IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    Ба̀си!
    Ко ста̀а, бе!
    Тц, към Асеновград погледни. Аз от там нейде доставям. Ако искаш мога ти кажа и фирмичката, ама утре. Ще ти я драсна на лични.
    Ама увнимай, кви ще ги поръчваш, че в европата някои видове са забранени.
    Искаш си Рич сертификат да измиеш куните и те така

Коментар

• Сам съм бракя!
      Сам съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        http://www.megaport.bg/main/index.ph...form&Itemid=30

Имат маалко по-голям размер.

Нема!
        Звънях им.

Плус това, на мен ми тебат йощ пет размера нагоре.
        И сущото надоле.

Или да цинкулирам като расфасован по кварталите и прованса и да прая хербарий.
        Е, а кога ще да бачкам?

Коментар

• http://www.megaport.bg/main/index.ph...form&Itemid=30

Имат маалко по-голям размер.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Не знам, бря

И след 1 седмица почваш да се учиш първо да пиеш и пикаеш, а после и да ядеш и дефекираш наново.

Нямам идея как го прайкам тоя номер, ма за 2-ри път се цакам така - хаха

Ай, наздраве! ( и тоя път минахме )

Трети път?
            Надай се.

Аз що ти дудна от сокерез време?

Земи си женка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Маранди, ама какво се случило с теб?
              Не знам, бря

Ама, кат' се преуморя и предполагам ми пада имунната система. Лепва ме една треска топло/студено 3-4 дни през 5-10 мин.

И става физически невъзможно да се яде и пие, щот' от 1 хапка и глътка, без значение какво търча на кенефа да мятам през устата до 5 мин.

И кат' ме лепне тоя номер, лягам и само се отвивам/завивам ( противоположно на треската ) и гледам някак поне вода да пия без да повърна поне по 200 гр./ден. - че без вода за 3 дена и съм труп.

И една седмица се борихме. После първо се маха треската на 3-4 ден. До една седмица почвам поне чай да успявам да ръгам, ама те червата ти слепнали, щот' 1 седмица да мяташ само през устата си е ебало вървите, а то няма какво, само стомашни киселини, че си изгорих и носоглътката, да'е .. ПеХа-то у тоз стомах.

И след 1 седмица почваш да се учиш първо да пиеш и пикаеш, а после и да ядеш и дефекираш наново.

Нямам идея как го прайкам тоя номер, ма за 2-ри път се цакам така - хаха

И коронният номер е да имаш една шашава Ламя под ръка дет' тъкмо се унесеш за 1-на седмица да поспиш да ти връхлита през 2 часа да гледа дали не си пукнал вече - демек да те държи в полу-будно състояние. Инквизицията пасти да яде

П.П. Няма температури, сополи и т.н. нищо. Само треска и драйфане до кот' посегнеш по една седмица. И после се оправя, ако я прескоча.

Ай, наздраве! ( и тоя път минахме )
              Last edited by marandi; 30.05.2013, 20:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                ползвала съм тези http://www.extrapack.com/
                доста са гъвкави в отношенията си с клиента

Па баш тия ги изчетох наизуст!
                Негде да видя 45/55 и нагоре?

Ся се ровичкам, беки дискавъри некой конкурс за хамериканската армия.
                Ма не им требат кесета от моя размер на тия изроди и това си е?

Дали пък да не стана дебутабутатат?
                Last edited by sergo; 30.05.2013, 20:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Съгласен съм с Дидо и аз, освен за частта с казармата.
                  Много е важно също така да ги научим да остават и живи и здрави. Ако видите катастрофа с убити, не карайте детето да се обръща на другата страна например.
                  Я кажи за аскетизма, че не разбрах за палачинката?
                  аз самата се обръщам, за да спестя на околните грижи и за ...една припаднала )

Дисциплината най-добре се развива с поемането на отговорности
                  И демонстриране на доверие, че ще се справи

Коментар

Ба̀си!
                    Ко ста̀а, бе!

Шест часа сърфиране в нета не ми помогна̀а да си поръчам едни кѝрляви целофанени пликове! Самозалепващи и по-големи от 30/40.
                    ...........
                    ползвала съм тези http://www.extrapack.com/
                    доста са гъвкави в отношенията си с клиента

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Серго, проблемът ти се дължи на З-н за управление на отпадъците.

Е,
                      Закона е пред мен.
                      Ма кой коан да чета?
                      Та да ти усмисля мислата.

..........................
                      Щот йощ полипропилена ми праи гъзобрък в главата.

Коментар

• Серго, проблемът ти се дължи на З-н за управление на отпадъците.

