IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
    А помнеше прякорите на офицерите в морското. Нещо ме съмняваш, да не си видял прякорите във форум и да се пишеш капитан. Я да те питам кой от прякорите го нямаше: Големият Миксер, Малкият Миксер,Поялника, Комсомолеца, Пингвина или Кюфтето???
    Стоенето по корабите бактисва, посещенията в градовете - не.
    Големият Миксер - Големият Кожухаров
    Малкият Миксер - Малкият Кожухаров
    Поялника му забравих името, беше на Тиксото началник.
    Кюфтето също му забравих името,

Другите сефте ги чувам.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Да си мислил за емиграция в Пакистан или още по-добре Филипините там решават нещата по твоя начин, е с малко повече огнестрелно оръжие и експлозиви. http://en.wikipedia.org/wiki/Politic...2%80%932010%29
      В Исландия ги решават по моя начин.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Не, мисля само прахосмукачка. Ама не аз. У нас имаме разделение на ТРУДА.

Много ми е терсене. Нищо не ми се прави. Това е за последно. Ще стана или селянин или търговец или програмист. И ходенето по света БАКТИСВА. Вече не им помня имената на градовете, в които съм бил. Последно града дето си дойдох от Китай сега не мога да си спомня името му.
        А помнеше прякорите на офицерите в морското. Нещо ме съмняваш, да не си видял прякорите във форум и да се пишеш капитан. Я да те питам кой от прякорите го нямаше: Големият Миксер, Малкият Миксер,Поялника, Комсомолеца, Пингвина или Кюфтето???
        Стоенето по корабите бактисва, посещенията в градовете - не.

Коментар

1. Политиците не се наказват с негласуване
          2. Политиците не се наказват с гласуване
          3. Политиците се наказват с камъне и дърве и со КЮТЕК
          Кютека е само за тебе
          Май паметта ти е къса, и не помниш че тези са дошли имено с кютек.

С лошо не става - само еволюция му е майката.

Коментар

Да си мислил за емиграция в Пакистан или още по-добре Филипините там решават нещата по твоя начин, е с малко повече огнестрелно оръжие и експлозиви. http://en.wikipedia.org/wiki/Politic...2%80%932010%29

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
              Така и така нищо не правят, поне да е забавно

Иначе това е въпрос на време.
              Колкото хората са по-отчаяни, и си въобразяват че като не гласуват - наказват политиците - толкова по-вероятно е да се случи невероятното.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                "Свободата е да забравиш кой си и какъв си, и в един момент да се превърнеш в нов човек - този който всъщност си!"

Кев

Невъзможно е да имаш духовна Свубудъ без материална и обратно - демек "здравен" статус на цялото ви общество какъв ще бъде ( не само физически, ами и психически ).

П.П. В БГ поговорките т'ва му викат: "На гол гъз - чифте пищови"

Ма, мо'е и да те кефи, че 99% процента от населението мре от глад, а ти си щастлив и накрая ще остане само един - Дънкан Маклауд.

Ма, браво! Нищо не сте научили още и оставете батковците да говорят, че сефте чухте и думата синергия наскоро. Не, че я разбрахте кат' мениджърски похват.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Ти май без време искаш да докараш инфаркт на новия "коректив" в Парламента
                  Така и така нищо не правят, поне да е забавно

Иначе това е въпрос на време.
                  Колкото хората са по-отчаяни, и си въобразяват че като не гласуват - наказват политиците - толкова по-вероятно е да се случи невероятното.

Коментар

"Свободата е да забравиш кой си и какъв си, и в един момент да се превърнеш в нов човек - този който всъщност си!"

Кев

За каква Свобода може да ми говори роб, бря КЕФ-чи?

От 70 години сте вечна колония, първо на едни - после на други. К'ва свобода кат' духовната ти свобода винаги минава първо през икономическата/финансова такава, а 99% процента от населението ви я няма вече?!

П.П. Ма, вие вече се гордеете, че сте последни фитки на кавала не в Европа, ами в Света, бря? В цял свят се гарвят с вас и ви питат, ама ти не си ли много бял за българин? Пълен ташак сте в международен план. Най-евтината алкофолна и секс дестинация - но това не са вашите деца разбира се, а само на комшията.

Боже, Господи!! ( вече да се фукате, ама моята щерка я пере японец, а па твоята хамериканец/на час ). Не сте добре, бре и слепи ли сте?

И т'ва било "НОРМАЛНО"!?!? - бе, понякога си мисля, че не аз съм луд, ами само луди в тая държава - вие изчезвате и след 20 години ви няма - дъним светски лафчета за свУбудъта според Дзън будистите.

Мога да ти кажа и защо изчезвате, ако те интересува? Въпрос на правилен въпрос - дет' няма да го намериш в уики-то
                    Last edited by marandi; 22.05.2013, 11:55.

Коментар

Кев

+1024
                      tnm

Коментар

И ти ги разбираш камбанариите. То не е и голяма философия де. Това е свободата. Да можеш, когато ти скимне, да слезеш от една камбанария и да се качиш на друга. И уж не е голяма философия, пък що я разбират само толкоз малко хора.

Кев

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
                          Че Пиночет е отговора на много от въпросите - спор няма.
                          Ама едва ли ще намериш и един Пиночет в тази държава.....
                          Оо .. има и винаги ви го пожелавам да не ви се случва!

Молете се Русото да не ви влиза в къщите

2 месеца точно и после ще дръпнете яко до към Германия за 3-5 години - после ще гоним законното си място топ 3 на света.

П.П. Ама, не ми се влиза в бункери, че тия ваш'те кифли ще ме отстрелят веднага - хаха

Нали скиваш, че от години офертата си стои и 1000 трола после се изсират отгоре, щот' е срамно детето му и внуците да са в топ 3 на света по престиж и богатство.

Демек Мечките - дет' ся ще почне да пуска линк-чета кат' побъркан да избута мнението назад и да не се види
                          Last edited by marandi; 22.05.2013, 11:43.

Коментар

Въпрос на избор на камбанария
                            И ти ги разбираш камбанариите. То не е и голяма философия де. Това е свободата. Да можеш, когато ти скимне, да слезеш от една камбанария и да се качиш на друга. И уж не е голяма философия, пък що я разбират само толкоз малко хора.
                            tnm

Коментар

Ти май без време искаш да докараш инфаркт на новия "коректив" в Парламента
                              Къф инфаркт. Сичко е театро. Сички са от един червен дол ДРЕНКИ
                              tnm

Коментар

Помъдрявам
                                Въпрос на избор на камбанария
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X