IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Маранди, остави този примитивен патриотизъм. Гола вода сме си.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
      Трябваше да спреш до тук

Тия приказки за българския талант и гений ми напомнят на дискусионните студиа на някои актуални напоследък телевизии. Гениалността и таланта не може да се скрият. Но ако е вярно това, което пишеш, то българите все пак успяваме да ги скрием много успешно.

Човек като мине трийсетака и постепенно спира да вярва в прословутото българско трудолюбие, гениалност и пр. Особено ако попътува по чужбина и види какво може да роди истинският труд и талант.

П.С. Я кажи тая петуния как я умори ше я ева, пика в саксията ли?
      Всичките ви световни приноси в наука, спорт са правени в чужди държави и с т'ва изчерпваме темата.

Понеже нямате по-голям спец от Русото в пръскане на маркетингови планове ( държавни/корпоративни ) ви казах в прав текст. Уникални убийци на таланти сте. Леонардо, Галилео, Тесла, Тръмп, Гейтс и сие никога не биха станали това, което са в БГ-станска среда.

П.П. Петуниите ръгаш семките в саксия с обогатена почва с там разните му минерали и т.н. и нищо не поникна - възможно е семената да са били от тъп хибрид, което автоматично изключва бъдещо пресаждане.

В момента така ги правят посевите за еднократна употреба и после ела и си купи пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        За да се сещате като деца какви сте били? Чисти, с мечти, покоряващи звездите с поглед всяка нощ, без граници и невъзможни каузи ....
        Трябваше да спреш до тук

Тия приказки за българския талант и гений ми напомнят на дискусионните студиа на някои актуални напоследък телевизии. Гениалността и таланта не може да се скрият. Но ако е вярно това, което пишеш, то българите все пак успяваме да ги скрием много успешно.

Човек като мине трийсетака и постепенно спира да вярва в прословутото българско трудолюбие, гениалност и пр. Особено ако попътува по чужбина и види какво може да роди истинският труд и талант.

П.С. Я кажи тая петуния как я умори ше я ева, пика в саксията ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
          Извинявай, че те безпокоя, но защо се обръщаш към всички с "бебета сладки"? Леко смущаващо е да го правиш все в края на дългите си излияния за денсенето на форекса, манджите и всичко останало с каквото там се занимаваш по цял ден Не можеш ли просто да кажеш наздраве приятели или нещо подобно? Какви са тия сладки бебета, руси субекти и прочие? А?
          За да се сещате като деца какви сте били? Чисти, с мечти, покоряващи звездите с поглед всяка нощ, без граници и невъзможни каузи ....

БГ-стан е уникална да има най-големите детски таланти в цял свят ( не случайно децата ни попиляват целия свят от Олимпиадите, до спортове и фолклора наред ) и почупват целия Свят ....

... и като навършат 18 години вече държавата ви е ги пречупила, всички мечти са убити и съсипани. Статуквото ги чупи като клечки за зъби - прассс .... и поредния талант в кофата.

П.П. Уникални сте по разсипия на човешки фактор и нямате аналог в света.

Затова се обръщам "бебета сладки" - да си спомняте и ония дни, когато мечтаехте и граници за вас беше абстрактно литературно понятие, за което само сте чели, че съществувало. Като минете 30 + години вече започвате да ги отнемате тия мечти и от децата си.

Т'ва е недопустимо!

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            П.П.П. Ха, наздраве на бебетата сладки!
            Извинявай, че те безпокоя, но защо се обръщаш към всички с "бебета сладки"? Леко смущаващо е да го правиш все в края на дългите си излияния за денсенето на форекса, манджите и всичко останало с каквото там се занимаваш по цял ден Не можеш ли просто да кажеш наздраве приятели или нещо подобно? Какви са тия сладки бебета, руси субекти и прочие? А?

Коментар

• Относно битовизмите 1 саксия със семенца от петуния нищо не излезе и се чудя к'во може да съм освинил?

П.П. Бедна ти е фантазия с какви проблеми се сблъсква всеки ден Русото, Анончи

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Тук нали имаше една Артемида Софиянска? Какво стана с това моме?
                Да не би вече да е завършила право и да защитава или.... обвинява знакови фигури от прехода?

