IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добрутро и от мен! Кафе изпито, цигарки изпушени.... Време е да ставам Голям студ навън

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Тази седмица явно сме на тема поезия.

Хубав ден на девойките и младежите!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        И ся ко?

СвУбУдЪ и Аксиоми нЕма ли да има?

П.П. А, Манков и той ли е в кюпа? Или е просто употребен?

Тръсни наляво перчема за - ДА и надясно за НЕ, че шъ пукна от любопитство да се плющя.
        Нема. Само факти
        Манков не е разкрит още напълно
        Нооо за Кев и мечи ти биков е - абе почти сигурно.
        Last edited by Факушкa; 27.06.2013, 05:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Абе фин мошеник си ти.

А между другото, мечобиков и кев са разкрити!
          Очаквайте подробности утре!
          И ся ко?

СвУбУдЪ и Аксиоми нЕма ли да има?

П.П. А, Манков и той ли е в кюпа? Или е просто употребен?

Тръсни наляво перчема за - ДА и надясно за НЕ, че шъ пукна от любопитство да се плющя.
          Last edited by marandi; 27.06.2013, 02:29.

Коментар

-----------------------------------------------

Те па и датите съвпаднаха, ърмм ...? И в блог-а линк-а дет' дадох е доста по-късно качено. Тц ... тц ... - чак и аз взех да се чудя от кого съм го откраднал?
            Абе фин мошеник си ти.

А между другото, мечобиков и кев са разкрити!
            Очаквайте подробности утре!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Не разбирам
              Както и да е
              Ти как ще реагираш като вземе цульо и пульо да те нарича крадец? ( риторично )

Коментар

Не разбирам
                Както и да е
                Цитат: Миа11:

"Eхе, това твое ли било?
                Ами аз съм го чела в други блогове."

-------------------------------------------------------------

При подобна изцепка, се дават линкове с многото "други" блогове, в които е четено това същото, налЕ?

П.П. Умишлено не съм дал сайта, от който са качени стихчетата, там датите учудващо ще съвпаднат - т.е. подписа като дата и датата на публикуване.
                --------------------------------------------
                Иначе - ето го:

N 141501
                Автор Marandi (Маранди ) Пиши

« ...още »
                Заглавие Пътуване
                Категория поезия
                Подкатегории Философска
                Дата на публикуване 13-11-2008г. 17:37

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=141501
                -----------------------------------------------

Те па и датите съвпаднаха, ърмм ...? И в блог-а линк-а дет' дадох е доста по-късно качено. Тц ... тц ... - чак и аз взех да се чудя от кого съм го откраднал?
                Last edited by marandi; 27.06.2013, 01:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                  Аз те величая бре Маранди!
                  Сравнявам те с древните. Че и повече.

И съм наистина учуден, че тези слова са писани от българин и то в съвремието ни.
                  Както и това, че са толкоз често срещани в нета.
                  Значи хората ги харесват.

Каква е тази твоя свъхчуствителност в теб напоследък?
                  Отива вече къмто мнителност!

........................
                  Как да твърдя каквото и да е свързано с проза и поезия, като изобще не чета?
                  Често съм споменавал - сал една книга съм затворил през отминалите 30 години.
                  Нали виждаш - дал съм шанс да величаете, когото си искате и не ме споменавайте.

Тия стихоплетства бяха от преди 5 години и съжалявам, че ги пуснах.

П.П. Няма чувствителност ( изтървал си едно "В" ) след свръх ....

За БГ-станци да се троша, дет' ти серат на труда? Мерси, от 7 млрд. пазар да се хабя за 7 милки "критици"?

Нема нужда. Чиърс!

Коментар

Миа, изцепи, че съм го крал ( себе си ) съм крал. Серго го потвърди веднага - а Зарко меката китка се изхраца до дупка.

П.П. Къв е смисъла в БГ да имате таланти? ( риторично ).

Не визирам себе си, щот' се нямам за такъв, но утре твоя синковец ще го охрачат подобни гноми просто за "спорта".

И .... нататък знаеш как е. Спираш веднага и даваш шанс на по-талантливите, което е редно

П.П.П. Но да ме обвиняват, че съм крал нещо - дет' знам на кое място, в каква обстановка, на колко пиене и по какъв повод е написано ... ми е меко казано смешно.

Даже знам и какви цигари пушех тогава и какъв алкохол пиех - хаха

Аз те величая бре Маранди!
                    Сравнявам те с древните. Че и повече.

И съм наистина учуден, че тези слова са писани от българин и то в съвремието ни.
                    Както и това, че са толкоз често срещани в нета.
                    Значи хората ги харесват.

Каква е тази твоя свъхчуствителност в теб напоследък?
                    Отива вече къмто мнителност!

........................
                    Как да твърдя каквото и да е свързано с проза и поезия, като изобще не чета?
                    Често съм споменавал - сал една книга съм затворил през отминалите 30 години.

