IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    И аз исках да водя маненката на един нов басейн в кв. Надежда, ама сега е ранена и не става за плицикане поне до морето, което слава Богу съм планирал за след месец.
    Шевове има ли? През лятото са много опасни тези "открити" рани.

П.П. Грижи се добре за снахата!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Добро утро, Мечо!
      Добро утро, тайфата!

Космо, по-дребна 1/3-та от домочадието смята да ходи на басейн. Като прочетох коментара ти за жегите и отворих Синоптика да прочета какви ще са температурите. В моят хабитат стават за плицикане Градусите няма да се толкова високи, ще подухва ветрец ...
      Обаче майтапа е голям. Мъникът ходи да работи и сега се оказа, че входа на басейна е 2/3 от дневната му надница Ама, как е възможно това!? От снощи се е затюхкал, какви са тези цени

Приятни почивни дни на младежите и девойките!
      И аз исках да водя маненката на един нов басейн в кв. Надежда, ама сега е ранена и не става за плицикане поне до морето, което слава Богу съм планирал за след месец.

Коментар

• Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!

Космо, по-дребна 1/3-та от домочадието смята да ходи на басейн. Като прочетох коментара ти за жегите и отворих Синоптика да прочета какви ще са температурите. В моят хабитат стават за плицикане Градусите няма да се толкова високи, ще подухва ветрец ...
        Обаче майтапа е голям. Мъникът ходи да работи и сега се оказа, че входа на басейна е 2/3 от дневната му надница Ама, как е възможно това!? От снощи се е затюхкал, какви са тези цени

Приятни почивни дни на младежите и девойките!
        Мечо

Коментар

• Ей банда много сте готини и романтични... Днес и утре щели да са големи жеги и мисля да си седя дома и да си поркам лекичко.. Облаци... Какъв гений е бил човека открил мастиката??? И друг гений дето я е смесил с мента????

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Музиката определено дава данни за типа темперамент или моментните нагласи.
            Аз слушам доста неща, Някои за фон, други за- релакс, а има и такива, за да се нахъсам малко.
            Имена на групи и изпълнители няма да цитирам, че са много.
            Това е истина от последна инстанция!
            Интересно, че като поизстрезнях леко, посред нощ се събудих тананикайки си една песен на Black Sabbath от 1972г. , албума vol4", която дори не си спомням как се казва, но сега сядам да си я чуя.
            С удоволствие слушам и Shade в дадени моменти, както и джаз, но такава смес между черен джаз и метъл каквато амалгама са сътворили ранния Сабат , подобна магия не съм чувал никъде другаде! Нещо между геометрия и генетика
            Всичко започна през далечната 1984г. /само съвпадение с Оруел/, когато съвсем случайно си намерих в един от дворовете на отчуждените къщи в квартала една стара касетка "orwo". На нея беше целия албум "paranoid".
            Тогава на един стар "Веф" при първото прослушване ми се стори доста странно като звучене, но интересно, особено уникалния глас на Ози. Първата ми реакция беше: "Каква е тази стара бабичка, дето така горко нарежда?" При второто, третото, четвъртото и 867-мото прослушване на тавата, си промених мнението драстично.
            Интересно е, че почти месец, не знаех какво точно слушам! Нямаше интернет, имаше цензура.......един съсед продаваше сухо мляко на прах във вносни опаковки като се кълнеше, че е вносен протеин.........интересни времена! Перестройка.........

Коментар

• Психолог ли е дошъл на гости у форумът бря
              Де го
              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• И от мен един поздрав с Балканската Жана Д'арк - бореща се със силата на песента и Кръста на Православието срещу......да'н продължавам ,....умните ме разбраха

Ceca Raznatovic-Maskarada - http://www.youtube.com/watch?v=tyN8JzZWVzo
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Хубава вечер и уикенд!
                  http://www.youtube.com/watch?v=8sgycukafqQ

http://www.youtube.com/watch?v=kXYiU_JCYtU

Коментар

• Ами да ви черпя тогава за лека нощ, с 3 прекрасни песни на Момчетата от задната улица
                    Тъкмо и един подходящ момент да научите от къде идва никът Kev, с който пиша във форума

http://www.youtube.com/watch?v=QS5S5OCWoxU

0:08–0:23 - Kev

http://www.youtube.com/watch?v=kHBXPoJhnHQ

0:18 2:21–2:45 - Kev

И може би най-силната и истинска:

http://www.youtube.com/watch?v=aBt8fN7mJNg

1:33-1:53 - Kev

Лека и спокойна нощ на всички! И бъдете здрави!

Коментар

• Аз харесвам по- минорно звучене и музикалната линия да не звучи предвидимо.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        Вал, две други мои любими групи освен тия тежките, великите Мейдън и Менъуор, впоследствие станаха East17 и Backstreet Boys, харесвам също и 2Pac и Еминем, а и всичко което в даден момент би ми доставило удоволствие...и съм си все същия, така че... музиката не определя характера
                        Любимата ми песен е на едната от тежките /Менъуор/, а другата, която обичам да слушам когато съм в настроение е на една от по-леките Backstreet Boys. Май наистина музиката не определя характера.
                        Мечо

Коментар

• кев

Музиката определено дава данни за типа темперамент или моментните нагласи.
                          Аз слушам доста неща, Някои за фон, други за- релакс, а има и такива, за да се нахъсам малко.
                          Имена на групи и изпълнители няма да цитирам, че са много.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            Понеже съм с развинтена фантазия, си представих тази фраза да ми я изречеш на маса. Чистосърдечно бих ти споделил, че да ме напсуваш на китайски би било по-малко предизвикателство за мен.
                            Хвала! Явно ще направиш епохално откритие или в геометрията или в генетиката /щом смяташ, че ще успееш да ги комбинираш/
                            Мечо

Коментар

Tи пък, Лорде!
                              В "статистическите ми данни", сред слушателите на този тип музика, по- големият % са такива, които изглеждат доста спокойни и уравновесени.
                              Вал, две други мои любими групи освен тия тежките, великите Мейдън и Менъуор, впоследствие станаха East17 и Backstreet Boys, харесвам също и 2Pac и Еминем, а и всичко което в даден момент би ми доставило удоволствие...и съм си все същия, така че... музиката не определя характера

Коментар

Tи пък, Лорде!
                                В "статистическите ми данни", сред слушателите на този тип музика, по- големият % са такива, които изглеждат доста спокойни и уравновесени.
                                От мен ли?

Коментар

Working...
                                X