IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Бау бау, добри 'орица!

Взех да се пооправям обаче. Надигнах се днес понаспан ( какво събитие само ). Люснах си едно кафе с една цигарка, докат' тъпо гледам к'ва камара се натрупала от неизбутано в последните дни и да умувам кое ще чака, кое да се бута.

Закусих с 250 гр. ягоди със захар и 50 гр. ракойка - да е жив и здрав Господ за тия дъждове, че 'ноу яко се кърка на дъжд.

Сетих се за Ламята, че нищо не съм правил от 10 дни и отидох да нагледам има ли к'во да рупа. Гледам го подкарал да си прави баница със сирене и навива едни кори, кат' ги маже с лека струйка олио как съм му показвал.

Викам яйца няма ли да има? Щял да я залива после. Викам, добрем. Ходих пак да го нагледам - той ги разредил с вода, а не с мляко, щот' не се сетил - ма, важното е, че вече къпи сам, а самоинициативата у 'орицата никога не трябва да се убива с тъпа критика. Викам да ти правя ли нещо? Той вика, бе има всичко.

И ся разпорих една баница, па млякото, дет' липсва го изнесох кат' айрян в чаша отстрани, щот' не сложил - ама нищо. Тип разделно готвене става малко - ся хапка бан'ца - глътка мляко

И утре се точа за наш'то лъвче Гришо дано па направи неочакваното да надуе главата на Ноле и до 2-3 дни съм възстановил.

П.П. Ха, наздраве, че мисля ся да си сипна една ракойка с диня, па после ще му мисля, ко ще ми се докърка
    Наздраве приятелю, добре , че си поощрил инициативата на ламята. Много достойна и благородна постъпка!
    При мен от много години липсва другия родител, но без майка не знам въобще как е.
    Аз съм на домашарка от Кочериново с розов домат, пресен лук и магданоз който деля с гвинейското прасе. Извинявам се за наименованието вместо познатото у нас морско свинче, ама ингилизкото ми се вижда по-логично и правилно.

Коментар

• Бау бау, добри 'орица!

Взех да се пооправям обаче. Надигнах се днес понаспан ( какво събитие само ). Люснах си едно кафе с една цигарка, докат' тъпо гледам к'ва камара се натрупала от неизбутано в последните дни и да умувам кое ще чака, кое да се бута.

Закусих с 250 гр. ягоди със захар и 50 гр. ракойка - да е жив и здрав Господ за тия дъждове, че 'ноу яко се кърка на дъжд.

Сетих се за Ламята, че нищо не съм правил от 10 дни и отидох да нагледам има ли к'во да рупа. Гледам го подкарал да си прави баница със сирене и навива едни кори, кат' ги маже с лека струйка олио как съм му показвал.

Викам яйца няма ли да има? Щял да я залива после. Викам, добрем. Ходих пак да го нагледам - той ги разредил с вода, а не с мляко, щот' не се сетил - ма, важното е, че вече къпи сам, а самоинициативата у 'орицата никога не трябва да се убива с тъпа критика. Викам да ти правя ли нещо? Той вика, бе има всичко.

И ся разпорих една баница, па млякото, дет' липсва го изнесох кат' айрян в чаша отстрани, щот' не сложил - ама нищо. Тип разделно готвене става малко - ся хапка бан'ца - глътка мляко

И утре се точа за наш'то лъвче Гришо дано па направи неочакваното да надуе главата на Ноле и до 2-3 дни съм възстановил.

П.П. Ха, наздраве, че мисля ся да си сипна една ракойка с диня, па после ще му мисля, ко ще ми се докърка

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
        Нали! Само, че не са мои думи!
        Все още се уча от чуждите думи, и така ще е докато пукна де.
        Урок по литература

1. Доброто е скучно
        2. Злото е скучно
        3. Интересни са свободата и "парадоксите".
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

А за оргия мислила ли си?

Коментар

Коя е книжката ?

пп Приложи кодов израз на мъжо - хайде да играем флипер......

