If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Е, па прати ми общите условия да погледна + лимитите, за които е сключена. Как да ти отговоря наизуст?
И аз нямам идея. Само им изрових застрахователния договор. 25000 имуществени щети. Въпросът е чисто принципен. Мога ли ги накарам да ми възстанови 3 те бона. За някой може да са малко, за мен са си 3 бона Ако имам повече инфо ще кажа.
Спретнах грах яхнийката, стана шедьовър, но тежки камъни са затиснали Русото сърце
Революцията започна, а Мечката я нЕма - само я организира и ся нЕма мо'е й се порадва.
Ха, наздраве!
А бе, оставия я таз революция. Аз нали рекох веднъж на Факи, че Мечо ще окастри бодлите на розичката му...
Ся Мечо го няма, ама и розичката на Факи изчезна. Та са ме налегнали едни съмнения и подозрения - мани, маниииии
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ха добро утро... Днес се очертава разкошен ден. Сутринта трябва да карам разни багажи на майка ми и баща ми и да свържа една пералня и една печка, след това се отдавам на бира с кебапчета... Мисля да поставя световен рекорд. А може и суши да си взема че отдавна не съм ял... И понеже служебният звяр (едно куче дето колежките гледат в офиса) тази седмица е при мен ще го водя на вилата в Панчерево да потича, а аз ще си поркам със съседа... Абе изградил съм социализма... Това е едбати кучето - който влезе в офиса, няма значение мъж, жена, дете, ляга и чака да го галиш. Малко обърнеш ли му внимание няма отърване... И като види по голямо куче се крие зад хората... Ония ден една улична котка за малко да го изяде... А иначе голямо прасе - яде шоколад, домати, чипс... Не съм го пробвал бира дали пие, ама съм убеден че няма да ми откаже...
Класик!!! А някоя кака няма ли да си викнеш, за да лиЗе саламчето?
Хи-хи, Космо е дежурен по дебело псе. Мислех, че тази малка радост може да се случи само на мен.
Космо, спри му шоколада на Дзевера. Какаото е вредно за кучетата.
Мечо
Ха добро утро... Днес се очертава разкошен ден. Сутринта трябва да карам разни багажи на майка ми и баща ми и да свържа една пералня и една печка, след това се отдавам на бира с кебапчета... Мисля да поставя световен рекорд. А може и суши да си взема че отдавна не съм ял... И понеже служебният звяр (едно куче дето колежките гледат в офиса) тази седмица е при мен ще го водя на вилата в Панчерево да потича, а аз ще си поркам със съседа... Абе изградил съм социализма... Това е едбати кучето - който влезе в офиса, няма значение мъж, жена, дете, ляга и чака да го галиш. Малко обърнеш ли му внимание няма отърване... И като види по голямо куче се крие зад хората... Ония ден една улична котка за малко да го изяде... А иначе голямо прасе - яде шоколад, домати, чипс... Не съм го пробвал бира дали пие, ама съм убеден че няма да ми откаже...
дай превод на Мамалунгер
смях се с глас.стреснах и котката
Не съм го мислил като съм си го измислял.
Предполагам, иде от смесване на коч-коджамитилонгур, чийто майчин образ все още взима основните решения не само в ежедневието. Дори и след като е открил вкусът на бирата и даже след като е разбал, че некъв македонец/натюрлих - кой друг/ вече е открил Америката.
И наслагвайки същия върху каждой срещнат женски такъв, щом дивото почне да зове.
Като сложим и некой и друг пикчър на несподелена поради изоставеност любов, бивша съпруга, Памела Андерсън/но с IQ-то/154/ на Шарън Стоун и с грозен баща кат Лив Тейлър/.................................................. ...............
И понеже таквоз животно нема - кюти си ерген.
Е, те на това му викам мамалунгер.
.................................................. ..
Затуй сметам, неколко плебойки/со завършено право/ са едно добро начало..........
Кърдавото си къта повеч аверите, нежели себе си.
См̀етам те с̀а, грума у мументо си ги мисли баш така:
"Бе айде аз да се жертвам, щот човек и добре да живее - требе се жени. А що си тр̀ебе, оно си с̀ака.
Ма дъл да не седюсна барабар с мене и неколко от другите пергиши?"
Пък тъдява е връчкано с подобни мамалунгери.
Ама, мола ти се! Тез финтифлюшки ще ги връзваш на друг. Русото никогаш не мисли за околните
П.П. Добро утро, тайфата!
Мечо
Кърдавото си къта повеч аверите, нежели себе си.
См̀етам те с̀а, грума у мументо си ги мисли баш така:
"Бе айде аз да се жертвам, щот човек и добре да живее - требе се жени. А що си тр̀ебе, оно си с̀ака.
Ма дъл да не седюсна барабар с мене и неколко от другите пергиши?"
Пък тъдява е връчкано с подобни мамалунгери.
дай превод на Мамалунгер
смях се с глас.стреснах и котката
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар