IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Тук си объркал. Моят чиляк е свободно дете И не е от шашкавите За нищо не го глася. Не е изявил никакво сериозно желание за каквото и да е все още. Когато се светне за нещо - ако мога, ще помагам.
    Тънък и деликатен е този въпрос. Трябва да се намери баланс между разумния натиск и осигурения периметър на свобода. Успехът изисква дисциплина, която се възпитава - човек не се ражда дисциплиниран (поне не по нашите ширини). Каквото и да си говорим, свободата и дисциплината са малко успоредни прави в младостта. Та сега, както няма и казарма, направо да се чуди човек как да възпитава, дава насоки и формира характер у един млад мъж...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      А, бря бебс к'во сте ги обсебили тия деца, бря?

Твоята работа е да го питаш гладен ли си, жаден ли си? Какво мислиш да правиш? Ще те подкрепя и толкоз.

Пусни ги да се разперят малко, вие ги мачкате психически така и им вкарвате комплекси после за цял живот.

П.П. По статистика, каквото и да изкара, после има място за виШу гарантирано и кат' ти се ръгат кинти - ръгай.

По статистика 85% е шанс-а, че ще се реализира в сфера, която няма нищо общо с убразуванието му.

П.П. Ма, 'ноу се шашкате и шашкате ситните така. Па, аз все се чудя, що всички киндери ми се лепят отгоре.

Научи го да прави бизнес или да инвестира. Ко го гласиш за бачкер отсега на следващи физкултурници, пожарникари или премиери без нито един ден трудов стаж? Демек за пушечно месо - хихи

Ха, да ти е жив и здрав!
      Тук си объркал. Моят чиляк е свободно дете И не е от шашкавите За нищо не го глася. Не е изявил никакво сериозно желание за каквото и да е все още. Когато се светне за нещо - ако мога, ще помагам.

Коментар

• Сигурно се е справило детето.
        Боже, като знам във Варна и в София какви кушии са.. ...Аз си бях бетон- никакви уроци.
        За да й докажа, че не е велика, я записах на пробен изпит- от днес- за утре в МГ. Изкара тогава 78 точки и се стресна. Първо паника, после сълзи и накрая взе, че седна и да решава задачи.

Коментар

Минаха вече. В очакване на резултати сме. Но съм длъжен да подготвям и двете неща, в случай че му хрумне нещо в 59 секунда
          26 юни е последен срок за записване в АК и датата в която излиза класирането за гимназиите. Така че съм сигурен, че ще ми е напрегнат ден
          А тези в АК, сигур няма да ми намалят таксата. Аз съм честната калудка и сичко си признах
          А, бря бебс к'во сте ги обсебили тия деца, бря?

Твоята работа е да го питаш гладен ли си, жаден ли си? Какво мислиш да правиш? Ще те подкрепя и толкоз.

Пусни ги да се разперят малко, вие ги мачкате психически така и им вкарвате комплекси после за цял живот.

П.П. По статистика, каквото и да изкара, после има място за виШу гарантирано и кат' ти се ръгат кинти - ръгай.

По статистика 85% е шанс-а, че ще се реализира в сфера, която няма нищо общо с убразуванието му.

П.П. Ма, 'ноу се шашкате и шашкате ситните така. Па, аз все се чудя, що всички киндери ми се лепят отгоре.

Научи го да прави бизнес или да инвестира. Ко го гласиш за бачкер отсега на следващи физкултурници, пожарникари или премиери без нито един ден трудов стаж? Демек за пушечно месо - хихи

Ха, да ти е жив и здрав!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Изпитът за МГ и ЕГ е един и същ- с по 2 модула. В единия случай натежава оценката от изпита по математика- умножава се по 3, а в другия е 50/50.
            Минаха вече. В очакване на резултати сме. Но съм длъжен да подготвям и двете неща, в случай че му хрумне нещо в 59 секунда
            26 юни е последен срок за записване в АК и датата в която излиза класирането за гимназиите. Така че съм сигурен, че ще ми е напрегнат ден
            А тези в АК, сигур няма да ми намалят таксата. Аз съм честната калудка и сичко си признах

Коментар

• Е, та Вие имали ли сте съмнение, че в АК, а и навсякъде другаде, където има американци, не се събира инфо, което да не се "складира" и анализира щателно?!
              Една моя приятелка имаше инцидент с "дама" от Корпуса на мира. После имаше и гадна статия в голям американски вестник.

Изпитът за МГ и ЕГ е един и същ- с по 2 модула. В единия случай натежава оценката от изпита по математика- умножава се по 3, а в другия е 50/50.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Пияница! Просветна ти малко на русата кордела и веднага рече "Наздраве"!
                ТНМ-чева, па ко лошо има, че някой се сетил за ваЗе да ви рекне да сте здрави, бря? Ърмм ...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Мъж и жена лежат в леглото.Мъжът дреме,а на жената и се прави любов.Тя лекичко сръгала в ребрата мъжа,а той промърморил в просъница:
                  -Какво?Да не почна мача?
                  -Не.Добре,спи.
                  Минали 15 минути и жената пак сръгала в ребрата мъжа си,а той казал:
                  -Какво има?Да няма бокс по телевизията?
                  -Няма.Спи.
                  Жената се ядосала,излязла на балкона и извикала:
                  -Що за живот е това?Няма ли един истински мъж в тоя град?
                  От горния етаж се чул мъжки глас:
                  -Какво?Да не би да имаш водка?

ХА НАЗДРАВЕ БАТЕ КОСМО
                  Бате Космо е зает да върши другите 3 (три) работи и не му остава време да пише. Аз викам да му направим робот, да върши другите 3 (три) работи вместо него, за да може бате Космо да пише по цял ден у форумо сочни, цветни и широкоекранни стерео истории.
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Мъж и жена лежат в леглото.Мъжът дреме,а на жената и се прави любов.Тя лекичко сръгала в ребрата мъжа,а той промърморил в просъница:
                    -Какво?Да не почна мача?
                    -Не.Добре,спи.
                    Минали 15 минути и жената пак сръгала в ребрата мъжа си,а той казал:
                    -Какво има?Да няма бокс по телевизията?
                    -Няма.Спи.
                    Жената се ядосала,излязла на балкона и извикала:
                    -Що за живот е това?Няма ли един истински мъж в тоя град?
                    От горния етаж се чул мъжки глас:
                    -Какво?Да не би да имаш водка?

ХА НАЗДРАВЕ БАТЕ КОСМО

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Мдам,

БГ-то върсъс Джапанките = 2 : 0

Бат' Гришо и той засега 2 : 0

Животецът е 'убав!

Ха, наздраве!
                      Пияница! Просветна ти малко на русата кордела и веднага рече "Наздраве"!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Да но моя си иска СМГ
                        СМГ е по-добре. Начинът на мислене,който получаваш в най-добрата в БГ математическа гимназия, не може да се сравни с нищо. Език се учи с курсове, дори аз на 35 години понаучих испански,но начин на мислене се изгражда, с курсове не става.
                        Но всеки си знае.

Коментар

• Мдам,

БГ-то върсъс Джапанките = 2 : 0

Бат' Гришо и той засега 2 : 0

Животецът е 'убав!

Ха, наздраве!

Коментар

Да но моя си иска СМГ
                            И моят като твоя. Въобще не пожела да ходи да пише есе и да кандидатства в езикова гимназия. Беше си заплюл МГ-то и си постигна своето
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Гледай умно и се усмихвай.
                              Гледах умно, усмихвах се и дори кимах разбиращо с глава
                              Мечо

Коментар

• Звукът от пляскането на една ръка и буза
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X