IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Ейй бат Маранди ти си гений.. Как ти идват на ум такива майтапи. Аз днес ще правя два покрива на едни две къщи дето уж не трябваха да протекат 30 години (аз съм ги строил), па те сдадоха на 1вата година.... Тая идея със звездното село за баровци се оказа тотален провал... Истината явно е че няма работеща схема по която повече от едно семейство на малко по богати българи (факт е че парите правят българина лайно и убиват човешките му качества) да живеят заедно без да мрънкат, да се карат, да си пречат итн....
    Нещата не се ли решават лесно с дувар? Българинът обича високите огради

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Примерен модел на ФРУФЕСУР МЕЧКУФ:

1. Вземете един бял лист и напишете на него 20 изключващи се една друга думи от типа: автовоз, божествено, познание, ядене, респект, примитивизъм, химикалка, брад'чедката, живее, завинаги, рязко, подчинение, затъва и т.н.

2. Изберете си 5 произволни думи без значение коя с коя и ще почнете да бълвате "фритчи" от типа:

Пример:

- Химикалката живее подчинена завинаги на яденето;
      - Божественият автовоз затъва в привитивизма;
      - Респект към познанието е божествената храна;
      - Брад'чедката рязко затъна при сблъска си с химикалката на познанието.

и т.н. и т.н.

Мо'е си връткате "фритчи" до лето Господне 26462736736 след Междугалактическото броене
      Ейй бат Маранди ти си гений.. Как ти идват на ум такива майтапи. Аз днес ще правя два покрива на едни две къщи дето уж не трябваха да протекат 30 години (аз съм ги строил), па те сдадоха на 1вата година.... Тая идея със звездното село за баровци се оказа тотален провал... Истината явно е че няма работеща схема по която повече от едно семейство на малко по богати българи (факт е че парите правят българина лайно и убиват човешките му качества) да живеят заедно без да мрънкат, да се карат, да си пречат итн....

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Абе има и други интересни работи.
        Примерно: "хеви метъла става научна специалност". Не би трябвало да е парадокс, а стара практика.

http://www.standartnews.com/lifestyl...st-190625.html
        Да жювей чалгата !!!
        Долу хеви метъла, Айляк Сайдеров и партия ЮРУШ
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Добрутро! Аз пък бях решил да се наспя, но пак не се получи. Събудих се озъбен от студ И сега и аз на спокойствие цигарка и кафенце

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Свободата е желание.
            За да отидат хората някъде, първо трябва да поискат ... Ако нямат желания, нямат свобода нито на мисълта, нито на действията.
            Няма неправилни въпроси и отговори - има желание и нежелание.

П.П. Имам резачка, косачка, фреза и трактор / с които работи друг, естествено/

Скивай, къде си се цопнал
            Ти си наистина свободна. Аз още нямам косачка и трактор, но ще ИМАМ !!!

Това лято точно няма да се цопна. Е, поне не на Шкорпиловци.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
              Не е хубаво, ако една балканджийка не може да ги размърда /в краен случай - да ги изрита..., ако няма волтарен подръка, де.../

..забравих да ти честитя празника /на теб, но и на всички дами във форума/... Честит ви празник - и днес много внимавайте със сладоледа: когато се ближе - фунийката се държи неподвижно, а се поднасят устните /и езика/ към фунийката със сладолед!

п.п. - аз съм наполовина балканджия /по бащина линия/ - а на такива като мен им препоръчват да си търсят добруджанка, но да я търсят - не където и да е - а на Витоша - та отивам, за да видя, дали ще ми отворят парашута...
              Ще ти отворят, ама най-вероятно резервния
              Да са ни живи и здрави синовете и дъщерите... и внуците!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Ами ... няма как да се размърдат!? Все пак съм балканджийка, а не добруджанка!?
                Не е хубаво, ако една балканджийка не може да ги размърда /в краен случай - да ги изрита..., ако няма волтарен подръка, де.../

..забравих да ти честитя празника /на теб, но и на всички дами във форума/... Честит ви празник - и днес много внимавайте със сладоледа: когато се ближе - фунийката се държи неподвижно, а се поднасят устните /и езика/ към фунийката със сладолед!

п.п. - аз съм наполовина балканджия /по бащина линия/ - а на такива като мен им препоръчват да си търсят добруджанка, но да я търсят - не където и да е - а на Витоша - та отивам, за да видя, дали ще ми отворят парашута...
                If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Много си противоречиш......, защото: както пълноправните, така и непълноправните членове, ако са такива - би трябвало отдааавна да са се размърдали и не само това...

Изводът ми е - не, че нещо в системата на обяснението ти не се вързва с истината, а тя /истината/ е, че не ставаш за добруджанка..., колкото и да се стремиш към такава - меко казано - титла...

