IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Kiselinata така ще затегне мръвката, че няма олабване....
    Само за 3мин в някаква мазнинка на мах и една чаша бяло вино за 5 мин.....

пп В събота, като обикаляхме пазарите, си взех кило боровинки. Сочни, но леко кисели...Поръсих ги със захар( две лъжици, колкото да им се махне киселкото и всяка вечер по 3 лъжици.....Кефффф....
    Бря, вие що не се научите първо да четете, па после да пишете?

Ай, прочети ко съм написАл няколко пъти, че явно е сложно. Първо да ги свари, после 2-3 шайби лимон и в хладилника, после вряла мазнина, пуска мидите за 1-2 мин. - после малко вино, докат' изпари алкохола - за още 4-5 мин.

П.П. Ха, ся прочети ко си написал ти?!

Киселината от 3 шайби лимон шъ "затегнела" мръвката, па чаша вино ( дет' хич не е киселина ) нямало да я затегне?

Виж там, защо имаш винен оцет и може да откриеш химия за 6-ти клас и оцета киселина ли е? ( пардон - виното ми вкисна ... )
    Last edited by marandi; 02.07.2013, 12:06.

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Малииий, тайфата - учебната година свърши. Сега започва едно ходене по мъките ...
      Игра на компа до посред нощ, което от своя страна води до невъзможност дебелото псе да излезе на разходка по изгрев слънце ... , драскане по вратата, скимтене и после лай. Мъка, мъка, мъкаааааа

П.П. Русото, Серго изяде бялата кокошка. Няма откъде да взема бели пера и бели яйца - само с червен конец магията не става
      Last edited by tnm; 02.07.2013, 10:06.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Добро утро !

Коментар

• Добро утро на всички !
          Приятен ден !

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Е, ти па ме разпиля кат' Битълсите през 69-та година да'е ...

Не ям миди и не мо'а ги готвя. Ма, са жилаво месо. Предполагам първо тряя ги свариш, после да ги изчистиш.

Ръгни им неква киселина за марината да омекнат малко - лимон, оцет малко.

После ги ръгни в хладилника да понастинат малко и после във вряла мазнина термо-шок да стане с некво бело вино, докат' изпари, че и то има киселина и белким омекне т'ва нЯщу.

П.П. Такива тъпни иди в кръчма поръчай си една порция за 6 кинта - ръчни я два пъти с вилицата и си пий пиенето, колкот' да се отчетеш.

Аз и на Ламята много буча, щот' хич не е практичен - мъкне некви глупости и го пращам на ресторант - викам ей ти 5 кинта кат' ти се яде т'ва и там ще ти го направят.

Ма, да вися половин ден по печки за 5 шепи миди - ай, мерси.

Ха, наздраве!
            Kiselinata така ще затегне мръвката, че няма олабване....
            Само за 3мин в някаква мазнинка на мах и една чаша бяло вино за 5 мин.....

пп В събота, като обикаляхме пазарите, си взех кило боровинки. Сочни, но леко кисели...Поръсих ги със захар( две лъжици, колкото да им се махне киселкото и всяка вечер по 3 лъжици.....Кефффф....
            Last edited by 4i40; 02.07.2013, 09:21.

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                Което задължително требе ти заговори, че осополявам женурята.
                Е, че тогаз що сме ги зели тез кухи манекенки?
                Бе, коя така ти е разбила сърцето невгиж да намразуваш сите женски, бря?

Ма, и ти си една фитка кат' Мечката и оня Зарзолин - фиткенски стил.

П.П. Влюбен си бил, раздал си се - прецакала те е. Приеми го. Прости - първо на себе си - после на нея.

Доживях да уча по-вехти от мене или имаш кофти пияндурство? Ърмм ...? - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Ето:
                  https://www.youtube.com/watch?v=VtOiorBkZ9Y

https://www.youtube.com/watch?v=NVkMRycT2s8

Ха сега да видим дали ше познаеш кой кой е...
                  Гледам, че автора на качванията е един и същ. Ма, ми се струва гавра и едва ли е от тоя форум?

Вероятно някой не ги е изтраял по другите форуми, дет' са се правели на интересни и ги е нагласил

П.П. По принцип нищо не би ме учудило, ма тяхно право си е да се защитят. Или администрацията, дет' фитката с "мъжко" прозвище Мечобиков им писал оплаквания кат' разпран да се оплаква от мИня.

