IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Добро утро на всички !
    Добре дошъл, Космо !

пп Космо, и ти се възползваш от закона за защита на потребителите.....
    Връщаш "стоката" в Унгария в едноседмичен срок...
    Само че, не трябваше ли да е неотваряна и неизползвана... ( шегичка)
    Вика му се "рекламация", 4i40.

П.П. Добро утро, тайфата!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Добро утро на всички !
      Добре дошъл, Космо !

Длъжен съм да отбележа, че в Унгария - законът за защита на потребителите НЕ дефинира понятия, като "неотваряна" и "неизползвана", за да е възможно да се приложи същият......

ТАМ, ОКОЛО и СЛЕД пубертета се дефинират понятия, като "немухлясала", "нехванала паУжини" ...... Акцентът в унгарския закон е върху технологията за отстраняване на паУжините... /у нас ситуацията е около златната среда - по разбираеми причини - такива текстове няма.../

Никъде не казвам, че нашият закон дефинира понятие, като "захлупен/захлупена"...
      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Добро утро на всички !
        Добре дошъл, Космо !

Коментар

• БАТЕ КОСМО , АМА ТЯ ЩЕ ТЕ СКАПЕ ОТ ПИНЕ И Е..По добре си я прати в Будапеща

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Добър ден Бате Космо - Дал бог добро..С много хубави, но трудни неща си се заел в тези тежки времена..Желая ти успех..Поздрави за унгарката и новия пищов..Чакаме те с нетърпение сред нас..Ти си мъжко момче и много те уважавам- да си жив и здрав
            Кире тая унгарка е много странна... Пие много. И много се....Тия дни ще си я пращам към Будапеща.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Нищо не съм казал на Ламята, щот' без Вяра няма лекарство.

Демек, нека си мисли, че ония пъпеши го лекуват нещо - ся се обмисля план за решение и то за ден-два, щот' т'ва се лекува за 3-4 месеца само с 3 пикливи медикамента.

Ако се забави може да стане карценом и тогава вече чао-чао.

Та, хич няма време да ги чакам тия с чалъмите, демек Ламята нека вярва и гък не съм казал лоша дума срещу тях, че може да влоша нещата, ако му изчезне доверието.

П.П. Най-смешно ми стана кардио-то кат' филмирал Ламята след кат' го гледали на кампютъра.

Ами, малко са ти поизносени клапите, ще се пазиш от тежка физ. дейност и тук е култувото: "И повече от 140 горна граница кръвно няма да вдигаш"

Ха-ха-хаха - че те половината 25-годишни в България са вече с по 150-160 горна граница постоянно - тоя калмук казал на 80 годишна Ламя с инсулт прекаран тежък преди години 140 да не вдига.

Шъ каиш, че зависи от него - то т'ва да не шайба с отвор шпонка и допуск от толкоз до толкоз, бря? Идиоти - хаха

Ма, Ламята се впечатлил и вика повече от 140 няма вдигам. Викам споко, бря - под тях си винаги
              ПС. А от опит знам че колко по си мериш кръвното, се стресираш и го дигаш повече... Какво е 140 кръвно??? Е сега да ми премериш кръвното съм поне 160...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Нищо не съм казал на Ламята, щот' без Вяра няма лекарство.

Демек, нека си мисли, че ония пъпеши го лекуват нещо - ся се обмисля план за решение и то за ден-два, щот' т'ва се лекува за 3-4 месеца само с 3 пикливи медикамента.

Ако се забави може да стане карценом и тогава вече чао-чао.

Та, хич няма време да ги чакам тия с чалъмите, демек Ламята нека вярва и гък не съм казал лоша дума срещу тях, че може да влоша нещата, ако му изчезне доверието.

П.П. Най-смешно ми стана кардио-то кат' филмирал Ламята след кат' го гледали на кампютъра.

Ами, малко са ти поизносени клапите, ще се пазиш от тежка физ. дейност и тук е култувото: "И повече от 140 горна граница кръвно няма да вдигаш"

Ха-ха-хаха - че те половината 25-годишни в България са вече с по 150-160 горна граница постоянно - тоя калмук казал на 80 годишна Ламя с инсулт прекаран тежък преди години 140 да не вдига.

Шъ каиш, че зависи от него - то т'ва да не шайба с отвор шпонка и допуск от толкоз до толкоз, бря? Идиоти - хаха

Ма, Ламята се впечатлил и вика повече от 140 няма вдигам. Викам споко, бря - под тях си винаги

