IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз не мога да разбера, как българите сме единствените в чужбина, които си оплюват постоянно Родината, колко било смотано, какви гадни били хората, как нищо не било наред и т.н.
    Не съм чул от никой друг досега, да казва нещо лошо за страната от която е дошъл, та било той да е от Гана или Албания. Ние сме уникален народ и понякога се чудя като излязът призиви да съхраним или подкрепим българското. Горното няма нищо общо с българщината.
    Българите преди има няма 100тина години са умирали за род и Родина и за едната чест. Промяната трябва да тръгне още от училище от 1ви клас, учителите би трябвало да започнат това благородно дело. Чак тогава след години можем да берем плодовете на успеха.
    П.С. Колкото е по-прост народът, толкова по-лесно се управлява, май ни държат изкуствено на това ниво. Нали има кебапчета за 29ст. , кво искате по-вече?

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
      Маранди,
      аз затова гледам един път на годината да си ходя и изтрезняването започва още от границата, а носталгията се стопява за има-няма една седмица, ама тя е по отминали времена и случки и като се огледам всичко е различно от тогава. Мен биха ме върнали само роднините, нищо друго, но ако чакам още някоя и друга година те по-вечето ще са отишли на онова място и тогава няма сила която да ме закара в България дори и на почивка. Хората тотално са изперкали, СФ се е е превърнала в меката на келешлъка, девойките приличат на малолетни проституки, нищо чудно че пИдерасите стават все по-вече. А 70 процента от младежите са се напомпали като малачета, татуирали, оскубали и се правят на мутри, имитиращ продукт Тъжна гледка, понякога и аз съм се замислял как мога да помогна на Родината си, но с течение на времето положението става все по-трагично. Кауза пердута.
      Зетова Бай ви Факи не си ходи. Ми за кво - ще се видя с приятели, ш'се понапием, но всичкото това за пет дена. И после чакам с нетърпение да се връщам.
      А имам и 'роднини' за които по дефолт трябва да нося подаръци и да раздавам пари.
      А оправия няма. Гледам и основния състав на Тройната се завръща, а това значи че България почва да се връщат назад. Също означава че мат'риала не се епроменил, ами си е все същия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        9. Петя славова
        Родена: Стара Загора, 20.01.1961
        Състояние: 238 000 000 лв
        http://possitivebg.wordpress.com/2012/10/08/95252353/

Тази жена има проблем с алкохола, говорят злите езици
        Абе и аз имам проблем с алкохола, ама не съм на кинтите и, затова имам проблем с алкохола

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Нещо друго беше - гугълни... Има официална история. Иначе брендитата в горната категория на Петя са добри
          9. Петя славова
          Родена: Стара Загора, 20.01.1961
          Състояние: 238 000 000 лв
          http://possitivebg.wordpress.com/2012/10/08/95252353/

Тази жена има проблем с алкохола, говорят злите езици

Коментар

Маранди,
            аз затова гледам един път на годината да си ходя и изтрезняването започва още от границата, а носталгията се стопява за има-няма една седмица, ама тя е по отминали времена и случки и като се огледам всичко е различно от тогава. Мен биха ме върнали само роднините, нищо друго, но ако чакам още някоя и друга година те по-вечето ще са отишли на онова място и тогава няма сила която да ме закара в България дори и на почивка. Хората тотално са изперкали, СФ се е е превърнала в меката на келешлъка, девойките приличат на малолетни проституки, нищо чудно че пИдерасите стават все по-вече. А 70 процента от младежите са се напомпали като малачета, татуирали, оскубали и се правят на мутри, имитиращ продукт Тъжна гледка, понякога и аз съм се замислял как мога да помогна на Родината си, но с течение на времето положението става все по-трагично. Кауза пердута.
            Предай езикът и традициите на киндерите и да могат после и те да го правят и успешно да го предадат на техните киндире и на още по-следващите киндери. Научи ги на историята им, ама не тая от днешните ви "учебници" по хистори.

Имам още 1-2 години изследвания и ще ви завърша "сглобката" в блог-чето. После си го четете и след 200 години - не ме еВе, щот' няма съм тук. Всичко ви е профи там за без стинки.

П.П. Някой ден спиралата ще се обърне и си прав, че за фалшиви каузи не си струва да се мре

Да вися да блъскам за стадо безработни ( политици ), дет'кат' излязат в конкурентна среда ( глобална ) и не могат да изкарат 2 цента, яко ще да ги пусна на площада в Рим и за един ден ще минат 1 милион души покрай тях.

2 цента няма да могат да изкарат за 1 ден - порярвай ми, но иначе в БГ-стан са секси и незаменими - хаха
            Last edited by marandi; 19.05.2013, 23:20.

Коментар

• Маранди,

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Не съм сигурен,но май да! Винпромите в Поморие и Бургас са нейни (т.е на бившия й Митко Събев от Подвис,но няма значение......)и без да я познавам лично,смятам че тя и Цветелина са стойностни Бизнес - Дами ....
                Те наш'те "бизмесени" още делят бизнеса си за БГ-стан и извън Калотина.

Навън ще се избият да дъмпират за без пари, а тук все едно ти продали Ролс Ройс.

