IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Проблемът е друг - ако мъникът е съвсем малък, трудно ще смила храната.Обикновено майката смила храната и после я повръща в устата на пилето.

)!
    Хахах, Чичак влезе в ситуация Требе да джвака хлебарки

http://forum.dog.bg/topic/27068-%D0%...E%D0%B2%D0%B8/

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Сладурко Прати го на инвестора - нъл им е емблема. А иначе кво ли яде наистина
      Изпаднах в паника... Режа червей и му давам парчета....не ги ще...Сега търся малка спринцовка за вода и голяма за храна.....Ще дъвча червеите и ще му ги давам смлени...

Щото съм му татко....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Добро утро на всички !
        Рано сутринта минавам през един парк и гледам два гарвана кълват една бореща се топка....
        Малко бухалче или совичка ....Сладурче.
        Сега ме гледа от един кашон и аз се чудя каква манджа да и забъркам......
        Успешен ден !
        Аз си свърших работата за днес...спасих едно бебче да бъде изядено живо....
        Бухалите са хищни птици - ядат мишки, змии, бръмбари и всякакъв друг дребен добитък.
        Проблемът е друг - ако мъникът е съвсем малък, трудно ще смила храната.Обикновено майката смила храната и после я повръща в устата на пилето.

П.П. Добро утро, тайфата!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Добро утро на всички !
          Рано сутринта минавам през един парк и гледам два гарвана кълват една бореща се топка....
          Успешен ден !
          Сладурко Прати го на инвестора - нъл им е емблема. А иначе кво ли яде наистина

Коментар

• Добро утро на всички !
            Успешен ден !

Коментар

• махнете си главите

Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Добро утро, тайфата!

Момчетата с питиетата и мезетата - големи сте убавци.
              Те обичат да си махат главите и да се дезинфекцират в последствие. Това за тях е висша форма на съществуване.

Коментар

Как сте отпускари....?
                ..
                Абе нормалните хора си планират отпуските половин година напред. Аз преди малко си изясних, че всъщност мога да тръгна и си букнах даже за седмица от понеделник

Коментар

• andi

http://www.escozul-cancer.com/en/escozul-research.html

http://havanajournal.com/forums/viewthread/1420/

Коментар

• Как сте отпускари....?
                    Определено започвам да си мразя работата....12ч на пангара....
                    В момента си се хиля след 30 гр като пача, щото само днес съм приготвил работа на 3 групи за събота....като съм намерил и парите......А съм на : пари няма - действай !!!
                    Голям кеф....!!!
                    Омраза-кеф...циклофрения.....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Добро утро, тайфата!

Времето което избираш да кажеш добрутро, ме подтиква да ти споделя едни мисли на Вманков по отношение на ВалШЪбницата, ама културата, религията и възпитанието не ми го позволяват и най-вече изпепеляващата ревност на мечо биков.

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Какво работиш ? Нали затвори фабриката за 1м ?
                          Работя върху почивката бре А иначе събирам мангизи на работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Абе от сабалям работя, ама некви румънци са букнали хотеля дет бях заплюл и ся трябва да търся пак
                            Какво работиш ? Нали затвори фабриката за 1м ?

Коментар

Добро утро на всички !

Да работим с мисълта за почивката....
                              Абе от сабалям работя, ама некви румънци са букнали хотеля дет бях заплюл и ся трябва да търся пак

Коментар

• Добро утро на всички !

Да работим с мисълта за почивката....

Коментар

Working...
                                X