IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
    Ако си привърженик на сливовата.
    Митко, къде си бе момче, още ли си подлъган от ония дето те убедиха да не си купиш първо жилище 6 години?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Хубо де, какво да купуваме? Домашна не произвеждам
      Аз си умерен ракиджия - "Бургас 63" не е лоша на вкус,но миризмата й е смес между дезодорант "Корсар" и този на "Ален Делон" ( и двата производство на Ален мак в навечерието на Декорацията'89 г. ....)
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Ако си привърженик на сливовата: за гости, а за теб това.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Гугълни на траминер и виж в Бг-уйкито (което за сефте е право.......) защо ти казвам че е менте! ....

Инак ако наистина е 17 кинта,по-добре за 21 , да си беше взел турската "Йени ракиа",която също е добра (между впрочем тя е българска,но по стара османска традиция,всичко произвеждано в рамките на империята се е водило в чужбина за "османско",но във вътрешната търговия е било според националността на производителя!....Мисълта ми е,че не се е губила автентичност,а от там -до несъществуването на "робството" е една ръка разстояние - също друга тема....).
          Вадих бутилката от коша за отпадъци, пише си направена от грозде сорт траминер, а и вкусът и ароматът се доближават до вината от траминер.
          Купувал съм няколко различни вида вино от немски траминер,но нашето е в пъти по-хубаво, единствено френският траминер се доближава до българският.
          В турската ракия има анасон, а аз не го понасям и второ избягвам всичко турско.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Лъжеш. За теб не може да бъде дразнещо, щото имаш акъл в главата си.

Прав си, ама я се представи на мястото на човек на който е отговорено на 2 въпроса:

1. Дали има обосновано предположение, че всички са от един дол дренки?
            2. Има демокрация, само когато има пряка какво?

Коментар

Значи и там не знаят кво е средна класа. Ще знаят чак като еврото стане на 30+
              Отде да знаят, като не са чували и чели за Адам Смит,който много ясно е дефинирал понятието в :"В изследване на причините за Богатството на народите" .....

Вместо това,тръгнаха да строят капитализъм по акъла на Кейнс и неговото невероятно чувство за хумор ,според което дефицитите до едно положение били управляеми ...само дето не се дефинира точната цифра!

Коментар

защо ти казвам че е менте! ....

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
                  Има, има, лично я купувах в сряда в Кауфланда във Варна, къде 17лв.....
                  Гугълни на траминер и виж в Бг-уйкито (което за сефте е право.......) защо ти казвам че е менте! ....

Инак ако наистина е 17 кинта,по-добре за 21 , да си беше взел турската "Йени ракиа",която също е добра (между впрочем тя е българска,но по стара османска традиция,всичко произвеждано в рамките на империята се е водило в чужбина за "османско",но във вътрешната търговия е било според националността на производителя!....Мисълта ми е,че не се е губила автентичност,а от там -до несъществуването на "робството" е една ръка разстояние - също друга тема....).

Коментар

• Мисълта ми беше друга,
                    дет вика бат Маранди, орицата изперкали.
                    Те гостите ми днес отлетяха на почивка в Тунис, а като се върнат заминават след 1 ден за Италия, дет се вика идват само да вземат чисти гащи.
                    Отплеснах се, та те изкарват около 120-150к евро, след данъци на година и искат след няколко години със спестеното да си заминават в София, и да не бачкат по-вече. Щели уж да съберат 700к евро и да живеели от лихви и отдаване на гарсониери под наем.
                    Луда работа, казвам им да си седят на дупето ама не слушат, не искали да работят по-вече, а само по кръчмите и почивки.
                    Всеки башка луд.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      В БГ-стан нямате средна класа отдавна - писал си ви за тия неща у блог-чето.

П.П. Дефиниция за "средна" класа на Запад е, ако индивид получава поне 30 години доход над 4к евро/месец.

Къде ги тия в БГ-стан, щот' не мога да ги видя
                      Значи и там не знаят кво е средна класа. Ще знаят чак като еврото стане на 30+

Коментар

Хм- германско менте! .....Вероятно е македонско "производство" вкарано чрез шиптъри или турски гастъри в Германия(която между другото до 10-20 години няма да съществува в сегашния си вид ,но това е друга тема......)

Аз като необолшевик,ти гарантирам че такава регната марка в БГ,няма!
                        Има, има, лично я купувах в сряда в Кауфланда във Варна, къде 17лв.
                        Много е пивка, после минахме на Загорка .
                        Ходих си с кола и на връщане препълних багажника. Тъщата като видя сметката и щеше да припадне

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                          Абе не съм баш срещу теб, щото ти си осъзнат и ги разбираш камбанариите, ама използваш мантри във форума и това е малко дразнещо за участници като мен, Факи и Маранди.
                          Отсвирвай го тоя, че пак ще скапе темата с простотиите си - всички го мразели, врагове под път и над път и прочие шкьокавици.

П.П. Дай да си къркаме и сега уча Ламята как да си прави картофи соте, той пак с предразсъдиците напред: "Ама, майка ти ги правеше така някога."

Викам майка ми не е била профи готвачка, ето ти разпечатана рецептата на лист хартия и си я чети - стават най-бързо и са вкусни - води се френска кухня.

Па, както решиш така си ги направи, че брат ми па телефона преди малко му давал съвети от 250 км да си правел яхния.

Викам ти ще изгнееш на печката за яхния картофи, бря - тя загаря най-бързо и тряя висиш кат' караул пред Президентството. Ей, ти рецептата за соте и се оправяй.

Ся ще ходя да го видя к'во е направил и да внеса нужните инструкции по процеса - демек виси с жълт картон още вече цяла седмица - хихии
                          Last edited by marandi; 19.05.2013, 22:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra
                            Вчера имах гости и ги черпих с ракия

Хм- германско менте! .....Вероятно е македонско "производство" вкарано чрез шиптъри или турски гастъри в Германия(която между другото до 10-20 години няма да съществува в сегашния си вид ,но това е друга тема......)

Аз като необолшевик,ти гарантирам че такава регната марка в БГ,няма!

Коментар

Хмммм, ъм кое е средна класа? И тез дет са на гоуф в момента висша ли са?
                              Абе някой перка ли гоуф?
                              В БГ-стан нямате средна класа отдавна - писал си ви за тия неща у блог-чето.

П.П. Дефиниция за "средна" класа на Запад е, ако индивид получава поне 30 години доход над 4к евро/месец.

Къде ги тия в БГ-стан, щот' не мога да ги видя

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                Абе не съм баш срещу теб, щото ти си осъзнат и ги разбираш камбанариите, ама използваш мантри във форума и това е малко дразнещо за участници като мен, Факи и Маранди.
                                Лъжеш. За теб не може да бъде дразнещо, щото имаш акъл в главата си.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X