IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
    Уф пък и аз каква съм, не ме бива изобщо като сватовница!
    Сигурно съм много страшна, като чу за сватба, кандидат женихът- дим да го няма, със сто километра в час.
    Е ти си засегнала най-разпространената мъжка фобия, тази от женитба.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      В този форум любовният триъгълник може да е само типа триъгълник на Пенроуз
      За това си права

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
        Бравос, точно това липсваше на темата- любовен триъгълник (стига с тези караници, мерене на п****ки и т.н., нека има любов). Щом се обичат младите да се взимат, макар и трима.

P.S. Българска тройка: Един прави секс, другите двама му дават акъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
          Бравос, точно това липсваше на темата- любовен триъгълник (стига с тези караници, мерене на п****ки и т.н., нека има любов). Щом се обичат младите да се взимат, макар и трима.

В този форум любовният триъгълник може да е само типа триъгълник на Пенроуз
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Ще те замоля да кротко, да не ни се намесваш във взаимоотношенията. Новобранец е рекъл аз да му запазя от сладките
            Вашите взаимоотношения - моите сладки Май ти трябва по - кротко с разпределението Да не останете гладни

Коментар

Ще те замоля да кротко, да не ни се намесваш във взаимоотношенията. Новобранец е рекъл аз да му запазя от сладките

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                Аз ще ти пратя , не ангажирай хората
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                  ТНМ, няколко дни няма да мога да влизам и следя-ще има или няма да има сватба, затова ще те помоля, ако този уикенд е сватбата, да вземеш и да ми запазиш от сватбата сладки
                  Добре, ще ти запазя от сладките или каквото там им се откъсне от сърцето.
                  Мечо

Коментар

• ХеЛоу приятели

Умирам си вече за почивка, мисля си в посока Гърция или пък на нашето черноморие, но за кратичко. Дори един уикенд би ме накарал да се почувствам щастлива

Lana Del Rey - Summertime Sadness - http://www.youtube.com/watch?v=nVjsG...D02OyrHIWLK7tI
                    Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
                      Аве какво стана със свободолюбивият ни познайник?
                      Аз подозирам че след изборите са му спрели финансирането и са го освободили
                      Отплава, и както Наивник предположи, сега вероятно има проблеми със свободолюбия рулеви .

Коментар

Лельо, спорен оставащ ден , и щом сватба няма да има, значи след няколко дни като се появя/прибера пак със същото име трябва да те видя тук у форума, а не Леля-Маранди или примерно Марандиева.

Чао засега!
                        Ще те чакам , правейки сладки Чао и успешно пътуване! Или приятно изкарване !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                          Като се появи го питай , как я планира . Аз за сега не планирам такива събитя . И за да не ви липсва Мечо : Леля е свободна да говори , готви ....и т.н. не само със "дами" . И това да говори , незначи да се жени после . Вие , като тоя във вица : " ми от дума на дума " Или по - скоро , детската градина
                          Лельо, спорен оставащ ден , и щом сватба няма да има, значи след няколко дни като се появя/прибера пак със същото име трябва да те видя тук у форума, а не Леля-Маранди или примерно Марандиева.

Чао засега!

Коментар

Две салфетки ми трябваха, за да ги събера На бате Маранди сватбата, мисля че ще е по-богата от към храна
                            Като се появи го питай , как я планира . Аз за сега не планирам такива събитя . И за да не ви липсва Мечо : Леля е свободна да говори , готви ....и т.н. не само със "дами" . И това да говори , незначи да се жени после . Вие , като тоя във вица : " ми от дума на дума " Или по - скоро , детската градина

Коментар

• Две салфетки ми трябваха, за да ги събера На бате Маранди сватбата, мисля че ще е по-богата от към храна

Коментар

Бях скоро на една сватба, и не знам такава ли е традицията, но около двадесет човека бяха се наредили един до друг и раздаваха сладки. Това преди да влезем за подписването на гражданския брак.
                                Традицията е каквато си я направиш и както ти харесва . Може би са раздавали , за да се хапва по - малко след това Или пък някои от гостите да помислят , че събитието е свършило

Коментар

Working...
                                X