Мале бат Маранди хич не е на добре тая работа... Тия малоумни доктори хич нямат идея че стреса дето изпитва един възрастен човек в болница, понякога е повече от ползите... Не знам какво да те посъветвам. Ти повече ги разбираш тия неща, ама ако наистина човека няма кой знае какви нови проблеми, май по добре да си е в къщи, да си пие винцето и да си яде домашната храна, да е с млад човек, от колкото да седи в болница, в неврология дето всеки ден умират хора от инсулти, пълно е с болни хора все с тежки диагнози итн.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Ако си сменил Браунинга с Глок 17, си направил добър избор!
                  Това с теслата е добра идея, но за пътя по добър вариант е една метална тръба на бронята, която ако караш джип, без да слизаш от колата с тази тръба заострена от двата края в страни и леко стърчаща извън габаритите на купето с около поне 5см. може да им пускаш по една стружка на тези дето те засичат. Що се отнася до саморазправа по-добре да носиш кози крак отстрани до седалките. Щото теслата е ефективно, но късо оръжие, а козия крак има обхват.
                  Точно глок 17 е. Ползвали го в английската армия... Аз нали ме знаеш че разбирам от оръжие колкото от свирене на орган... Ама няма как. Имам една лоша теория че е възможно в БГ да настанат лоши събития и оръжието да стане необходимост... Е днес как ошамарих едни самозабравили се мърльовци, дето си мислят че като са повечко хора и карат мутренски коли и ебат силиконови грозотии, могат да смутят обедният сън на дедо Гого... Добре че пистолета ми е в офиса, че освен набити щяха и да са с надупчени дупета..

Коментар

• Даа, в европейското кино може да се намерят доста стойностни неща зависи от настроението и нагласата на самия човек. Но и то и американското третират преди всичко взаимоотношенията между хората в обществото и залагат или на голямото зрелище или на някакви силни емоционални моменти в сюжета и изпълнението, които да повлияят на аудиторията. Аз обаче ще предложа на вниманието ви два филма, които не са нито европейски, нито американски, и както може би вече сте се досетили - са азиатски. Единият е японски, другият китайски, но и двата са направени доста разбираемо като в сюжетите има познати за всички нас събития, философия и култура. Различното обаче е начинът по който тези филми въздействат и чувството което оставят у зрителя след техния край. Лично аз се чувствах невероятно и сякаш не исках тези истории да свършват ...и те не свършиха. Оказа се че духът и посланието предадено от авторите и героите са толкова истински и силни, че няма начин след това да не се почувстваш ако не прероден, то поне със значително променена гледна точка към хората и нещата които ни заобикалят, но най-вече към самия себе си. Защото за разлика от европейските и американски филми, в източните (в частност тези два) основното и главно е отношението към самия себе си и това което се случва вътре в нас, защото то е най-важното за съществуването ни като хора и влияе и на отношенията ни със заобикалящия ни свят. Както е казал Далай Лама: "True change is whitin. Leave the outside as it is."
                    Стана дълъг предговор Ето и самите линкове, и дори и да сте гледали някой от тях не би било напразно и изгубено време, ако си ги припомните и ги преживеете отново

Шаолин

http://zamunda.net/details.php?id=254029&hit=1

и

Дзен

http://www.zamunda.net/details.php?id=189626&hit=1

Лека вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Добра вечер! Аз се наморих малко, ама май не ми е достатъчно. И въпреки че от миналата година реших да ходя 3-4 пъти за по седмица, ми се тръгва пак още от утре
                      А бе, да ти кажа, аз с възрастта изглежда съвсем подивявам На четвъртият или петият ден започвам да се оглеждам и да събирам багажа
                      Остави другото, ами направих като мен и останалата част от домочадието
                      Мечо

Коментар

• Добра вечер! Аз се наморих малко, ама май не ми е достатъчно. И въпреки че от миналата година реших да ходя 3-4 пъти за по седмица, ми се тръгва пак още от утре

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Ще ти попълним "празнините".

Chocolat / Шоколад (2000)

Wuthering Heights / Брулени Хълмове (1992)

The English Patient / Английският Пациент (1996)

Bee Season / Сезонът на буквите (2005)

трилогията:"Trois couleurs" и други

Taзи екранизация на "Брулени хълмове" е най- плътна.
                          И френският филм "Хусар на покрива". Там бяха доста сполучлива двойка с Оливие Мартинес.
                          Мечо

Коментар

• Ще ти попълним "празнините".

Chocolat / Шоколад (2000)

Wuthering Heights / Брулени Хълмове (1992)

The English Patient / Английският Пациент (1996)

Bee Season / Сезонът на буквите (2005)

трилогията:"Trois couleurs" и други

Taзи екранизация на "Брулени хълмове" е най- плътна.

Коментар

• Здравейте,

Загледах се по ТВ-то в някакъв филм ....заинтригува ме и го потърсих в нета ...казваше се "Часова разлика" с Жан Рено и Жулиет Бинош.Не бях чувал за тази актриса.Красив филм!
                              През годините на два пъти(през 10г,за по около година всеки) имах честта да съм в компанията на двойник на героинята на актрисата ....и като визия и като характер.
                              Излиза,че съм голям кретен и дръвник,за да не съм сега с нея

Не съм очаквал да харесам толкова много френски филм
                              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                                както и аз след него ще.

Забелязахте ли как МечоБиков се махна от тук, от вас?

Така съм и аз, но останах, за да ви кажа това, ибинтуалну дъ гу ръзбйирйетйе.

Прочее, кои сте и какво сте вие тук, в тази тема?
                                И защо сте вупще, ако имате виждане?
                                Забелезахме. Дигна се юалко пушилка и мечо ти биков се спотаи...
                                Но спокойно, като првмине бурята, ще се появи в пълния си блясъккк..

Коментар

Working...
                                X