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
              Много силни думи Миа! Мисловно четях всяко изречение с различна интонация!
              Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Току що прочетох в моята книга, че и играта на флипер може да те доведе до оргазъм.

"На флипер се играе не само с ръцете, но и със слабините. При флипера въпросът не е да спреш топчето, преди да хлътне в крайната дупка, нито да го изстреляш обратно до центъра с остър шут на защитник, а да го накараш да се забави най-горе, където светлинните мишени са по-нагъсто, като се отблъсква от една в друга, въртейки се объркано и бясно, но сякаш по твоя воля. А това се получава не чрез ударите на топчетата, а като предаваш трептения на цялата каса, и то така нежно, че флиперът да не ги усеща и да не се раздрусва целият. Това може да се прави само със слабините и по-точно с една игра на бедрата, така че слабините да не блъскат, по-скоро да се отъркват — като удоволствието от приближаването на оргазма. И всъщност ако тазът се движи естествено, тласъкът се дава от седалищните мускули, но тъй нежно, че той достига до слабините вече притъпен както при билколечението, при което лечебният ефект е толкова по-силен, колкото по-дълго разклащаш течността в епруветката, прибавяйки все нови порции вода, докато веществото се разтвори окончателно в нея. И ето, слабините придават на касата съвсем слаб ток, флиперът реагира на този ток, без да нервничи, топчето тръгва привидно против инерцията, против гравитацията, против законите на динамиката, против хитрините на конструктора, който е искал то да се движи светкавично, и опиянен от своята собствена двигателна сила, остава да участвува в играта за вечни времена. Но за цялото това майсторство са необходими женски слабини, при които между пубиса и ръба на игралната машина няма ерактилно гъбесто тяло, а само кожа, нерви и кости, стегнати в джинси, и сублимиран еротичен бяс плюс престорена фригидност, плюс безкористна приспособимост към чувствителността на партньора. Удоволствието да разпалваш неговото желание, без да прекаляваш със своето: амазонката трябва да докара флипера до лудост, наслаждавайки се на предчувствието, че след малко ще го изостави. "
                Много силни думи Миа! Мисловно четях всяко изречение с различна интонация!

Коментар

• Току що прочетох в моята книга, че и играта на флипер може да те доведе до оргазъм.

"На флипер се играе не само с ръцете, но и със слабините. При флипера въпросът не е да спреш топчето, преди да хлътне в крайната дупка, нито да го изстреляш обратно до центъра с остър шут на защитник, а да го накараш да се забави най-горе, където светлинните мишени са по-нагъсто, като се отблъсква от една в друга, въртейки се объркано и бясно, но сякаш по твоя воля. А това се получава не чрез ударите на топчетата, а като предаваш трептения на цялата каса, и то така нежно, че флиперът да не ги усеща и да не се раздрусва целият. Това може да се прави само със слабините и по-точно с една игра на бедрата, така че слабините да не блъскат, по-скоро да се отъркват — като удоволствието от приближаването на оргазма. И всъщност ако тазът се движи естествено, тласъкът се дава от седалищните мускули, но тъй нежно, че той достига до слабините вече притъпен както при билколечението, при което лечебният ефект е толкова по-силен, колкото по-дълго разклащаш течността в епруветката, прибавяйки все нови порции вода, докато веществото се разтвори окончателно в нея. И ето, слабините придават на касата съвсем слаб ток, флиперът реагира на този ток, без да нервничи, топчето тръгва привидно против инерцията, против гравитацията, против законите на динамиката, против хитрините на конструктора, който е искал то да се движи светкавично, и опиянен от своята собствена двигателна сила, остава да участвува в играта за вечни времена. Но за цялото това майсторство са необходими женски слабини, при които между пубиса и ръба на игралната машина няма ерактилно гъбесто тяло, а само кожа, нерви и кости, стегнати в джинси, и сублимиран еротичен бяс плюс престорена фригидност, плюс безкористна приспособимост към чувствителността на партньора. Удоволствието да разпалваш неговото желание, без да прекаляваш със своето: амазонката трябва да докара флипера до лудост, наслаждавайки се на предчувствието, че след малко ще го изостави. "
                  Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Космич, според тебе вярно ли е, че редовната мастурбация води до косопад???

