IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
    НАЗДРАВЕ ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ

Коментар

• "Свободата е грешка. Който не греши е роб."
      Мечо
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Мръсник си ти.
        'ма стига го подкача че ше изтресе някоя глупост както обикновено.
        Ти нещо умно от него скива ли досега?

Копи/паста кат' папагал = продукт с нулева добавена стойност, който стотици и хиляди години вече е бил осребрен, а той се ръга баш там - на опоскана нива.

Икономика не се прави с копи/паста. Първичният инстинкт да се долепиш до авторитета на някой друг ( на хиляди години ) и да го разкодираш кат' твой продукт никога не е бачкал.

Следва мизерия, мизерия, мизерия .... - затова спрях да давам прогнози. Нямам право да убия искрицата надежда останала у 'орицата. Тая зима ще ви се стори кошмар, но ви е бедна фантазията какво ще последва в средно-срочен план. Ще погребвате роднините си и те ще се стелят кат' житни снопове около вас нон-стоп. Цели родове и семейства ще се изтрият, сякаш никога ги е нямало.

Русото е от тия, дет' хапват пуканки и гледат напъна на посредствена натура да се изкара на по-свише от Господ и съм му връчил микрофонЯ? По-фрост от мИня няма как да ме управлява - идва, целува ръка и проси помощ. Тогава ще му я дам кат' спази ритуала на хиляди години.

П.П. Ако го припознеш ( образа на Мечока ) с досега действащи лица в БГ-стан са били случайни и неумишлени. Имахте премиер без нито един ден трудов стаж ( но ръси акъл как се правел бизнес ), имахте и откровен престъпник ( който шпреха за законност/държавност ).

Докъде ще стигне сеира - не е мой проблем, а си е техен проблем. Може ли да се напъваш за по-голЕма светия да се правиш по ученията на Далай Лама ( изборна длъжност, препредавана през вековете ) и да се напъваш на хилядолетни учения и познания, че си по-свише от тях? Имат 'орица посветили живота си да минат през обученията и се оказва, че 99% от тях няма да успеят дори след 100 години усърдие.

Имаш и идиот, който ги тръска копи/паста, копи/паста кат' латерна и се мисли за "умник", че с 2 копи/пасти е постигнал усилията на хиляди 'орица, насочени в една посока и с конкретна цел/кауза.

Що за малоумник трябва да си? ( риторично ).

П.П.П. Може ли БГ-стан да има (о)правляващи, които са я закотвили от 24 години на последна дупка на кавала, но да 25 часа в денонощието да се рекламират некъдърници от над 55 държави и Европейска общност ( 27 страни ).

Ония ще изкъртят асфалта колко са смотани от всички други.

За момента гледам само сеира - нямам лостовите инструменти за момента, но от спорта знам, че гониш винаги и само номер 1-но.

2-ро място е провал, па камо ли последно ....

Демек дръжте си дръвниците още и моди-тата нека ме трият усърдно, щот' ви казвам в прав текст, че теориотично не е възможно за 25 години да си последна дупка на кавала от над 50 държави в един континент.

П.П.П. Усещам духовното им превъзходство, че те могат да ме изтрият и да продължава статуквото - последна дупка на кавала.

Евала-та за което! И поклон от мИня!
        Last edited by marandi; 14.05.2013, 18:06.

Коментар

• http://88.80.5.80/w00t/20130512/vv51...40-580007.html

На тоя линк дават мача - сорка, че заблудих с предния - той беше на кой корт ще денсят, ама пущинаците ги менкат постоянно.

Още не са се захапали както си требе, но на тоя вид настилка и срещу тоя играч на нашият ще е трудно.

Ако го срещне на по-бърз корт ( трева ) нашият ще го пребие кат' куче.

П.П. Както и да е - ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Шегувам се, бря или прозвуча кат' т.нар. събуждане със свирка. Едно от гадженцата навремето редовно ми го правеше тоя фокус сутрин, че ме присети за нея с т'ва адулт мляко - хаха

П.П. Хайде, че почва наш Гришо срещу Гаске, той му е доста неудобен за нашия, ама па ко ся:

http://88.80.5.80/w00t/20130513/vv51...98-580179.html <-- мисля, че на тоя корт ще го дават

Чиърс-а дан' забрайкам! Дзън-дзън за Империята!
            Мръсник си ти.
            'ма стига го подкача че ше изтресе някоя глупост както обикновено.