П.П. Ама, викаш добри "двИзди" са, ърмм ...? Само дет' никой не ги е чувал извън Калотина кат' марка

К'вато ти марката - такъв и ти бизнесменят - некъв световно неизвестен, набарал мекото да коли уфсете у БГ-стан, че му се вържат.

До 20-сет години уфсете свършват и ко прайм? Шъ си купим политическо убежище у чужди контрагенти и шъ спят спокойно, че са изклазлали цяла държава за норматив

Бият Сталин за момента кат' съм ги смятал по статистика, а СССР 65 години след ВВС още не може да си оправи демографската структура, дет' оня дурак ги е мятал да ги трепе само и само после при преговорите с останалите да вика, ама нас най-много ни избиха.

Демек - той сам ги изби умишлено. Тия нашите кофермани обаче за 20 години го биха. Изумявал съм кат' наслагвам статистиките - хаха

Ако Сталин е изрууд дет' 60 години после страната му не може да влезе в пътя - тия ваш'те к'ви са? ( риторично ) щом го бият отвсякъде.
                Last edited by marandi; 19.05.2013, 23:05.

Коментар

Петя Славова 63 набор ли е
                  Нещо друго беше - гугълни... Има официална история. Иначе брендитата в горната категория на Петя са добри

Коментар

Мисълта ми беше друга,
                    дет вика бат Маранди, орицата изперкали.
                    Те гостите ми днес отлетяха на почивка в Тунис, а като се върнат заминават след 1 ден за Италия, дет се вика идват само да вземат чисти гащи.
                    Отплеснах се, та те изкарват около 120-150к евро, след данъци на година и искат след няколко години със спестеното да си заминават в София, и да не бачкат по-вече. Щели уж да съберат 700к евро и да живеели от лихви и отдаване на гарсониери под наем.
                    Луда работа, казвам им да си седят на дупето ама не слушат, не искали да работят по-вече, а само по кръчмите и почивки.
                    Всеки башка луд.
                    Нормално,

поредните идиоти. По памет 30% от немските фирми никога повече не биха инвестирали в БГ-стан, за останалите още повече кат' процент.

Съжалявате ли, че цъфнахте тук - 1/3 да - 2/3 бе още преценяваме.

П.П. Та, твоите хубаво ги шпрехат тия лафчета, ама са сбъркали средата. Тук за 2 години ще им изцоцат спестяванията и ще ги метнат по кофите.

Писал съм ви анализчета, че само емигрантските потоци и евросредствата държат БГ-стан на повърхността кат' кондиката на БаМмкоФфф ... че БГ-стан била остров на стабилност в кризата? Ма, тоя е лаурет направо за най-голЕм комик с тия лафчета.

Демек излъскват 2 показателя, а всичко друго в лайната и дънят кат' латерни. Орешарски и той няма може ви "управи" - Георги Ангелов, Хърсев и сие специалисти тоже.

Вече долавям отчаяние и там. Само партиите ви не виждат връхлитащият влак и си мислият, че ламБата от влака била "свИтлината" в тунела.

Жалко е, че вече и аз отивам в нея графа - 2-3 месеца да се пипне и после бегам, щот' няма смисъл за устойчив модел, но т'ва беше преди 2 години. Ся вече става 'ноу сложно и хронични последствия се натрупват.

Майната им и те ще пукнат някой ден Фидоски, Калинки и сие, дет' виси трепе народа си, ама не се маха
                    Last edited by marandi; 19.05.2013, 22:56.

Коментар

Не съм сигурен,но май да! Винпромите в Поморие и Бургас са нейни (т.е на бившия й Митко Събев от Подвис,но няма значение......)и без да я познавам лично,смятам че тя и Цветелина са стойностни Бизнес - Дами ....
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Навремето при соца, Троянския манастир продаваше добра ракия .....(За подвизите на пияния му игумен по малки гащи, имаше истории в жълтите вестници преди няколко години ...)....

По долу съм допуснал неволна правописна грешка : "Ако си......"
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Аз си умерен ракиджия - "Бургас 63" не е лоша на вкус,но миризмата й е смес между дезодорант "Корсар" и този на "Ален Делон" ( и двата производство на Ален мак в навечерието на Декорацията'89 г. ....)

Коментар

Аз си умерен ракиджия - "Бургас 63" не е лоша на вкус,но миризмата й е смес между дезодорант "Корсар" и този на "Ален Делон" ( и двата производство на Ален мак в навечерието на Декорацията'89 г. ....)
                            Абе пия от време на време Бургас 63 във всички разновидности, но чух не хубави неща за нея
                            Иначе - Бургаска мускатова
                            А оня ден си взех сунгурларска
                            Ако попаднете на това
                            http://vinaritrade.com/STAROSEL-DOMAShNA-RAKIIa-1-0l
                            Добро е

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                              Ако си привърженик на сливовата.
                              Пия от време на време от тази и от отлежалата. Главно като съм в региона

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                                Ако си привърженик на сливовата.
                                Добро предложение, но 7годишната е доста по-добра, взех една бутилка и от нея

Коментар

Working...
                                X