If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Слушайте, защото нема да потретвам!
Нова нация техническа и меркантилна излаза на хоризонта!
Затуй вече нема ви сравнявам с Виетконгците, щото вече звучи обидно.
Щото сички си го знаеме, дето реализма е нетрайно душевно положеньие, породено от нередовно деливъри на един вид течно гориво.
Но не ще му шепта името, оти мое/вече се топорчат/ да измислат нова забрана - да си одиш у кръчмето со павурчето.
Пресъхне ли ти гърлото, излазаш на вонка и правиш гаврът.
Апнеш пет пръжки жарени с чушлета и напускаш гостилницата достолепно, та да охлабиш пожара с къл-къл подобен терк гориво.
Оти унетре им правиш саклет на мнозинството.Дето са въздържатели на ценни банкови книжа.
А кат се уригнеш на виски, после то попие и сабахлем кредитния им каже нъц на преструктуирането.
Па на таквиа, като моята особа, Смонафта, Марандича и сие, дето си одат с дамаджанка - синя зона! Това щото задръстваш тротоара.
Фанат ли те и със марула - зелена.
Еле задържиш ли се на плочника - пранги на кубинките.
Е, те така че ги стигнем Виетнамците!
По брутеннамсикой продукт.
Аре,
Измътвайте се изпод юрганите!
Нема ми клинчите!
.........................
Промени съм решил да врътна!
И то кардинални таквиз.
Ще знаете, че немате никаква, ма апцолютно никаква причина да кибичите по креватите!
- Тия дето сметат че празнуват - да ви имам победата!
- Тия , дето ми скомръчат под сурдинка, обещавам до първио снег - поправителен./Колко му е некой и друг милярд кредит .....и трошички за нови избори!/
Не ли?
Ако не - агейн.
- Тия, дето ги е срам - споко, има-нема йощ семнайсе годин останаа и......... ще излазим от пустинята. Колко му е?
Ората зъби си вадат..........
- Пък на тия дека потриват вече доволно шаки, как зимъска ще да гепнат за нищо паре на пцовисалите пенционери леговищата - анатема!
Мечо, по всички телевизии се изреждат за коментари най-различни капацитети - политици, социолози, журналисти, хора от протеста и т.н. Е, аз лично не чух нито едно мнение в което да фигурира термина "пряка демокрация" !?
Никой ли от тия хора не е чел тоя форум бре, се чудя в момента Ако е така, е голям пропуск!
Четат го, ама не обръщат внимание на глупостите ви.
Мечо, по всички телевизии се изреждат за коментари най-различни капацитети - политици, социолози, журналисти, хора от протеста и т.н. Е, аз лично не чух нито едно мнение в което да фигурира термина "пряка демокрация" !?
Никой ли от тия хора не е чел тоя форум бре, се чудя в момента Ако е така, е голям пропуск!
Не мислят ПРАВИЛНО. Ако лъвът скъса синджиря ще им се размърдат мозъците. Ама дали ще скъсаме синджиря или ще се оставим да ни грабят ще видим.
След добре свършената работа днес - по запазване на статуквото и разни други необолшевишки закачки - е време да ударим по едно на екс няколко пъти .....как на фронте, сто грамм на смерть.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар