IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мечо, звукът от пляскането на една ръка било... шамар

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Да се оплача. Напрайхме семейната снимка. Най-големият проблем, който срещнах е да намеря дрешка която да облече завалията. Оказа се, че има само една без рекламни надписи, черепи, рокаджийски, бъзиклийски, и т.н. картинки
      Пробвай с тази

Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Да се оплача. Напрайхме семейната снимка. Най-големият проблем, който срещнах е да намеря дрешка която да облече завалията. Оказа се, че има само една без рекламни надписи, черепи, рокаджийски, бъзиклийски, и т.н. картинки

Коментар

Аз пък отивам да правя семейна снимка Как смятате? За какво ли му е на Американски колеж семейна снимка сред задължителните документи за записване?
          ЦРУ Имаше една книга от една бивша агентка на ЦРУ, която беше писала книга - мисля, чието прикритие всъщност бе някаква работа в американския колеж

Коментар

• Математическа гимназия е добре бре !!! Право е лапето. Дай му СВОБОДА.

Математиката е математика. Нея не могат да я изкилиферчват както изкилиферчват философията. Ще научи нещо барем.
            tnm

Коментар

Да но моя си иска СМГ
              Като е разбрал какво го чака, избира по-лекото....
              Няма пушене, пиене, викане, кряскане, драскане, бягане и късно ставане, неучене и мрънкане, кръшкане и пъшкане.....
              Сяда на Ф1 и така 4 години.......
              Едно време ти писах - всичко е ок, само вдигнаха много таксите , гадовете и затова съм резервиран....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Честито !
                Най- доброто училище в БГ.
                Инфото от колежа се съхранява в американското посолство......, не поради друга причина а защото са им здрави базите за съхраняване на инфо
                Едни много големи сториджи със стотина ТВ празно пространство, което трябва да бъде запълнено.....

Беше ми писнало и в АК и за Унито в САЩ да подавам справки - доходи, спестявания, дан. декларации, преводи.....

Нооо, си струваше...
                Да но моя си иска СМГ

Коментар

Аз пък отивам да правя семейна снимка Как смятате? За какво ли му е на Американски колеж семейна снимка сред задължителните документи за записване?
                  Честито !
                  Най- доброто училище в БГ.
                  Инфото от колежа се съхранява в американското посолство......, не поради друга причина а защото са им здрави базите за съхраняване на инфо
                  Едни много големи сториджи със стотина ТВ празно пространство, което трябва да бъде запълнено.....

Беше ми писнало и в АК и за Унито в САЩ да подавам справки - доходи, спестявания, дан. декларации, преводи.....

Нооо, си струваше...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Информация. Ма защо им е не знам.
                    През живота си на никого не съм давал толкова много информация за себе си.

Коментар

Информация. Ма защо им е не знам.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!

Днес ми е ден за губене на време. Ще ходя да слушам едни умни дами и господа, които ще се опитат да ми докажат колко не ги разбирам нещата. Ама поне ще изпия едно хубаво, ароматно турско кафе, правено на пясък
                        Гледай умно и се усмихвай.
                        tnm

Коментар

• Аз пък отивам да правя семейна снимка Как смятате? За какво ли му е на Американски колеж семейна снимка сред задължителните документи за записване?

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                            Добро утро, тайфата!

Днес ми е ден за губене на време. Ще ходя да слушам едни умни дами и господа, които ще се опитат да ми докажат колко не ги разбирам нещата. Ама поне ще изпия едно хубаво, ароматно турско кафе, правено на пясък
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Аз не разбирам много много от кулинария. Даже хич. Обаче ся си нарязах на хапки, в една голяма чиния, 4 (четири) ябълки от различни сортове. Бодвам си без да се заглеждам много много в чинията и ИЗНЕНАДА. И така на всяко бодване
                              tnm

Коментар

• Добро утро, добри 'орица!

Мечок, видно е, че даже не помниш вече, че и тоя "коан" го повтаряш, па аз се чудех как почваш да повтаряш чужди думи след 2 месеца все едно били твои кат' папагал.

П.П. Докат' си на ниво мехура ти - те през т'ва време си ни трепят - спокич

Търсят тежки метали след сахарския дъжд

Червеникавият дъжд, който се изсипа над България, и в някои части от Южна Румъния, е съдържал тежки метали, написа румънският вестник "Адевърул", като се позова на изследвания на метеоролози и медици. Техните изследвания показват, че червеникавият прах съдържа мед, желязо, цинк, хром, олово, никел, арсен и кадмий - тежки метали, които обичайно се намират в почвата.

Румънските медици, обаче предупреждават, че опасност представлява не само съставът на праха, но и големината на частиците. При вдишване те попадат директно в дробовете и ги увреждат, твърдят те.

http://19min.bg/news/8/45096.html
                                ----------------------------------
                                Според наш'те дупедавци всичко било в "нормата", а па според румънците е малко по-иначе.

Ай, няма да ти издирвам и метериологчината снимка, че няма таквоз животно облак от Сахара него ден.
                                ----------------------------
                                Тия 15-20 години, дет' си мислиш, че ги имаш никой няма да ти ги даде - смятал съм ви и до 20 годинки ви няма, па ти ме занимавай с някой мехура преди 2000 години

После Русото е лошо по дифолт - знаем ( смигам )
                                Last edited by marandi; 30.05.2013, 07:38.

Коментар

Working...
                                X