IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро tnm
    Добро утро чета

Libertad o Muerte

http://www.youtube.com/watch?v=vLqOt9JeMKA
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
      Разписах се по вечерно време..., ама - като гледам каталозите по панаирите - все по-дебели стават и все повече области обхващат, а фирмите, заети в тая област вече са стотици... До едно време ги събирах, после обемите станаха неконтролируеми. Най-интересно е, че по панаирите директно ти показват как действа техниката.
      Права си, Зарколино - едни ходят през 2 години на панаир в Хамбург да си шпрехат с батковците на място, а други разглеждат каталози в тях по домошному и се барат на "спецове" по кораби, видяни на картинки.

Ма, ти ще излееш и "спец" и по хранителни вериги те усещам, щот' ти пускат в пощата флайер на Кауфланд, налЕ и си видял на картинка как изглеждат кремвиршите? Ма, трогна ме яко - чек да се забърша по очото.

Тия брошурните фруфесори ги знаем - дай нещо по-свежо.

Батковците па, кат' тръгне да ги заобикаля поредения бай Ганьовец от БГ-стан са първите, които звънкат да кажат - еди кой си умник се мъчи да те прескача и цените стават двойни - докат' се научите, че нямате работа там. Ма, голям мерак да гледаш по чужди канчета, бря?

Навремето са ги ослепявали, щот' алчността не е харно качество - прегледай си Историята за ослепените царе и василевси. Та, внимавай кат' мИчтаеш по чужди кокошки, дан' вземе да се гътнеш по корем на асфалтя.

Глей си каталозите и си мисли колко си в час и цъкай с дистанционното на ТВ-то - там също ще станеш спец

Някой стават спец от уики-то кат' го копят/пастят всеки ден. 'ноу спецове у БГ-стан и все гледащи по чуждите канчета

П.П. Смешното е, че и да те пусна - западнярите никога няма да искат бачкат с тИбя и Русото ще ти е крив агейн, налЕ? Щот' колкото си виждал кораб - толкоз си виждал и бачкане със западняци, освен на брошура в пощата.

Гледай да не получиш някой инфаркт, докат' се прайкаш на остроумен да джавкаш
      Last edited by marandi; 17.05.2013, 01:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Ясно какво търсиш

Като не се е сетил да попита племенника си... То, може и да е зелено още момчето /двигателист/ - но все пак БИ ТРЯБВАЛО да е чувало многократно за виброакустичен контрол, спектрален анализ..., а може момчето и да е работило с някои от уредите, с които работят от десетилетия знаещите, а имената на някои водещи фирми са: Шенк, Брюл&Къер..., които пък струват десетки хиляди евра и се прилагат в много направления /медицина, техника, изкуство.../.

Дори в Параходствата има такава електроника и - по-важното - също се намират и компетентни спецове, но експлоатацията отдавна при нас не е на това ниво, което изисква тая скъпо струваща диагностична техника...

Разписах се по вечерно време..., ама - като гледам каталозите по панаирите - все по-дебели стават и все повече области обхващат, а фирмите, заети в тая област вече са стотици... До едно време ги събирах, после обемите станаха неконтролируеми. Най-интересно е, че по панаирите директно ти показват как действа техниката.
        If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          .....добре , че не е Робеспиер, досега и тримата да ни е опраскал на гилотината в името на свободата!!!
          ....
          Да, такъв типаж е точно - ще гази през реки от кръв да се изкара, че бил "прав".

Ха, наздраве!

П.П. Нашите отпаднаха, ама нормално - песента им беше подсредствена.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Още бях неосъзнат ....
            И още си си такъв с тия анархо-комунистически лозунги спамени по 10 пъти на ден.....Накратко гусин другарю Помполит,политическите ти възгледи са като на Черните Ангели на Митка Гръбчева (нали стопляш за кво иде реч............).В това няма нищо лошо, щом се постига панаирджийски ефект в интернет ....И тая свобода дето я развяваш непрекъснато е твърде елементарна,но може да има страшен обратен ефект :

Йозеф Гьобелс - реч в Нюрнберг - 1935 г.

....Bolshevic propaganda aims its chief blows against the armed forces of a country; because the Bolshevics know that if they were to adopt the principle of trying to secure support from the majority of the people they could never carry out their plans. Force, therefore, is the only means left to them; but in every well-ordered state this meets with the opposition of the army. The Bolshevics accordingly feel bound to introduce their disintegrating propaganda within the ranks of the army itself. Their idea is to corrupt it from within and thus render it ineffective as a bulwark against anarchy.......

While in all the other countries alleged Capitalist and Fascist dictatorships are in power, Russia affords an example of freedom and democratic order. So we are told....
            А това че древната източна философия има нещо общо с абсолютната свобода и пр.спираловидни простотии ,е плод на невежеството ти и толкоз....
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Ясно какво търсиш
              Да, нещо такова, но се разпилях от проучвания какво е било цветоусещането, звукоусещането и светоусещането в нея епоха.

