IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро tnm
    Добро утро чета

Грешката е свобода.
    Грешниците отиват където си поискат. Щото са свободни. Щото свободата е грешка.
    Всички хора са грешни. Всички правят това, което си поискат. Ако някой си мисли, че не иска да прави това, което прави, той е неосъзнат.

Няма неправилни въпроси. И неправилни отговори няма.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      Абсолютно!

Това доказва колко неоправдано голямо значение отдаваме на думите, и колко малко на смисъла който те носят. И самите коани целят именно това - да разчупят стереотипите и логиката в мисленето, и да провокират подсъзнанието за онова което лежи в основата на нещата, отвъд общоприетите понятия, норми и логически взаимовръзки

Нима не е прекрасно да осъзнаеш, че не съществува "абсолютна истина", и че в своята природа всеки е свободен, уникален и неподвластен на порядки, понятия и правила измислени някога, от някого и с някаква цел и наложени ни по най-различни начини (включително и чрез езика и думите), че в своята същност всеки от нас се ражда свободен и независим, и единственото ценно нещо което бихме могли да придобием впоследствие, и което би ни отличавало от всички други живи твари, от машините, компютрите и роботите е хуманността! Това качество ние никога не сме го има ли по рождение, но като хора имаме уникалната възможност да го придобием, и то да се превърне в наше най-дълбоко и изконно убеждение, без значение каква е професията ни, какви са интересите ни, и каква е социалната ни среда, това е качеството което ни прави хора - човечността! Всичко останало е просто въпрос на вкус, желания, индивидуални качества и интереси, които всеки един трябва да почувства, осъзнае и развие лично вътре в себе си и за себе си, за да се чувства доволен, полезен и щастлив както персонално така и за обществото в което живее. И за да стане това никой и нищо друго не би трябвало да има значение, освен нашата индивидуална гледна точка!

П.П. С извинение за философското отклонение, приятна вечер на всички!
      +1024

Ето човек, който е забравил думите и с когото е удоволствие да разговаряш.

Велик си Кев
      Last edited by mechobikov; 01.06.2013, 00:02.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Примерен модел на ФРУФЕСУР МЕЧКУФ:

1. Вземете един бял лист и напишете на него 20 изключващи се една друга думи от типа: автовоз, божествено, познание, ядене, респект, примитивизъм, химикалка, брад'чедката, живее, завинаги, рязко, подчинение, затъва и т.н.

2. Изберете си 5 произволни думи без значение коя с коя и ще почнете да бълвате "фритчи" от типа:

Пример:

- Химикалката живее подчинена завинаги на яденето;
        - Божественият автовоз затъва в привитивизма;
        - Респект към познанието е божествената храна;
        - Брад'чедката рязко затъна при сблъска си с химикалката на познанието.

и т.н. и т.н.

Мо'е си връткате "фритчи" до лето Господне 26462736736 след Междугалактическото броене
        Абсолютно!

Това доказва колко неоправдано голямо значение отдаваме на думите, и колко малко на смисъла който те носят. И самите коани целят именно това - да разчупят стереотипите и логиката в мисленето, и да провокират подсъзнанието за онова което лежи в основата на нещата, отвъд общоприетите понятия, норми и логически взаимовръзки

Нима не е прекрасно да осъзнаеш, че не съществува "абсолютна истина", и че в своята природа всеки е свободен, уникален и неподвластен на порядки, понятия и правила измислени някога, от някого и с някаква цел и наложени ни по най-различни начини (включително и чрез езика и думите), че в своята същност всеки от нас се ражда свободен и независим, и единственото ценно нещо което бихме могли да придобием впоследствие, и което би ни отличавало от всички други живи твари, от машините, компютрите и роботите е хуманността! Това качество ние никога не сме го има ли по рождение, но като хора имаме уникалната възможност да го придобием, и то да се превърне в наше най-дълбоко и изконно убеждение, без значение каква е професията ни, какви са интересите ни, и каква е социалната ни среда, това е качеството което ни прави хора - човечността! Всичко останало е просто въпрос на вкус, желания, индивидуални качества и интереси, които всеки един трябва да почувства, осъзнае и развие лично вътре в себе си и за себе си, за да се чувства доволен, полезен и щастлив както персонално така и за обществото в което живее. И за да стане това никой и нищо друго не би трябвало да има значение, освен нашата индивидуална гледна точка!

