Мечо, сега ще прочета кво си писал като отговор на мой коментар. Мечо, ако изразя волята си като се извикам( напиша с удебелени букви), че ще изрежа някоя инвеститорка, а след това ме изтрие модито, та това нарушение и потъпкване на свободната ми воля ли ще е?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПредполагам, надълго и нашироко са ти обяснили, че това което искаш, няма как да стане по твоя начинБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПредполагам, надълго и нашироко са ти обяснили, че това което искаш, няма как да стане по твоя начин
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеВинаги и полезно да има малко екшън, динамика и драматични обрати.
Ма що требе по трудния начин да стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз рушвети не давам. Ебал съм им мамата. Докато им пълним гушите, никога няма да се оправимПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз рушвети не давам. Ебал съм им мамата. Докато им пълним гушите, никога няма да се оправим
2. Можем да им пълним гушите
3. Можем да им напукаме тиквите и да ги изритаме, ако ми уйдисате на акъла.
Свободата е над всичко !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз рушвети не давам. Ебал съм им мамата. Докато им пълним гушите, никога няма да се оправимМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе си дал рушвет !!!
Познах нали ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобра вечер! В следващия си живот ще бъда държавен служител
Познах нали ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеБ*х маааму, как ти се занимава да ги пишеш тия глупости.
Видиш ли повече от три реда да е написал - това е копи-пейст.
Коментар
Коментар