Ама това - с размърдването - от друга страна - свързвам с една реклама, почти превърнала се в притча... Там се казва нещо такова: "Волтарен връща радостта от движението..." , а зевзеците добавят своето тълкуване: "Ако, след акта /говорят за някакъв акт.../ - мъжът ви лежи изнурен и неподвижен, намажете го с волтарен: волтарен връща радостта от движението..."... /може би/

Ади, чао и приятен уикенд на всички /НИ/!
                  Ами ... няма как да се размърдат!? Все пак съм балканджийка, а не добруджанка!?
                  Мечо

Коментар

.......... приятен уикенд на всички /НИ/!
                    Приятно съм изненадан от отношението ти към недвижимите имоти като инвестиция!

Коментар

Добро утро, Мечо!
                      Добро утро, тайфата!

Реших да изпия кафето си докато пълноправните и непълноправните членове на фамилия не са се размърдали. Тишината и спокойствието в къщата ми действат толкова успокояващо ... макар да знам, че след малко ще настане СКАНДАЛ. Вече чувам как дебелото псе се разхожда из стаята на сина ми. След малко ще получи някой чехъл и лаят ще започне Съседите трябва да стават

Много си противоречиш......, защото: както пълноправните, така и непълноправните членове, ако са такива - би трябвало отдааавна да са се размърдали и не само това...

Изводът ми е - не, че нещо в системата на обяснението ти не се вързва с истината, а тя /истината/ е, че не ставаш за добруджанка..., колкото и да се стремиш към такава - меко казано - титла...

Ама това - с размърдването - от друга страна - свързвам с една реклама, почти превърнала се в притча... Там се казва нещо такова: "Волтарен връща радостта от движението..." , а зевзеците добавят своето тълкуване: "Ако, след акта /говорят за някакъв акт.../ - мъжът ви лежи изнурен и неподвижен, намажете го с волтарен: волтарен връща радостта от движението..."... /може би/

Ади, чао и приятен уикенд на всички /НИ/!
                      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Урок по литература

1. Доброто е скучно
                        2. Злото е скучно
                        3. Интересни са свободата и "парадоксите".
                        Абе има и други интересни работи.
                        Примерно: "хеви метъла става научна специалност". Не би трябвало да е парадокс, а стара практика.

http://www.standartnews.com/lifestyl...st-190625.html
                        Last edited by LANDLORD 31; 01.06.2013, 07:56.

Коментар

• Добрутро! Аз пък бях решил да се наспя, но пак не се получи. Събудих се озъбен от студ И сега и аз на спокойствие цигарка и кафенце

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Добро утро tnm
                            Добро утро чета

Грешката е свобода.
                            Грешниците отиват където си поискат. Щото са свободни. Щото свободата е грешка.
                            Всички хора са грешни. Всички правят това, което си поискат. Ако някой си мисли, че не иска да прави това, което прави, той е неосъзнат.

Няма неправилни въпроси. И неправилни отговори няма.
                            Свободата е желание.
                            За да отидат хората някъде, първо трябва да поискат ... Ако нямат желания, нямат свобода нито на мисълта, нито на действията.
                            Няма неправилни въпроси и отговори - има желание и нежелание.

П.П. Имам резачка, косачка, фреза и трактор / с които работи друг, естествено/

Скивай, къде си се цопнал
                            Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                              Добро утро, тайфата!

Реших да изпия кафето си докато пълноправните и непълноправните членове на фамилия не са се размърдали. Тишината и спокойствието в къщата ми действат толкова успокояващо ... макар да знам, че след малко ще настане СКАНДАЛ. Вече чувам как дебелото псе се разхожда из стаята на сина ми. След малко ще получи някой чехъл и лаят ще започне Съседите трябва да стават
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Примерен модел на ФРУФЕСУР МЕЧКУФ:

1. Вземете един бял лист и напишете на него 20 изключващи се една друга думи от типа: автовоз, божествено, познание, ядене, респект, примитивизъм, химикалка, брад'чедката, живее, завинаги, рязко, подчинение, затъва и т.н.

2. Изберете си 5 произволни думи без значение коя с коя и ще почнете да бълвате "фритчи" от типа:

Пример:

- Химикалката живее подчинена завинаги на яденето;
                                - Божественият автовоз затъва в привитивизма;
                                - Респект към познанието е божествената храна;
                                - Брад'чедката рязко затъна при сблъска си с химикалката на познанието.

и т.н. и т.н.

Мо'е си връткате "фритчи" до лето Господне 26462736736 след Междугалактическото броене

Или не си осъзнат, или нямаш резачка

Коментар

Working...
                                X