П.П. С извинение за философското отклонение, приятна вечер на всички!
        Last edited by kev; 31.05.2013, 23:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
          А като се замислиш, че покелението на 30+ годишните е възпитало поколението на 30- годишните,... ти става още по-тъпо !
          Абе ще дойдете на мойта ама айде
          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
            Да, много тъпо. Това е т. нар. поколение 30- годишните.
            А като се замислиш, че покелението на 30+ годишните е възпитало поколението на 30- годишните,... ти става още по-тъпо !

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
              Космич, според тебе вярно ли е, че редовната мастурбация води до косопад???

http://div.bg/%D0%A1%D0%B5%D0%BA%D1%..._i.201893.html
              Не е вярно - дори напротив! На мъжете им здрава по-голям, здрав,корав ..А пък жените се разхубяват повече отколкото ако кръшкат с някой мухльо
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Да ви се похваля Днес получих от данъчна служба подробен отговор на отправено запитване до тях, във връзка с неправилно начислена лихва, както и квитанция за заплатената лично от шефката лихва
                верно са сбъркали с лихвата ? това за кой период ? че от известно време са мнооо стриктни

Коментар

• Да ви се похваля Днес получих от данъчна служба подробен отговор на отправено запитване до тях, във връзка с неправилно начислена лихва, както и квитанция за заплатената лично от шефката лихва

Коментар

• Опосках две загорчици че ми беше жежко , сега размишлявам над седмицата дет мина

п.п. как ти се гледа тоз Бойко - той ня никъв не става

Коментар

• Примерен модел на ФРУФЕСУР МЕЧКУФ:

1. Вземете един бял лист и напишете на него 20 изключващи се една друга думи от типа: автовоз, божествено, познание, ядене, респект, примитивизъм, химикалка, брад'чедката, живее, завинаги, рязко, подчинение, затъва и т.н.

2. Изберете си 5 произволни думи без значение коя с коя и ще почнете да бълвате "фритчи" от типа:

Пример:

- Химикалката живее подчинена завинаги на яденето;
                      - Божественият автовоз затъва в привитивизма;
                      - Респект към познанието е божествената храна;
                      - Брад'чедката рязко затъна при сблъска си с химикалката на познанието.

и т.н. и т.н.

Мо'е си връткате "фритчи" до лето Господне 26462736736 след Междугалактическото броене

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Правилно, приятелю!

Хапвай и пийвай само пресни неща, произведени наблизо, където обитаваш. От прясна храна и пиячка, по-голям кеф няма. Тия преяли коне с количките във веригите будят само съжаление в Русото. Да си горд, че ядеш 100 годишните боклуци на някого от фитка майна, дет' вместо да ги бракува ги дал на добрите прасета в БГ-стан и те гордо стъпват из веригите, че ядат обелките на батковците, дет' при тях и прасетата не ги ядат си е за съжаление. Писал съм ви в блог-чето отдавна, че вече почнаха да ви трепят и единият от начините ще е през храна. Добре, че медиите явно ме следят, щот' после кат' порой се изсипват цели разрабки по драснатото там. Имат екипи 'орицата - нека помагат и те, не'ам техните ресурси, а и не ми е работа.

П.П. Ходих да нагледам цветята, че те 50 саксии да ги плющя, ама всичко 'ноу яко, даже индришето цъфнало, то е един тлъстак станало към метър, че го кастрим всяка година. Обаче розмаринът нещо не ми харесва, взел е да изсъхва ли или още спи?

Аз минах на 1 портокал с ракойката, че динята я омахах и айрян пак. После ще умувам ко ще ми се дохапва.

За домати ми е рано още, че от т'ва драйфане 5 дена, дет' си издрайфах червата, още в устата ми са само киселини, тъкмо ся се тествам с портокала - хаха

Ха, наздраве!
                        Русото, стига си се тюхкал за розмарина! Мразя го този бурен.

Сега като ги гледам тези изрезки по магазините и си спомням как един мой възрастен роднина ми разказваше, как докато е бил студент е ходел вечер в един магазин и от там си е вземал евтино такива парчета от салам.
                        Ако саламът бил престоял известно време, продавача винаги отрязвал изсъхналата част и продавал прясно парче на купувача. Много държал на доброто си име. За деня се събирали два, три такива отреза. Вечер ги продавал на студенти и ученици.
                        Да ти кажа честно, тогава хич не го разбирах какво ми говори. Чак сега ми се изясниха нещата... Ние сме нещо като бедните студенти.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                          Наздраве на компанията ,петък вечер е !
                          Здраве да е за всинца и тИбя!