Сетих се за нея, защото пускаше разни песнички. Сега го няма дзен-дзън-дрън човека и темата съвсем утихна. Само разни битовизми, но не от Тибет. Казвам го без лошо чувство.

П.П. Катилариум - една песничка за теб
                Whiskey Didn't Kill The Pain
                http://www.youtube.com/watch?v=yuGoYOI8ucQ
                Ти си гледай австралиецо - щом и аз понакупих малко - смятай, дет' не го денся

П.П. Относно коментара ти по мача в темата ще цитирам един виц:

Попитали английския и българския овчарин какви мечтаят да станат.

Английският овчар отговорил: - Как какъв? Мечтая да стана най-добрия овчар в Англия, а после в света.

Българският овчар отговорил: - Как какъв мечтая да стана? Разбира се, че Президент на България.

П.П.П. Ха, наздраве на бебетата сладки!

Та, там ви е проблема на БГ-стан - много вождове - малко индианец ....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Да бе, да.....
                  Чичо бачка а друг с пачка натиска мачка......
                  Отказвам категорично всякакви номинации за работа....
                  Правиш си отвод - така ли!?
                  А като те чете човек остава с впечатлението, че си изключително съвестен служител ...
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Да не би вече да е завършила право и да защитава или.... обвинява знакови фигури от прехода?

Сетих се за нея, защото пускаше разни песнички. Сега го няма дзен-дзън-дрън човека и темата съвсем утихна. Само разни битовизми, но не от Тибет. Казвам го без лошо чувство.

Наздраве, Анон!
                    http://www.youtube.com/watch?v=cYoxTlMzGzs

П.П. Тази версия ми допада повече от оригинала.
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                      Със леко късния обяд,цапнах две чаши червено винце ......и сега ми е дно спокойноооооо ....и ми се придряма нещо ....отдавам се на лентяйство до утре по инкиндия .И да не вземете да ме копирате с'я .....все някой требе да бачка де'а

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Номинирам Чичо за този вид мероприятие

Да бе, да.....
                        Чичо бачка а друг с пачка натиска мачка......
                        Отказвам категорично всякакви номинации за работа....

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                          Хъх,темата с житейските уроци ще си е поучителна и за 30+ индивидите

Със леко късния обяд,цапнах две чаши червено винце ......и сега ми е дно спокойноооооо ....и ми се придряма нещо ....отдавам се на лентяйство до утре по инкиндия .И да не вземете да ме копирате с'я .....все някой требе да бачка де'а
                          Номинирам Чичо за този вид мероприятие
                          Мечо

Коментар

• Хъх,темата с житейските уроци ще си е поучителна и за 30+ индивидите

Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Тюххх, да изпуша една цигара. Нас задачите са ни блъснали отдавна. А и нямам намерение да злобея. Той да си избира наистина. Казал съм му да мисли за АК като за безплатно училище. Въпреки всичко иска СМГ.
                              п.п. Абе тези хора що депозии и лихви от депозити все за доход го смятат
                              И що нийде няма графа за на тати издуханите кредитни карти
                              Той е в клас, в който 80% от децата са като твоят син - учили са от 5 до 7 клас в МГ-то и съответно имат доста добра подготовка по математика.
                              Учителката още в началото на годината каза, че не смята да намаля темпото заради "новите" ученици, т.е. - равнението ще бъде по по-знаещите. А нашият не беше свикнал на такъв тормоз и му дойде малко нанагорнище в началото.
                              Смятам, че вече научи първият си житейски урок - живота не винаги е справедлив.
                              Това лято смятам да го открехна и на втория - всеки получава такова заплащане, за каквото се е договорил. В момента текат тежки преговори
                              Last edited by tnm; 05.06.2013, 13:28.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Тюххх, да изпуша една цигара. Нас задачите са ни блъснали отдавна. А и нямам намерение да злобея. Той да си избира наистина. Казал съм му да мисли за АК като за безплатно училище. Въпреки всичко иска СМГ.
                                п.п. Абе тези хора що депозии и лихви от депозити все за доход го смятат
                                И що нийде няма графа за на тати издуханите кредитни карти

И нереализираната печалба на БФБ ще трябва да декларираш......

Коментар

Working...
                                X