Коментар

Маранди, кво ти става бе човек? Не те е плюла жената
                      Тъкмо бях решил да ставам заслужил инвеститор /по брой постове/, ама май ми мина мерака - щом ще трябва да се карам с дамите, които лансират моите стихове /ако ще и буриме да са те..., аман - то и рима стана.../...

Аз предлагам - за да има мир - Вал/тя/ - да му изпрати виртуална целувка и това - мисля, много може да помогне в случая. Не е трудно, де..., а и може да изиграе ролята на музата, т.е. - да излезе нещо ново на бял свят - както и на Миа и се ще...., ама и тя не ще да го пръсне с вода студена, а после..., както си му е редът по Ботев..., ама да облече и бЕла премЕна, отгоре, отдолу, отвсякъде, па засмЕна.... и другото - че съм го забравил нещо...
                      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Миа, изцепи, че съм го крал ( себе си ) съм крал. Серго го потвърди веднага -
                        Не разбирам
                        Както и да е

Коментар

Миа, изцепи, че съм го крал ( себе си ) съм крал. Серго го потвърди веднага - а Зарко меката китка се изхраца до дупка.

П.П. Къв е смисъла в БГ да имате таланти? ( риторично ).

Не визирам себе си, щот' се нямам за такъв, но утре твоя синковец ще го охрачат подобни гноми просто за "спорта".

И .... нататък знаеш как е. Спираш веднага и даваш шанс на по-талантливите, което е редно

П.П.П. Но да ме обвиняват, че съм крал нещо - дет' знам на кое място, в каква обстановка, на колко пиене и по какъв повод е написано ... ми е меко казано смешно.

Даже знам и какви цигари пушех тогава и какъв алкохол пиех - хаха

Коментар

Мдам ....

много се радвам, че вече нивгиж няма да пропиша стихчета, предвид поредната помия отгоре и то за нещо писано в 2008 година.

Нямам идея колко зле тряя е някой да плюе нещо отпреди 5 години и к'во му пречи. Та, решението ми е било перфе още тогава.

П.П. Миа, пуснал съм датата на стихчето - ма кат' хулиш някой, че аз съм го крал от някого - що не пуснеш и дата, която да е преди тая и да се види.

Или просто - ти си го крал звучи добре и обрахме точките? Ърмм ...?

Радвам се - че повече не пиша. Ся мо'е ми критикувате ..... ( сещате се ) на малкото Русо главичката с устни ...

Жалка БГ-станска стори - хаха
                            Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                            "
                            Eхе, това твое ли било?
                            Ами аз съм го чела в други блогове.
                            Не претендирам, че разбирам от поезия, но на мен ми хареса.
                            Мисля, че смисълът от писане на каквото и да е, ако не е облечен с желание и ако не се ражда отвътре, се губи.
                            Също така си мисля,дори съм сигурна, че съвременните Ботев, Яворов, Пенев са се родили по красивите ни земи, но се занимават с разни други маловажни неща и критици, които ни вменяват, че трябва да сме клонинги на тоя или оня. Но те са в историята, а аз имам желание ние да напишем нашата история(съвременна и тъй жизнеспасяваща).
                            Наздраве!

Коментар

• Мдам ....

много се радвам, че вече нивгиж няма да пропиша стихчета, предвид поредната помия отгоре и то за нещо писано в 2008 година.

Нямам идея колко зле тряя е някой да плюе нещо отпреди 5 години и к'во му пречи. Та, решението ми е било перфе още тогава.

П.П. Миа, пуснал съм датата на стихчето - ма кат' хулиш някой, че аз съм го крал от някого - що не пуснеш и дата, която да е преди тая и да се види.

Или просто - ти си го крал звучи добре и обрахме точките? Ърмм ...?

Радвам се - че повече не пиша. Ся мо'е ми критикувате ..... ( сещате се ) на малкото Русо главичката с устни ...

Жалка БГ-станска стори - хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Зарата, защо си си лепнал писанията зад чуждите? По-лесно да се прави "сравнителен анализ" ?

Позволих си отсяване

летеж/

-Улови на годините смисъла!
                                -Потърси ти жената орисана!
                                -Що са разум, любов и раздяла?
                                -Тъп въпрос – ето где е Превала…

То бавно отсече поредният стон…
                                -Политай над всичко, над тоя амвон…
                                Тревожните писъци на отлитащо ято…
                                и това - със илюзия за отдавна положено някъде злато…
                                бавно откъсваха плът от плътта…
                                Нямаше път към радостта…

Все тая - нежно-ефирна жена...
                                от детските дни отново поведе ме към вечността...

Защо съм "лепнал", ли? Очевидно, защото харесвам буриме - стихоплетството, а то не е едно механично залепване.

А ти защо разлепваш? Ако замисълът беше тоя - след твоето "отсяване", то нещата щяха да изглеждат доста по-различно /мисля/..., но поетическите ми напъни за тая вечер приключиха...
                                If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Working...
                                X