П.П. Ще обръщам на бира след малко, че още не мо'а се пъна за алкохолни маратони - хаха

Днес мисля, да изгледам Панорама, да си свална някой филмец лекичак/комеди, да пощракам малко Хероус, после кат' стане тихо ще понапредна малко по статиите, че има една дет' трябва да я вкарвам скоро.

После преди заспя ще допрегледам "Мир музьики" - Марк Зильберквит, че тая ТНМ-чева ми изяде дроба с тоя Фолклор, па там е произход на инструменти и т.н. - което долу-горе ще се припокрие с моята хипотеза. Няма я на БГ-стански, малко съм забравил руския, ама се търпи - просто се бавя докат' я разпоря с хастара набързо и отидоха 2-3 дни там.

Чиърс!

П.П. ТНМ-чева писал съм до края на годината, губят ми се още разни неща по теорията/хипотезата и зат'ва се бавя. Иначе мога ти го фрасна с 2 думи и до там, ма нал' требе се докаже бря кат' извеждаш теза Х.

Русото да не е Фруфесур Мечкуф, дет' написал на 1 бял лист 20 "сложни" думи и ги кръстосва всеки ден по 5 пъти, както го перне тачката отзад и все Фритчи получава - хаха
                          Last edited by marandi; 31.05.2013, 21:09.

Коментар

• Наздраве на компанията ,петък вечер е !

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Наздраве приятелю, добре , че си поощрил инициативата на ламята. Много достойна и благородна постъпка!
                              При мен от много години липсва другия родител, но без майка не знам въобще как е.
                              Аз съм на домашарка от Кочериново с розов домат, пресен лук и магданоз който деля с гвинейското прасе. Извинявам се за наименованието вместо познатото у нас морско свинче, ама ингилизкото ми се вижда по-логично и правилно.
                              Правилно, приятелю!

Хапвай и пийвай само пресни неща, произведени наблизо, където обитаваш. От прясна храна и пиячка, по-голям кеф няма. Тия преяли коне с количките във веригите будят само съжаление в Русото. Да си горд, че ядеш 100 годишните боклуци на някого от фитка майна, дет' вместо да ги бракува ги дал на добрите прасета в БГ-стан и те гордо стъпват из веригите, че ядат обелките на батковците, дет' при тях и прасетата не ги ядат си е за съжаление. Писал съм ви в блог-чето отдавна, че вече почнаха да ви трепят и единият от начините ще е през храна. Добре, че медиите явно ме следят, щот' после кат' порой се изсипват цели разрабки по драснатото там. Имат екипи 'орицата - нека помагат и те, не'ам техните ресурси, а и не ми е работа.

П.П. Ходих да нагледам цветята, че те 50 саксии да ги плющя, ама всичко 'ноу яко, даже индришето цъфнало, то е един тлъстак станало към метър, че го кастрим всяка година. Обаче розмаринът нещо не ми харесва, взел е да изсъхва ли или още спи?

Аз минах на 1 портокал с ракойката, че динята я омахах и айрян пак. После ще умувам ко ще ми се дохапва.

За домати ми е рано още, че от т'ва драйфане 5 дена, дет' си издрайфах червата, още в устата ми са само киселини, тъкмо ся се тествам с портокала - хаха

Ха, наздраве!
                              Last edited by marandi; 31.05.2013, 20:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Мале банда а вчера в нета какъв смешен бой между абитуриенти от някаква банкова гимназия глеедах. Умрях да се смея. Това новото поколение за нищо не става. Ебати смешните хилави наркоманчета. Пият по два швепса от различни каси и като ги омешат и после бой между пияни баби пред хоремага.. Ама едни подскачат, чак се опитват да се удрят, па едно момиченце ги разтървава... Това като си спомня във спортното на времето кави животни бяхме на абитуриентският с бал, ако се бяхме сбили щяхме да срутим сградата на ресторанта.. А тия като петлета. Викам си - Как нямаше някой татко там да ги напляска с колана тия смешни деца??? Ама голямо шоу...

http://www.novini.bg/video/4374-масо...и-бал.html

Просто ми се доправи секс с момчетата дето се бият.... Толкова са готини. И после защо имало много педераси. Ами с такива сладки момченца - побойници...

Да, много тъпо. Това е т. нар. поколение 30- годишните.

Коментар

Working...
                                X