IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мечо, сега ще прочета кво си писал като отговор на мой коментар. Мечо, ако изразя волята си като се извикам( напиша с удебелени букви), че ще изрежа някоя инвеститорка, а след това ме изтрие модито, та това нарушение и потъпкване на свободната ми воля ли ще е?

Коментар

• И те така. Аз си оправих нещата, обаче на флегмите им забих искането си с входящ номер и ще им чакам отговора в писмен вид

Коментар

• Двуполов троле Факи- спри да се намесваш за да не плачеш после- разбрахме че си един смотан лузър и лъжеш- не може да си емигрант и по цял ден да спамиш, не може да си нормален уж мъж и да си сложиш такава нежна педалска снимчица

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Предполагам, надълго и нашироко са ти обяснили, че това което искаш, няма как да стане по твоя начин
          И той на дълго и на широко не е разбрал
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Предполагам, надълго и нашироко са ти обяснили, че това което искаш, няма как да стане по твоя начин
            Мдаааам, и бяха четири трътки. По късно станаха 5-ма, щото извикаха охраната

Коментар

• ООО поклон към нежната траверса- пак ли търсите мъжко внимание мадам.., ама тези латиноси все пренебрегват на и то тролката точно

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                Винаги и полезно да има малко екшън, динамика и драматични обрати.
                А бе ще си кажеш ти какво ти се иска
                Ма що требе по трудния начин да стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Аз рушвети не давам. Ебал съм им мамата. Докато им пълним гушите, никога няма да се оправим
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Аз рушвети не давам. Ебал съм им мамата. Докато им пълним гушите, никога няма да се оправим
                    1. Можем да не им пълним гушите
                    2. Можем да им пълним гушите
                    3. Можем да им напукаме тиквите и да ги изритаме, ако ми уйдисате на акъла.

Свободата е над всичко !!!
                    tnm

Коментар

ние им ги пълним и без да им ги пълним - така е зададено!
                      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Не си дал рушвет !!!

Познах нали ???

Коментар

Добра вечер! В следващия си живот ще бъда държавен служител
                          Не си дал рушвет !!!

Познах нали ???
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                            Б*х маааму, как ти се занимава да ги пишеш тия глупости.
                            Ooooo, не му знаеш мурафетите още.
                            Видиш ли повече от три реда да е написал - това е копи-пейст.

Коментар

• Винаги и полезно да има малко екшън, динамика и драматични обрати.

Коментар

• Добра вечер! В следващия си живот ще бъда държавен служител

Коментар

Working...
                                X