Коментар

На твое място никога нямаше да напиша такъв цитат, да се излагам неимоверно.
              Ха, вярно че ако ти го напишеш би се изложил неимоверно
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                "Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен."
                Алберт Айнщайн
                На твое място никога нямаше да напиша такъв цитат, да се излагам неимоверно.

Коментар

Ха-хааа!
                  Това е питие, което се слага в най-първото кафе. Съдържа мляко, шоколад и ... доста алкохол. Прекрасен начин да започнеш деня. После нещата стават сериозни. Идват ирландците...
                  Шегувам се, бря или прозвуча кат' т.нар. събуждане със свирка. Едно от гадженцата навремето редовно ми го правеше тоя фокус сутрин, че ме присети за нея с т'ва адулт мляко - хаха

П.П. Хайде, че почва наш Гришо срещу Гаске, той му е доста неудобен за нашия, ама па ко ся:

http://88.80.5.80/w00t/20130513/vv51...98-580179.html <-- мисля, че на тоя корт ще го дават

Чиърс-а дан' забрайкам! Дзън-дзън за Империята!

Коментар

• "Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен."
                    Алберт Айнщайн
                    tnm

Коментар

Ако си жена - т'ва питие ми развихри въображението - хаха

П.П. Както шпреха чичко Айнщайн - "Въображението е по-силно от знанието!"

Ама, Мечката даже и т'ва не знае, щот' е още непросветен
                      Ха-хааа!
                      Това е питие, което се слага в най-първото кафе. Съдържа мляко, шоколад и ... доста алкохол. Прекрасен начин да започнеш деня. После нещата стават сериозни. Идват ирландците...

Ето за справка:

Last edited by Факушкa; 14.05.2013, 16:09.

Коментар

Ееее, къде се изгуби бре?
                        Да не те обидиха а? Ако да- кажи кои са другите та да ги почвам и тях...

Ама много сте подранили с пиенето май, та чак се заразих. Още е рано за сериозни питиета, та ще започна с един адулт милк...
                        Ако си жена - т'ва питие ми развихри въображението - хаха

П.П. Както шпреха чичко Айнщайн - "Въображението е по-силно от знанието!"

Ама, Мечката даже и т'ва не знае, щот' е още непросветен

Коментар

Бау-бау

Днес е уникален ден за къркане - не трябва да се пропуска. Температурната околна среда и атмосферно налягане предполагат към лични градусови рекорди, измерени в литри/кв.метър.

Ха, наздраве!

П.П. Мечокът да не се услушва, а да грабва калема от ухото и халваджийския тефтер и да смята колко квадри метра е кожата ( обвивката ) на средностатистически екзепляр, чи шъ гу песна зад врата иначе с показалката - хихи
                          Ееее, къде се изгуби бре?
                          Да не те обидиха а? Ако да- кажи кои са другите та да ги почвам и тях...

Ама много сте подранили с пиенето май, та чак се заразих. Още е рано за сериозни питиета, та ще започна с един адулт милк...

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                            Е, те са си еба куче макята!

Ало-о-оу,
                            Смонафт!

Сипвам си четвръто и почвам да те слушкам. Ма с подробности!
                            И нема да прескачаш!
                            Бау-бау

Днес е уникален ден за къркане - не трябва да се пропуска. Температурната околна среда и атмосферно налягане предполагат към лични градусови рекорди, измерени в литри/кв.метър.

Ха, наздраве!

П.П. Мечокът да не се услушва, а да грабва калема от ухото и халваджийския тефтер и да смята колко квадри метра е кожата ( обвивката ) на средностатистически екзепляр, чи шъ гу песна зад врата иначе с показалката - хихи
                            Last edited by marandi; 14.05.2013, 14:01.

Коментар

• https://www.facebook.com/events/184144431741348/
                              БАТЕ КОСМО, ТОЗИ ВЕСТНИК ЧЕЛ ЛИ СИ ГО

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Добро утро, Мечо!
                                Добро утро, тайфата!

Мечо, времето не е ли малко дъждовно за пране на килими и пътеки!?
                                Преди години това мероприятие беше свързано с пийване на бира и похапване на кебапчета сред природата, на чист въздух. Фърляш всичко в тепавицата и си гледаш кефа

Ееех на времето. Ся ще ги закарам тука на една автомивка дето перат и килими и ги тръсвам там и се връщам пак да СПАМЯ. След два три деня ги прибирам СУХИ.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X