да щъкате междугалактиките кат' метрото от Софето до Перник за 5 мин.

Тия неща един ден ще се случат - жалко, че няма да съм жив с пуканките и да гледам сеир

Дотогава по-внимателно с изхвърлянията какво значи "свобода" - още я нямате.

П.П. Чест и почитания - ти си много коректен винаги към всички! Поклон от мИня, за което!
                  Уважението е взаимно! Имаш уникалната дарба да поднасяш информацията, идеите и мислите си по интересен и екстравагантен начин. Аз лично ги чета с удоволствие. Но както в тях така и във секи друг пост където и да е единственото което никога не би ми допаднало са личните нападки и квалификации. Хубаво и коректно поднесено мнение обаче, винаги правят удоволствието от прочитането му двойно

П.П. Не съм обикалял много по света, дори напротив - беглият ми екскурзиантски опит се изчерпва с няколко европейски и от от бившия соц лагер държави, като най-хубавите ми преживявания са свързани с Полша и то от времето на ученическите години. Имам си обаче 2 любими дестинации, които живот и здраве, ще бъда много щастлив да посетя. И те, в хронологичен ред в който са се оформили като такива в съзнанието ми са:

1. Полуостров Юкатан (в южно Мексико и Гватемала) - люлка на цивилизацията на Маите, и...

2. Киото - старата столица на Япония, едно от най-големите и ярки средища на Дзен-будизма в древността:

http://www.youtube.com/watch?v=WjMToDWCRaI

Last edited by kev; 16.05.2013, 21:39.

Коментар

Засега сте цивилизация от 0 степен - демек не можете да си управлявате планетата, а камо ли нещо повече.

Когато някой ден минете към Цивилизация от 1-ва,2-ра, 3-та степен - ще видиш, че законите за гравитация ще трябва да сте ги овладели, понеже това ще означава, че вече се разселвате първо с слънчевата система, а после сте овладяли и галактиката си ( млечен път ) - последна степен на развитие е да щъкате междугалактиките кат' метрото от Софето до Перник за 5 мин.

Тия неща един ден ще се случат - жалко, че няма да съм жив с пуканките и да гледам сеир

П.П. Чест и почитания - ти си много коректен винаги към всички! Поклон от мИня, за което!
                    Не се знае дали няма да си с пуканките. Аз вярвам в прераждането. Не може такъв ум като Маранди да си отиде с един вмирисан труп!
                    Като го написах,се сетих за днес една колежка /относително красива/ как гнусно се изказа- щяла да източи рибките!

Коментар

Vmankov !?

Marandi, кажи само с две думи че всичко което си написал в последните няколко поста е продиктувано от чувството ти за хумор, от уважението ти към себеседниците (в частност Мечо), и от желанието ти да направиш обстановката в темата с една идея по-ведра и свежа, плийз! Иначе просто бих приел че и грам не си разбрал от това за което прокламира "Фруфесур Мечкуф", и че твоите убеждения и възгледи са изместени почти на 180 градуса Не че имам намерението да те укорявам дори напротив, но ти просто с всеки свой втори пост доказваш че не зачиташ мнение различно от твоето и че не си отворил съзнанието си за нещо много по-голямо и истинско - пък било то и на пръв поглед толкова далечно и абстрактно

П.П. Гравитацията няма ни най-малко отношение към това, за което Мечо, дзен-будистите и аз прокламираме! Свободата на съзнанието не означава незачитане на природните закони, а абсолютното им приемане и сливането им с тях, с природата и с всичко което ни заобикаля, и установяването на абсолютна хармония, която би ни помогнала във всяка една ситуация. Няма противопоставяне, няма разделение, няма смисъл от доказване на каквото и да било...

Коментар

Vmankov !?
                        )
                        Тц. Още в началото казах, че нямам предвид него.
                        Впрочем, единствено Манков звучи като автентичен анархист.

Край на дискусията.

Коментар

Мисля, че е по чл. 258 и сл./ ГПК за тормоз.
                          Съдил съм една изкукуригала бабка, дет' ми заливаше децата с вряла вода
                          От кой брак
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            /.
                            Когато едни от тях надделеят и приемат даден курс, другите автоматично се превръщат в предатели.
                            "Предателството" е относително и зависи от ракурса/интересите на набедилите в това.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              В такъв важен политически момент, един доста активен и ангажиран ник- липсва.
                              Vmankov !?

Marandi, кажи само с две думи че всичко което си написал в последните няколко поста е продиктувано от чувството ти за хумор, от уважението ти към себеседниците (в частност Мечо), и от желанието ти да направиш обстановката в темата с една идея по-ведра и свежа, плийз! Иначе просто бих приел че и грам не си разбрал от това за което прокламира "Фруфесур Мечкуф", и че твоите убеждения и възгледи са изместени почти на 180 градуса Не че имам намерението да те укорявам дори напротив, но ти просто с всеки свой втори пост доказваш че не зачиташ мнение различно от твоето и че не си отворил съзнанието си за нещо много по-голямо и истинско - пък било то и на пръв поглед толкова далечно и абстрактно

П.П. Гравитацията няма ни най-малко отношение към това, за което Мечо, дзен-будистите и аз прокламираме! Свободата на съзнанието не означава незачитане на природните закони, а абсолютното им приемане и сливането им с тях, с природата и с всичко което ни заобикаля, и установяването на абсолютна хармония, която би ни помогнала във всяка една ситуация. Няма противопоставяне, няма разделение, няма смисъл от доказване на каквото и да било...

Коментар

Имаш преди т'ва устно деклариране, че хапсулютната свобода била за всеки щъкащ.

П.П. Понеже съм скептик - искам да видя закона за гравитация дали важи за всеки.

Хубаво е, някой кат' се праска високопарно да го и доказва, щот' по делата ще ги познаете

Доста съм любознателен и искам да видя теорията как действа на практика и дали се припокрива.

Иначе утре трябва да чета поредния идиот дет' се мислел за Батман, Супермен и Командо, взети заедно.

Да видя на практика теоритичните лафчета

-------------------------
                                Секунда, че ти търся кой член беше ГПК за тормоз и как сектант подтиква към самоубийство ( масово ) останали - понеже дрънка, че Свободата не признава гравитацията.

Утре на някого детето може да се метне от някъде като го чете тоя и тогава ще го подпукам и за склоняване към масови самоубийства по тоя член дет' си дал.

Ще ти го намеря след малко
                                Аз имам същите възгледи, че теоретичните брътвежи трябва да се доказват на практика, затова го избъзиках Мечо , че гледа по ТВ-то НДК , където забелязал червено знаме, а не присъства лично като един пламенен революционер. То едно е да редиш лафове по форуми , друго да те задържат моите приятели за 24 часа и да влезеш в реална битка с тях за свободата.
                                Може би затова ни слага мен и Факи в един кюп. Едни и същи корективи сме му, добре , че не е Робеспиер, досега и тримата да ни е опраскал на гилотината в името на свободата!!!
                                //////////////////////////////%%%%%%%%%%%%%%%%%///////////////////////№№№№№№№№№№

На теб Мечо също искам нещо да ти кажа, СВОБОДАТА е най-свещената кауза за която човек заслужава да се бори, та Маранди обаче като всеки вироглав опортюнист иска да ти докаже, че не е баш така. Има си наука и техника, не само вопли, почти съм сигурен че русата грива е зодия везни, ама може и да бъркам.

Коментар

Working...
                                X