Демек - дърпам хиляди години назад, за да се слея с епохата им, дет' се базикам телепорт. По принцип както назад във времето, можете да щъкате и напред само с мисълта си като годините и разстоянията падат в кофата. Въпрос на техника е.

П.П. Смешното е, че законът за октавите ви е също така и менделеевата таблица, която учите по химия.

Имам още малко пресмятания да направя, за да си потвърдя теорията, че излиза и математически. После ще ги видите нещата, описани в 1-на страничка, без да се разбере какво ми е коствало всичко да го проуча.

Някой ден други ще надграждат - наистина зациклих вече и ще го пускам, каквото е такова - но БГ Фолклорът излезе голяма хапка за мИня кат' се сблъскахме.

Признавам си без бой, а уж съм момче със самочувствие
              Last edited by marandi; 16.05.2013, 22:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Н

П.П. Накратко в момента издирвам една точно определена връзка между струнна теория, цветни тръби за звукоизвличане + закона за октавите + светлинния спектър
                Ясно какво търсиш

Коментар

• Айде,

почнаха наш'те!

Дзън от мИня!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Русото стига е къркал. Преди няколко дни написа, че правиш проучване за фолклора и ще драснеш статия. Дай го тука материала, да можем всички дружно да те наплюем и да ти кажем, че не ги разбираш нещата.

П.П. И какви са тези точилки, моля!? То не беше да нося лед, белезници, пистолети ... сега и точилката ли да помъквам
                    Не мога още да го дам насипно, все пак 10 години го изследвам и се пцувам колко съм фрост, че се захванах кат' ангажимент.

П.П. Накратко в момента издирвам една точно определена връзка между струнна теория, цветни тръби за звукоизвличане + закона за октавите + светлинния спектър и мисля, че знам какво търся точно и няма да се забавя там.

После ме чакат ритмите - те па ще ми еВат майката съвсем кат' ги наслагам отгоре по анализите - имам идея къде да търся проблема, ама ми е труден телепорта да се местя на стотици и хиляди години назад - защо така са го правели.

Ще бъде забавно - спокойно и скоро ще я пусна. След 10 години вече се изчерпах яко и аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Почнаха - уникална хореография и костюми, съчетана в различни денс стилове.

Русото невгиж можеше да ги копира наред - ся се наливам с къркане, понеже епаси скуката е - хаха
                      Русото стига е къркал. Преди няколко дни написа, че правиш проучване за фолклора и ще драснеш статия. Дай го тука материала, да можем всички дружно да те наплюем и да ти кажем, че не ги разбираш нещата.

П.П. И какви са тези точилки, моля!? То не беше да нося лед, белезници, пистолети ... сега и точилката ли да помъквам
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                        Ти оставИ сЯ книгата, мен ме интересува - на тоя хамстер да не си му присадила някак крилца..., а ти след това да си го учила и да лети, за да стигне до предпочитаната книга?

Когато се е заситил с книжката - върнал ли се е отново в аквариума?
                        Този хамстер беше от специалните части. Фърчеше, скачаше и разни други неща правеше
                        Не си спомням как беше докопал книгата, сигурно е била паднала на пода. Като я видяхме изгризана, разбрахме, че дзверът е избягал. После баща ми цяла вечер го дебна да излезе. Беше се скрил зад секцията.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Почнаха - уникална хореография и костюми, съчетана в различни денс стилове на откриването на вечерта.

Русото невгиж можеше да ги копира наред - ся се наливам с къркане, понеже епаси скуката е - хаха

П.П. На Сан Марино песничката е стилна. Наша Елица поне е артистична, нищо че понякога изглежда по-ефтинко кат' поведение.

Уникална си е. Скоро ще ги видим, но песента ни е слаба сякаш, щот' и вчера гледах конкуренцията.
                          Last edited by marandi; 16.05.2013, 22:15.

Коментар

Имах дебел хамстер. Беше успял да се измъкне от аквариума и точно на тази книга беше изгризал една от кориците. Ходих да я нося на подвързване. Затова е все още здрава въпреки многото препрочитания

Ти оставИ сЯ книгата, мен ме интересува - на тоя хамстер да не си му присадила някак крилца..., а ти след това да си го учила и да лети, за да стигне до предпочитаната книга?

Когато се е заситил с книжката - върнал ли се е отново в аквариума?
                            If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Имах дебел хамстер. Беше успял да се измъкне от аквариума и точно на тази книга беше изгризал една от кориците. Ходих да я нося на подвързване. Затова е все още здрава въпреки многото препрочитания
                              100 хамстера не моат направи поразията на един зайко

За това в момента съм си добре с котарак.
                              Хамстерите нещо не ми харесаха като раждаха и си ядяха малките

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Още бях неосъзнат като я четох. И може би затова ми направи голямо впечатление мнението, че както са живели хората в древността, така живеем и сега. Нищо ново под слънцето.
                                Ония пичове и пич..и са живяли в много отношения по-добре! Тая цивилизация е много вредна за човека, ако мога да я отменя с един декрет и да направя всички свободни.......Лошото е, че не съм диктатор.

Коментар

Working...
                                X