Коментар

Неква кака на христова възраст се усуква спрямо мене, има няма месец. Идва, зима си ме с тойотката и ме паркира в некоя кръчма.
                          Да сме си бълбукали.
                          Що не?
                          За друго се не напрягам.
                          Най-биле щото, нит пие, нит пуши!
                          Е, тва ква женка мое да бъде?

То, че е завършила негде в Лондон икономика и менижумидателажем, воопще не се брои. Щото веднъг я препитах.
                          Куха лейка, изпълнена с коанни цитати отпреди майтапя с Лемън/бракя/.

Но за ебане става.
                          Готина пичка с мирис на лейди. От оня тип, дет като им го вкараш в в гъзъ скимтът като недоклани прасета, с деликатни, на моменти даже романтични нотки пиратирани директно и без срама от партитурите на "Ода на радоста".

Но ми секна ищяха с йощ по до три направления:
                          - работила е държавната администрация, на ниво правителство. Дето..................
                          Дето!
                          - като ми се изсекна, ни в клин, ни в ръкав една романтична вечер, че баща ѝ - цел живот........... и още бачка.
                          Като пор.
                          И сътворил една гимназия/РЗП - 700/, пет магазина, до два партамента на дъщерите ..................
                          Имаше и още, ма ме досрамя да слушам.

Ех, да ми беше кърдавия под ръка, беки го пробутам. Има да си шептят нощите за статистика...........и така пеесе лета.
                          Чак пък пеесе. Мисля, че около двайсе и петте щеха да преминат на анализи...
                          А ние при това положение, ще видим статията за фолклора, ама на куково лято, така да се каже.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Ба̀си!
                            Ко ста̀а, бе!

Шест часа сърфиране в нета не ми помогна̀а да си поръчам едни кѝрляви целофанени пликове! Самозалепващи и по-големи от 30/40.
                            Секакъв пенкилер има: панделки, финтифлюшки, дипломи за више, надуваеми кукли................................
                            Стана̀х разноглед!
                            Шест часа!!!
                            В̀ервайте ми бра̀кя!!!

Преди пет месеца има̀х четри само от София, запазени в отметките на Хрома. Пък от пет ги фана̀ липцата и в магазина, дето пазарувам тринайста година.
                            И чували за палта - то̀же.
                            Ма тогаз имах още резерви.
                            Да съм си бил направил поръчка. За над илядо бройки от размер!
                            Алоу-у-у!
                            Аз на Махно армията ли обличам?

Ебѐм ти и кономиката парцалива.
                            Явно пак ще почнем да пазаруваме като по татово време - по много и с връзки.

А в Прованса - само в Търново една още диша.
                            И кво са?
                            Да ода на гости на Русолявото?
                            Не ли?

Ма то и тъй собствено не е безпроблемно!
                            Где да го диря?
                            На земята?
                            На небето?
                            Или под черницата?

Коментар

• Неква кака на христова възраст се усуква спрямо мене, има няма месец. Идва, зима си ме с тойотката и ме паркира в некоя кръчма.
                              Да сме си бълбукали.
                              Що не?
                              За друго се не напрягам.
                              Най-биле щото, нит пие, нит пуши!
                              Е, тва ква женка мое да бъде?

То, че е завършила негде в Лондон икономика и менижумидателажем, воопще не се брои. Щото веднъг я препитах.
                              Куха лейка, изпълнена с коанни цитати отпреди майтапя с Лемън/бракя/.

Но за ебане става.
                              Готина пичка с мирис на лейди. От оня тип, дет като им го вкараш в в гъзъ скимтът като недоклани прасета, с деликатни, на моменти даже романтични нотки пиратирани директно и без срама от партитурите на "Ода на радоста".

Но ми секна ищяха с йощ по до три направления:
                              - работила е държавната администрация, на ниво правителство. Дето..................
                              Дето!
                              - като ми се изсекна, ни в клин, ни в ръкав една романтична вечер, че баща ѝ - цел живот........... и още бачка.
                              Като пор.
                              И сътворил една гимназия/РЗП - 700/, пет магазина, до два партамента на дъщерите ..................
                              Имаше и още, ма ме досрамя да слушам.

Ех, да ми беше кърдавия под ръка, беки го пробутам. Има да си шептят нощите за статистика...........и така пеесе лета.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Губерка,

стига си се дърпотила, бря. Ай, че на тайфата ни се ходи на сватба и ти си човекът.

П.П. Русото ще води пазарлъка за булята. Предполагам, че кат' разберат ко Слънце кат' тИбя ще вземат и вместо да се ръсим, даже ще хукнат да ни тъпчат с кинти.

Ма, ние великодушно ще се фръцнем

Дзън, да не забравя!

Днес охаках 1 чиния тиквички и ся издънвам 3 кюфтака - май почнах да се пооправям да е' ... - хихи
                                Кюфтаците биричка ли имат за гарнитура?
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X