Да'е ... мъжа ...?

Те също биха могли да подскажат нещо понеже скиват АйПи-тата и дали има покриване по тоя критерий. Х игрек и коя беше другата ми върла фенка дет' се разпра да ме трие елф ли неква там измислена на 2 дена служба.

Демек, бранили мангалчето, ърмм ...? Ма, има АйПи-та - по легенда единият бил от Шкорпиловци, ма ходел да бяга в Провадия, па другия от Русе - хихи
                  Last edited by marandi; 02.07.2013, 03:18.

Коментар

Ето:

Уау-у-у!

Евала!

Чудесни попадения!

Коментар

Ъъ ... забравих най-важното!

Аз, ако съм ти дружка - никога няма да те оставя да ти метна продукт
                      Т'ва значи дружка! Дет' ти решава проблеми, а не ти ги създава!
                      .............................
                      П.П. Дано ме разбереш правилно. ................................................
                      ...................а. Да ръгаш на някого суровина и да го мислиш за дружка ...? Ма, мерси ... щот' после 5 пъти разход още на тоя, дет' не съм го искал + време.

Сега, като ме замисли, се сетих за нещо.

Та тоя образ, си има крепост.
                      Ма, истинска крепост.
                      От пети век.

Не е голема, но за купони става.
                      О-о-х как бива!

На мен на купони обаче често ме доедява.
                      Винаги познавам, как ще завършат.
                      И тогаз ставам гаден.
                      Разбирай - прям.
                      Което задължително требе ти заговори, че осополявам женурята.
                      Е, че тогаз що сме ги зели тез кухи манекенки?

Затуй се сурвам по баира, надджопвам бистришката рекичка - и бръкам за миди.
                      После изнамирам ена ламарина и ги люскам връз камината барабар с калта.

Мръшляка е опоскан отдавна, но откъмто алкохол нивга не сме се излагали.
                      Женките са кротнали, териториите - препикани, въздуха..........
                      Ех, въздуха.

Та, престави си оня екзотичен смърдеж, който единствено ти е липсвал, кефейки се на некой фототапет от Карибите, за да притъпиш вонята в онзи корекомски хол, осъмнал след поредния студентски запой, чудейки се връз понятието "романтика", с което поредното девойче/и аз не знам защо/, затвори последно вратата.

Е-е, мидите вече са готови.

..............................
                      Та като ме размисли, тая кофа дет и се кьора?
                      Има неква синергетика.

Коментар

Кажи ся Мечока и Кевчето?

Ти пусна фитила и сбега да'е ... - хихи
                        Ето:

Коментар

Оооо, маранди!
                          Кажи ся Мечока и Кевчето?

Ти пусна фитила и сбега да'е ... - хихи

Коментар

• Оооо, маранди!

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                              Ке ги ручам бре!

.................
                              Баба ми е каж̀ала - на ж̀ена в̀ера да н̀емам!

А он̀а бе мъдра ж̀ена.
                              Прежив̀е и ср̀ъбите, и швабите, и партизаните, и русняците, и комунягите.
                              Докато дедо ми е цъкал дюбара на фронта.

Ако връзваш для що то говора?
                              Русото стопля 'ноу добре, ма се чудя кат' си такъв християнин що не си осъзнал ко ви е оставил Христьо?

Дружката ти можеше да зададе онли 2 куесчъна?

1. Миди обичаш ли?
                              2. Можеш ли да си ги приготвиш?

П.П. Небе и земя ще преминат, ала думите ми няма да преминат - Исус Христос

Ползвайте ги тия думи? Докато се капичнете ли ще ги "стискате"? ( риторично )

Коментар

.................................................. .............
                                .................................................. .................................................. ...........
                                П.П. Та, с мидите - слушай ко ти казва момето. В кофата!

Ке ги ручам бре!

.................
                                Баба ми е каж̀ала - на ж̀ена в̀ера да н̀емам!

А он̀а бе мъдра ж̀ена.
                                Прежив̀е и ср̀ъбите, и швабите, и партизаните, и русняците, и комунягите.
                                Докато дедо ми е цъкал дюбара на фронта.

Ако връзваш для що то говора?

Коментар

Working...
                                X