IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    А бе, и ние бяхме щури. Но тогава рамките бяха други. На абитуриентският си бал за първи път бях с маникюр, прическа и грим.
    Пепеляшка....:

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Мале банда а вчера в нета какъв смешен бой между абитуриенти от някаква банкова гимназия глеедах. Умрях да се смея. Това новото поколение за нищо не става. Ебати смешните хилави наркоманчета. Пият по два швепса от различни каси и като ги омешат и после бой между пияни баби пред хоремага.. Ама едни подскачат, чак се опитват да се удрят, па едно момиченце ги разтървава... Това като си спомня във спортното на времето кави животни бяхме на абитуриентският с бал, ако се бяхме сбили щяхме да срутим сградата на ресторанта.. А тия като петлета. Викам си - Как нямаше някой татко там да ги напляска с колана тия смешни деца??? Ама голямо шоу...

http://www.novini.bg/video/4374-масо...и-бал.html

Просто ми се доправи секс с момчетата дето се бият.... Толкова са готини. И после защо имало много педераси. Ами с такива сладки момченца - побойници...
      А бе, и ние бяхме щури. Но тогава рамките бяха други. На абитуриентският си бал за първи път бях с маникюр, прическа и грим.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!

След кратък период на затопляне, най-после пролетта дойде. Усещам как този петък ще го пиша дъждовен.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Мале банда а вчера в нета какъв смешен бой между абитуриенти от някаква банкова гимназия глеедах. Умрях да се смея. Това новото поколение за нищо не става. Ебати смешните хилави наркоманчета. Пият по два швепса от различни каси и като ги омешат и после бой между пияни баби пред хоремага.. Ама едни подскачат, чак се опитват да се удрят, па едно момиченце ги разтървава... Това като си спомня във спортното на времето кави животни бяхме на абитуриентският с бал, ако се бяхме сбили щяхме да срутим сградата на ресторанта.. А тия като петлета. Викам си - Как нямаше някой татко там да ги напляска с колана тия смешни деца??? Ама голямо шоу...

http://www.novini.bg/video/4374-масо...и-бал.html

Просто ми се доправи секс с момчетата дето се бият.... Толкова са готини. И после защо имало много педераси. Ами с такива сладки момченца - побойници...

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Пак не си прочел квото трябва, или не си искал, или отново се заяждаш

Езиците в Тибетя (няма зли или добри) просто си говорят, а хроникьорите пишат за да може ние читателите да четем, и ако ни изнася и ако пожелаем и да вденем нещо, па и да се възползваме когат ни потрябва. Та що се отнася до горничкото, освен нашите приятели дзен-будистите то и един от любимите ти (ни) персонажи от форума (бат' ти Аско) още преди време го беше написал в един от поредните си кратки (около 1 страница), но изключително съдържателни постове (не се майтапя), че те аджеба са едно и също нещо - духа и тялото, и че за да се чувстваме добре просто трябва да се научим да прайм едно единствено нещо - когат' ние тежко физически да си доставяме удоволствия на ума, а когат' ни е тежко психически да се погрижим за тялото си, и 'сичко ша си додело по местата

'ма аз знам че ти туй го знаеш много добре, ама само се прайш на жертва тука пред бат ти Серго, че нъл си му слабост, па и доколкот преди малко разбрах и някви други далавери готвите

Ай със здраве, и положителни емоции!

http://www.youtube.com/watch?v=a-qX8QRMIN0
            Не съм чел тоя пост на Асенката и не мога да коментирам.

Със сигурност ти яко си се объркАл, че тялото и духа са едно и също, ако така си го разбрал бат' Аско ( той не е толкоз елементарен, че да изцепи подобна простотия )

П.П. С риск да подкрепя диспута ви за разлика между автоматизации, мрежи и бъдещето, което ни очаква и защо машина няма да може замени чиляк като фактор никога ....

.... набара ключа за палатката без да искаш.

Машина ( робот ) не можеш да го одухотвориш. Т.е. субекта си остава само тяло ( устройство/конструкция ). Даже ще ти метна бонус, че са 2 различни неща.

Хубава вечер и на тИбя!

Ку някой ден се зададе правилен въпрос, може и пак да отговоря по вълнуващите ви кондики
            Last edited by marandi; 30.05.2013, 23:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Духът бил по-силен от тялото - така шпрехат злите езици в Тибетя
              Пак не си прочел квото трябва, или не си искал, или отново се заяждаш

Езиците в Тибетя (няма зли или добри) просто си говорят, а хроникьорите пишат за да може ние читателите да четем, и ако ни изнася и ако пожелаем и да вденем нещо, па и да се възползваме когат ни потрябва. Та що се отнася до горничкото, освен нашите приятели дзен-будистите то и един от любимите ти (ни) персонажи от форума (бат' ти Аско) още преди време го беше написал в един от поредните си кратки (около 1 страница), но изключително съдържателни постове (не се майтапя), че те аджеба са едно и също нещо - духа и тялото, и че за да се чувстваме добре просто трябва да се научим да прайм едно единствено нещо - когат' ние тежко физически да си доставяме удоволствия на ума, а когат' ни е тежко психически да се погрижим за тялото си, и 'сичко ша си додело по местата

'ма аз знам че ти туй го знаеш много добре, ама само се прайш на жертва тука пред бат ти Серго, че нъл си му слабост, па и доколкот преди малко разбрах и някви други далавери готвите

Ай със здраве, и положителни емоции!

http://www.youtube.com/watch?v=a-qX8QRMIN0

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                Трети път?
                Надай се.

