IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Подкокоросване към самоубийство !!! Углавно престъпление

Ай бегай за бира
    Ти сам се самоуби отдавна - питай "психоложката"

Казвам по 1 път нещо, макс 2 пъти - после млъквам.

Коментар

Ай бегай за бира
      Точно щях да питам *сички, ко ша къркате тая вечер с тези облаци и политическия гамбит на Борисов?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        иди се метни от 15-ия етаж

Ай бегай за бира
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

За осъзнатите е така.

За неосъзнатите е друго. Те просто не осъзнават, че са свободни. И за съжаление са преобладаващата част от народонаселението.
          Мечка,

иди се метни от 15-ия етаж да пробваш и законите за гравитацията - та да ни освободиш малко, бря. Докат' прелиташ покрай първия етаж ще си "свободен" - после вдигам банкет

50 човека вече ти казаха, че разсипа готината тема с простотиите си.

20 човека най-учтиво те помолиха - направи си сайт/блог и си мятай полюциите там.

Ще ти го направя безплатно!!

П.П. Колко фрост трябва да си да не разбираш какво ти се казва от 100 човека?

Нямаме проблем със свободата - ти имаш проблем с нея, но не ни занимавай с твоите проблеми, както никой от нас не те занимава теб със своите. Капиш?

Да'е ... енергийното вампирче шугаво - някой занимава ли те теб с проблемите си, бря? Па, ти не млъкна да освиниш всичко.
          Last edited by marandi; 16.05.2013, 19:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
            Преди да изляза от профила си само да кажа: Нямам повече въпроси!!!
            Дължината на постнатата в края на разговора от негова страна песничка, е правопропорционална на сбора на големините на създаденото логическо триене в съзнанието му и на напрежението породено от срама от четящите начукването!

При теб е късичка още
            Last edited by iivanoff; 16.05.2013, 19:09.
            Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

И да имаш то мъжко дупе веднъж се еВе.

Коментар

Каквото сабя покаже. Или аз тях, или те мене. Свободата е на върха на копието.

http://www.youtube.com/watch?v=-qegVsfedSY

Эх яблочко да ты моченое
                Едет батька Махно знамя черное

Вот идет пароход круги кольцами
                Будем рыбу мы кормить комсомольцами
                Пароход идет мимо пристани
                Будем рыбу мы кормить коммунистами

Эх яблочко да с голубикою
                Подходи буржуй глазик выколю
                Глазик выколю один останется
                Чтоб ты знал говно кому кланяться

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът
                  Добре де, ако дойдат двама(пример) и те е*ат и бият, ти как ще го приемеш! Като добавка слагам бият, щото принципно не те познавам
                  Каквото сабя покаже. Или аз тях, или те мене. Свободата е на върха на копието.

http://www.youtube.com/watch?v=-qegVsfedSY

Эх яблочко да ты моченое
                  Едет батька Махно знамя черное

Вот идет пароход круги кольцами
                  Будем рыбу мы кормить комсомольцами
                  Пароход идет мимо пристани
                  Будем рыбу мы кормить коммунистами

Эх яблочко да с голубикою
                  Подходи буржуй глазик выколю
                  Глазик выколю один останется
                  Чтоб ты знал говно кому кланяться
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                    Двуполов троле Факи- спри да се намесваш за да не плачеш после- разбрахме че си един смотан лузър и лъжеш- не може да си емигрант и по цял ден да спамиш, не може да си нормален уж мъж и да си сложиш такава нежна педалска снимчица
                    Значи не само аз мисля така

Не знам помниш ли как преди някоя друга година, когато падаха цените на българските акции, той по цял ден се заяждаше с инвеститорите.
                    tnm

Коментар

Свободата значи е такава, каквато всеки е разбира, така ли???
                      За осъзнатите е така.

За неосъзнатите е друго. Те просто не осъзнават, че са свободни. И за съжаление са преобладаващата част от народонаселението.
                      tnm

Коментар

Не, не е никакво потъпкване. Ти можеш да пишеш, можеш и да не пишеш. Модератора може да трие, може и да не трие.

Свободата е над всичко !!!
                        Ти имаш ли свободата да караш Ламбо

а ако имаш, можеш ли ли да се разписваш с 320 км/ч у градо ?

а ако го направиш, ще имаш ли свободата да не платиш глобите и да ти вземат нямането?

- колко пъти ще имаш свободата да го завториш?
                        Last edited by iivanoff; 16.05.2013, 18:28.
                        Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Не, не е никакво потъпкване. Ти можеш да пишеш, можеш и да не пишеш. Модератора може да трие, може и да не трие.

Свободата значи е такава, каквато всеки е разбира, така ли???

Коментар

Мечо, сега ще прочета кво си писал като отговор на мой коментар. Мечо, ако изразя волята си като се извикам( напиша с удебелени букви), че ще изрежа някоя инвеститорка, а след това ме изтрие модито, та това нарушение и потъпкване на свободната ми воля ли ще е?

tnm

Коментар

И той на дълго и на широко не е разбрал
                              Мамун умен, бре! Всичко разбира.
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                И те така. Аз си оправих нещата, обаче на флегмите им забих искането си с входящ номер и ще им чакам отговора в писмен вид
                                Ама, може ли да си толкова лош!? Сега ще ги караш до 10 дни да ти отговорят. Освен ако не се налага да правят някаква проверка - тогава може да почакаш месец.
                                Следващият път ги стресирай като им поискаш Хартата на клиента във връзка с достъп до обществена информация. Изправят се на нокти направо.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X