http://div.bg/%D0%A1%D0%B5%D0%BA%D1%..._i.201893.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                      Мале банда а вчера в нета какъв смешен бой между абитуриенти от някаква банкова гимназия глеедах. Умрях да се смея. Това новото поколение за нищо не става. Ебати смешните хилави наркоманчета. Пият по два швепса от различни каси и като ги омешат и после бой между пияни баби пред хоремага.. Ама едни подскачат, чак се опитват да се удрят, па едно момиченце ги разтървава... Това като си спомня във спортното на времето кави животни бяхме на абитуриентският с бал, ако се бяхме сбили щяхме да срутим сградата на ресторанта.. А тия като петлета. Викам си - Как нямаше някой татко там да ги напляска с колана тия смешни деца??? Ама голямо шоу...

http://www.novini.bg/video/4374-масо...и-бал.html

Просто ми се доправи секс с момчетата дето се бият.... Толкова са готини. И после защо имало много педераси. Ами с такива сладки момченца - побойници...
                      Хайде, че бандата издра асфалта за тИбя къде си

П.П. Ся май набарват някаква пряка връзка между женските хормони за ускорен растеж, който се ръга масово в храните с увеличаване на педерасите сред мъжете.

Демек, непряко се оказвало к'ви мъже да искаш от деца, дет' са яли женски хормони.

Природните граници между 6-12% не ги броим по дефолт, дет' са спуснати свише.

Ха, наздраве!

П.П. Миро-лекенцето Найденов - естествено преди да си тръгне ръгна поредния пирон при пилетата, демек БГ-стански пилета няма да има - шъ ядем "фносни" 5 годишни отлежали от на фитка майна уж тъпкани с "вода".

Под "вода" да се разбира цялата тая помия укрита и нашия ахмак изхвърли родното от пазара само с 2 хартии и медиите лизачи, емнаха ПиАр-а, че лъжели хората в грамажа и това било "вода". В къщи съм забранил да се купува пиле от 4-5 години поне. Свикнаха 'ноу бързо с порядките и отдавна не мрънкат.

Дано има момче и да стане гей и то, тоя продажник - хаха
                      Last edited by marandi; 31.05.2013, 15:24.

Коментар

• 1. София дъжд
                        2. МАМУН мокър
                        3.

tnm

Коментар

• Добро утро tnm
                          Добро утро чета

Космо, би ли си купил робот дето да ги прави другите три работи вместо тебе ???
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Мен по скоро ми е смешно как големи момчета не могат един качествен ресторантски бой да заформят... Аматьори. По това време като се забиехме и събирахме цялата софийска полиция у кръчмата, а тия гейчета като петлета.

...реагират прекалено емоционално и се опитват да имитират видяното от екрана и тук-там...

Нямат реално никаква физическа подготовка, нито пък здрав, плътен, точно премерен удар и възможност за нови серии от удари при добра защита..., но добре, че нямат необходимата подготовка - и нападащи, и нападатели, защото ако я имаха - доста по-големи щети могат да се очакват /има си зали за такива спортове и достатъчно добър надзор отстрани/...., тия наистина точно като петлета подскачат... /щадящият вариант на непосветените в бойните изкуства, които не са излизали на ринга, но много желаят, без много труд - да "блеснат".../
                            If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              А бе, и ние бяхме щури. Но тогава рамките бяха други. На абитуриентският си бал за първи път бях с маникюр, прическа и грим.
                              Мен по скоро ми е смешно как големи момчета не могат един качествен ресторантски бой да заформят... Аматьори. По това време като се забиехме и събирахме цялата софийска полиция у кръчмата, а тия гейчета като петлета.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Пепеляшка....:
                                Маман щеше да получи удар като ме видя с подстригана коса. Точно преди бала играха ножиците. Като се прибрах у дома без плитка, настана голяма суматоха.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X