Аз що ти дудна от сокерез време?

Земи си женка!
                Ти се надай се капична! Мъ .. нъцки ( по-скоро Фидоската шъ изкара един ден без закуска от половин пълнено хагне, отколкот' Русото да го еВе 1 седмица без вода, храна и сън ).

Духът бил по-силен от тялото - така шпрехат злите езици в Тибетя

П.П. Нъл' съм ти се доверил да ми търсиш, бря! Търси, тествай, събирай брой нот. актове, цвят бельо и т.н.

Кат' си я видел, че не пие и не пуши, ко ми я фалиш после. Тия дет' от вратата кат' види шъ ти пили нервите, ма ти ся що запали, ма 'наиш ли колко е вредну ги знаем. Половината ден шъ тръчи да ти го отрови що не пиеш, а другата половина на деня що пиеш - хихи
                Last edited by marandi; 30.05.2013, 22:25.

Коментар

ЩЕ................
                  Колко пък ще почнат?

Аз и на най-красивата бенка по женското тяло - моа и фана дикиш.
                  Сметай къф изрод съм.

ЩЕ, ЩЕЕЕЕЕ.... Колко ще почнат, ли? Точно колкото трябва... Защото ти не почваш сега да Я възпитаваш, постепенно, а правиш компромис при новите условия /годинките/... Това е хитростта на природата, която променя критериите ни с времето. Ония, дето ни бяха символи като ученици, кльощавите, но безкрайни романтички, дето ни гледаха в очите и се страхуваха да се отделят на милиметър от нас - ето, именно те - вече не ни харесват в оня си вид: неопитни, всеотдайни, учещи се с нас...

Все пак те не са се променили в мислите си, но вече имат други ангажименти...

Тия, които по някакви причини нямат ангажименти, пък - са лъъъъъгани, лъгани - и вече виждат във всеки един отсреща дявола, та считат за свой ангажимент - да те развенчаят и обезкостят - нещо като реванш - "ТЯ така, ама и на НЕГО няма да му се размине, заради НЕЙНИТЕ провали....

..."къф изрод съм"... - че няма на конкурс за МИС за ходиш, я....

/абе, къде е АртитУ, пардон - Ежка - Бежка - да ти се усмихне с крайчето на едното си очЕ..., за да оправи нещата?/
                  If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Абе в общи линии Серго сигурно познаваш някой от конфекционерите. Я Антов, я Павлин - ще откликнат с целуфанките /с у или о/

Коментар

- Надписите се трият лесно с ацетон.
                      - линка е пожелателен. И от там се почва една................армията на Махно.
                      Ееее, ами наеми някой за пипкавата работа дееееееее

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Ако знаеш колко изхвърлих, имах един наемател грък, ама те бяха с надписи.

Виж това дали не върши работа
                        http://www.skipter.bg/index.php?op=art&cid=31&sid=65

- Надписите се трият лесно с ацетон.
                        - линка е пожелателен. И от там се почва една................армията на Махно.

Коментар

И там ръчках.
                          Но са производители и не доставят.
                          А за некви 150 лева..................

....................................
                          Приема се.
                          На лични.
                          Нкю-ю-ю!
                          Ако знаеш колко изхвърлих, имах един наемател грък, ама те бяха с надписи.

Виж това дали не върши работа
                          http://www.skipter.bg/index.php?op=art&cid=31&sid=65

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                            ми, пляскай и скачай от радост...

Знаеш ли колко народ сега ти завижда?

... или пък - а станете двама - и ще почнат забележките, погледите накриво, сравненията с ОНИЯ - около теб, дето все нещо правели по-добре от теб, а ти не се учиш от тях, защото ТЕ са по-по--най...., докато се стигне - да не можете да се търпите, тогава ще обърнеш палачинката: "Как да стана сам, братя?"

ЩЕ................
                            Колко пък ще почнат?

Аз и на най-красивата бенка по женското тяло - моа и фана дикиш.
                            Сметай къф изрод съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Тц, към Асеновград погледни. Аз от там нейде доставям. Ако искаш мога ти кажа и фирмичката, ама утре. Ще ти я драсна на лични.
                              Ама увнимай, кви ще ги поръчваш, че в европата някои видове са забранени.
                              Искаш си Рич сертификат да измиеш куните и те така
                              И там ръчках.
                              Но са производители и не доставят.
                              А за некви 150 лева..................

....................................
                              Приема се.
                              На лични.
                              Нкю-ю-ю!

Коментар

Сам съм бракя!
                                Сам съм.

ми, пляскай и скачай от радост...

Знаеш ли колко народ сега ти завижда?

... или пък - а станете двама - и ще почнат забележките, погледите накриво, сравненията с ОНИЯ - около теб, дето все нещо правели по-добре от теб, а ти не се учиш от тях, защото ТЕ са по-по--най...., докато се стигне - да не можете да се търпите, тогава ще обърнеш палачинката: "Как да стана сам, братя?"
                                If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Working...
                                X