If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Тайфата, днес бях решила да публикувам снимки с узрели горски ягоди. Няма само Зарко да показва как е снимал разни горски плодове, я Обаче срещнах трудно преодолими пречки ... Пуснах си блутута на телефона и започнах за чакам връзката да се осъществи - да, ама не би Помислих малко и не си спомних през близките няколко години аз да съм била виновна за нещо. Затова в мен се породиха черни съмнения и тъмносиви подозрения - бях станала обект на саботаж. УжасТ!!!..........................
Област Смолян има население от 121К население, като от него, 16,5% е на възраст над 64 г . Това население от 121К разполага с:Окръжен съд, Окръжна прокуратура, 5 Районни съдилища, 5 Районни прокуратури, Административен съд, Търговски регистър, НАП, Областна администрация, Н на брой кметства, РПУ-та и т.н. . Това е само една мъничка част от бюджетните дейности. Впрочем, по думи на бившата кметица от БСП, само в сградата на общината работят 500 човека. Няма предприятие, което да има и половината от персонала на общината.
В този ред са ми мислите. http://www.justice.bg/bg/vlast/1.htm
Първо да благодаря за вниманието и отделеното време!
Интересен подход си дала. При мИня налагам нещата в малко по-голям мащаб при сметките, защото всяка една система се самоинфектира и после почва дефектът да заразява цялата система.
Един вид първо се самоблокира ( фалира ) една под-система, а после почва да блокира и другите и оттам вече геометричната прогресия за общ фалит на всичко е неизберен. Мога и математически да го обясня ще стане досадно да мятам формулки и фритчи. Има и 2 парадокса там също, но както и да е - в уики-то не го пиша това и поне ще си отдъхна от натрапници.
Днес внимателно следих връчването на мандата и посланието оттам - ужасТ ( отиваме към черен сценарий ).
Област Смолян има население от 121К население, като от него, 16,5% е на възраст над 64 г . Това население от 121К разполага с:Окръжен съд, Окръжна прокуратура, 5 Районни съдилища, 5 Районни прокуратури, Административен съд, Търговски регистър, НАП, Областна администрация, Н на брой кметства, РПУ-та и т.н. . Това е само една мъничка част от бюджетните дейности. Впрочем, по думи на бившата кметица от БСП, само в сградата на общината работят 500 човека. Няма предприятие, което да има и половината от персонала на общината.
И какво като го казваш. Дума дупка прави ли ???
За 23 години представителна олигархия някой политик да се е вслушвал в полезни съвети ???
би ли ми метнала ник с това, което си дала да погледна, понеже спомена данни?
Не следя други теми в тоя форум и нямам идея какво визираш?
П.П. Тенкю ин адванс!
Просто пример:
На този въпрос са ми излезли вече мазоли на клавиатурата да отговарям. Зависи чия е собствеността на кораба. Ако кораба е собственост на екипажа, като всеки има равен дял, най доброто управление е на принципа на пряката демокрация. Има много такива случаи в световната корабоплавателна практика.
При всякаква друга собственост върху кораба е порочно да се прави аналогия с държавната политика. Защото в държавата народа е суверен и всеки има право на равен глас.
Свободата е над всичко. Само трябва да се ОСЪЗНАЕ.
От този ти отговор личи че не си капитан. Дори и старпома знае че на корабът има ЕДИНОНАЧАЛИЕ Независимо кой е собственика, капитанът взема решенията и ОТГОВАРЯ за тях. Как може да отговаряш за нещо, ако не го контролираш??? Това да не ти е БГ парламент?? При лошо време курса и скоростта с консенсус ли се решава. Може екипажът да е собственик, но решенията се взимат САМО и ЕДИНСТВЕНО от капитана. Когато са на брега, могат да го сменят, но на море говорилнята е утопия
Дори ако реша, мога да не допусна собственика на кораба да се качи на борда. И с полиция не може да се качи, тъй като аз отговарям за този кораб. Вярно след това ще ме свалят и сменят. Принципът е същият както на караул, караулният може да не допусне началника на поделението в караулното, ако той не знае паролата.
Я кажи на колко години си,че ми се чини че си бил в Морското ама май не си го завършил, или поне не редовно
Тайфата, днес бях решила да публикувам снимки с узрели горски ягоди. Няма само Зарко да показва как е снимал разни горски плодове, я Обаче срещнах трудно преодолими пречки ...
Пуснах си блутута на телефона и започнах за чакам връзката да се осъществи - да, ама не би Помислих малко и не си спомних през близките няколко години аз да съм била виновна за нещо. Затова в мен се породиха черни съмнения и тъмносиви подозрения - бях станала обект на саботаж. УжасТ!!!
Веднага се обадих на умният младеж с многото дипломи, който ми поддържа компютрите и мрежата. Разказах му за огромния си проблем и той веднага откликна.
Дойде и първо ми погледна телефона. Всичкото му беше наред. После погледна и програмата за теглене на снимки в компа - и там всичко си беше на мястото. Оказа се обаче, че липсва една малка джиджавка, която прилича на флашка, ама не било флашка. Пречеше ми и аз я махнах.
Та питаме младежа, за какво според мен служело това нещенце!? Ами аз от къде да знам. Може да го е сложил, щото е естет и с поставянето му е довършил целия интериор на офиса...
Не можете да си представите колко мъка прочетох в погледа му.
Мисля, че хранеше някакви, па макар и минимални надежди, че ще си спомня къде съм захвърлила въпросното устройство. Накрая се съгласи, че се налага да купи ново
Публикуването на снимките ще почака по-добри времена.
Загубих си вдъхновението. Ся като се върна, ще има яко ФИЛОСОФИЯ.
Самотата е МЪДРОСТ от първа инстанция. Какво разбрах от преди. Разбрах, че свободата е над всичко. Че е грешка си знаех още от по преди. Разбрах, че светът е идеален. Разбрах, че съм от хората тип "аз съм", което е хубаво.
То май няма какво повече да се разбира на този бял свят. Май ще ми е за първи път, дето ще науча само подробности от философията. Главното така и така вече го знам.
Манков, аз мисля, че идеалистите сме стъпили здраво на земята, а материалистите хвърчат в облаците. Поправи ме ако греша.
Коментар