If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Кокошки май не разрешават А кокошки на покрива не става, щото първо ще го изкълват /как се пише тази дума/, после не съм сигурен ако решат да се учат да летят, как ще им се отрази
Абе използвай преходния момент докато няма стабилно правителство, после ще го пишеш "заварено положение" в общината. Може да сложиш и билборд на Атака за всеки случай, ай да видим кой ще рискува да се пробва срещу Волен след толкова тренировки по източни бойни изкуства, които хората изгледеаха по изборите. А по въпроса ти за летенето - ако си мислиш, че пчелите няма да се учат да летят в един момент, то тоз ник дет си го избрал си е направо слаб да опише реалното положение
Там свободни кокошки тип бройлер няма ли да се развиват по-добре?
Кокошки май не разрешават А кокошки на покрива не става, щото първо ще го изкълват /как се пише тази дума/, после не съм сигурен ако решат да се учат да летят, как ще им се отрази
Можеш. Само трябва да ги регистрираш у най-близка ветеринарна служба
Трябва обаче да си най-малко на 100 м от административни сгради, училища, детски градини и болнични заведения;
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мечо, по всички телевизии се изреждат за коментари най-различни капацитети - политици, социолози, журналисти, хора от протеста и т.н. Е, аз лично не чух нито едно мнение в което да фигурира термина "пряка демокрация" !?
Никой ли от тия хора не е чел тоя форум бре, се чудя в момента Ако е така, е голям пропуск!
Уважаеми КЕV, не си гледал снощи пресконференцията на Волен. В увода си той ясно посочи, че една от целите на АТАКА е налагане на модел на пряка демокрация подобен на швейцарския, чрез сваляне многократно на броя подписи нужни на една кауза за да се гласува на референдум. Мисля, че Волен чете от сутрин до вечер Мечобиков и затова гласувах за него. Плюс това е доста алтав, а такива хора при никой случай не могат да бъдат единствено меркантилни. Съдя по дългогодишните изследвания върху себе си, защото и аз съм доста побъркан.
Коментар