If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Аз съм в един нощен клуб, на 150 метра от парламента.
Тук се пуши, пие/биля абсент/, .........и-и-и .......пички.
Има три депутата, двечки аташета, пак толкоз посланник, некви ми муви стар/дето спират да ме разбират, щом им кажа, че нямам кабел/, седем ппрофесура/двама - вече ръкат/, копъл социолога, дето им се вдъхно....вявате.
Дупутките ги не аторизейшам, седем джаз певици/Смонафт/ .................писна ми .....и Васко Петров, .....бе! писна ми!
..............и Кин Ралин.
/И друг, дето от сабалем го налазиха сите медии.Още смука коибата/
И спрете да се набутвата къмто фонолигарсите - дъщерите Ви са тук! Кьора ги, как се гърчат в екстаз на дансинга, като за последно.
Просейки литъл атеншън.
И това е толкова самотно! Че дори и джаза, който слушам, ми не пречи да си пища от смартфона........... и да ви онодвам в тая тема.
.........................
Ми,
Ако ми се прище да ода на театро, ще да купа тикет от Народния!
Не ли?
Булките на джаз ли се кълчат вече, бря?
Сти'а ме пали, че до 3 часа при тИбя да го видА? - хихи
Ха, наздраве!
П.П. Аз па преди малко се сетих, че не съм ял май днес и опатках една кутийка гъши пастет с 2 филийки ръжен лебец.
Тия па ненормалници Испания - Италия продължение денсят - баси каръщината е днес - па ми се доспа.
Аз съм в един нощен клуб, на 150 метра от парламента.
Тук се пуши, пие/биля абсент/, .........и-и-и .......пички.
Има три депутата, двечки аташета, пак толкоз посланник, некви ми муви стар/дето спират да ме разбират, щом им кажа, че нямам кабел/, седем ппрофесура/двама - вече ръкат/, копъл социолога, дето им се вдъхно....вявате.
Дупутките ги не аторизейшам, седем джаз певици/Смонафт/ .................писна ми .....и Васко Петров, .....бе! писна ми!
..............и Кин Ралин.
/И друг, дето от сабалем го налазиха сите медии.Още смука коибата/
И спрете да се набутвата къмто фонолигарсите - дъщерите Ви са тук! Кьора ги, как се гърчат в екстаз на дансинга, като за последно.
Просейки литъл атеншън.
И това е толкова самотно!
Че дори и джаза, който слушам, ми не пречи да си пища от смартфона........... и да ви онодвам в тая тема.
.........................
Ми,
Ако ми се прище да ода на театро, ще да купа тикет от Народния!
Мисля си, че схванах!
Маранди си е сложил един щит пред себе си,
и е решил от критикуван, да стане критик на всьо, що мърда.
Не знам, дали си дава сметка, че първата реакция, която направи, е не да напише нещо ново, а да спретне една хубава и бързичка критика и редакцийка на 2-куплетието.
Не, че беше лошо, но мисля, как всички видяха, че защитата бе генерирала атака.
Не скъпа,
Простичко е.
Изпразнен е откъмто самораздаване.
И сега е беззащитен.
/И затуй - раним/
...........................
Пък и Мечето не му праи гъзобрък напоследък.
Мисля си, че схванах!
Маранди си е сложил един щит пред себе си,
и е решил от критикуван, да стане критик на всьо, що мърда.
Не знам, дали си дава сметка, че първата реакция, която направи, е не да напише нещо ново, а да спретне една хубава и бързичка критика и редакцийка на 2-куплетието.
Не, че беше лошо, но мисля, как всички видяха, че защитата бе генерирала атака.
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Щом ми прочетеш грижата и ................... ще да имигрираш за дълго в една стана, наречена "Тема - Музика".
Нека да ми е!
Нека да ни е!
Но живота ти ще протече в свят на IT-анджъклъми и само тези умения, единствено само тези умения, биха компенсирали другите нефелности с които си гъчкана.
........................
Светът отдавна не е това, което керизехме в "Комос" или "Женката днес"
Место Мечето да прифане мънинко елегантност от Кърдавото в техната емоционална връзка, то поета да му чопне целата темерутщина!
И не се извинява бе!!
- Това, че Наивното си притесни празника, не се брои?
- Пък Пембеното краве, .........дето натъгъдък запрати пред НДК?
Демек в графата "протещиращи срещу протестиращите срещу Станишката"?
Това сущо го не аритметваме! Съдънли, нищо човешко веке нема у нея.
- Ма да наковлади тейлъра от Панама, това е...........
И да прочете толкоз бумаги, и да не усети такова дребноважно нящо:
.............Най-убавото при таралянкането е, че сабахлем може да потретваш до икиндия, без да ти се чини, че..............................
Уф, че натоварен ден беше днес, чак човек няма време да драсне 2 реда.
Брат Марандий, в такъв трилър ме вкара, че не е истина, бря!
Лилавата кравичка ти се видя черна, пази боже!
Не, че ми е работа да се правя на психоаналитик, ма и от самолет се вижда, че си натрупал толкова горчилка, че сигурно и в съня ти хвърчат плюнки и камъне.
Моля ти се, успокой бухалката, че се самонараняваш, а всички ние те искаме в добро здраве и кондиция, че доста хляб има в тебе. От тебе се иска да насочиш енерджито си в правилната посока и всичко ще е ОК.
Тъкмо спрятам една крем супа на Ламята и след 5 мин. я махам.
П.П. Вчера обърнах 2-3 кръчми да се напукам кат' свиня-майка и пак не можах - та, питах едната готвачка от персонала к'во да правя половин торба лопуш, че ми писна вече на фитката.
И директно й изброих с ориз, с картофи, на баница, всякак е правено досега - тя мацката онемя.
-----------------------------
Та, накратко - грабваш кило картофи и в тендерата да се сварят за 20 мин. - малко сол може по някое време.
И после правиш тактиката на Наивника за гръцките тиквички - демек обелваш 2 моркова, глава лук на кубчета и .... директно от фризеро замръзналия лопуш го ръгаш вътре.
Води се термо-шок на продукта ( иначе трябваше да го бланширам и отиде ).
Картофелите се намачкват с преса след т'ва - гореща вода и бам при зеленчука.
5-10 скилидки чесън ( по желание ) - подправки копър, мащерка.
Не можах да намеря куркума в къщи, а има поне 3-5 пакетчета някъде - еВа ли ги къде са.
И съм леко в мензис, ма толкоз от мИня. Ламята да хрупа после - демек след 5-10 мин.
Ха, наздраве - нямам идея к'во ще излезе - ма, мисля, че ще е перфе - поне на вид и аромат съм го докарал - хаха
Уф, че натоварен ден беше днес, чак човек няма време да драсне 2 реда.
Брат Марандий, в такъв трилър ме вкара, че не е истина, бря!
Лилавата кравичка ти се видя черна, пази боже!
Не, че ми е работа да се правя на психоаналитик, ма и от самолет се вижда, че си натрупал толкова горчилка, че сигурно и в съня ти хвърчат плюнки и камъне.
Моля ти се, успокой бухалката, че се самонараняваш, а всички ние те искаме в добро здраве и кондиция, че доста хляб има в тебе.
От тебе се иска да насочиш енерджито си в правилната посока и всичко ще е ОК.
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Иначе по-семпло казано - не всеки става за строител.
П.П. Предполагам Господ ме е отсвирил като ги е раздавал тия неща. Нямам идея наистина.
Някои цял живот градят и не се спират - други само оглеждат и поздравяват. Предполагам, ако има нещо градивно у мИня, то не е точно в сградния фонд, въпреки че съм перфе подготвен. Още се търся - хаха
Важното е,че си търсиш мястото под слънцето ....а не просто да си заплюеш нещо,и разбирал-неразбирал,да се настискаш да си някакъв/да си нещо/
Радвам се,че беше искрен и не го прие като някакъв вид опит за подбив
Нещо ми е вяло и лениво .....а денят е тоооолкова хубав
Коментар