IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Ми като не мое да СКЪСА СИНДЖИРЯ
    Ми да, като те четем само до третото изречение, не знаем как се къса синджирЯт...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Да бе, да.....Влече я ...
      Влекът я със синджир, вързан за 4x4 на пълна газ....
      Ми като не мое да СКЪСА СИНДЖИРЯ
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
        Пука МУ...

....

...не си добруджанка, ама все натам те влече....
        Да бе, да.....Влече я ...
        Влекът я със синджир, вързан за 4x4 на пълна газ....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Хвала! Някой най-накрая си е купил фотоапарат

П.П. В тази врата ли се удари? Доста здрава изглежда.
          Насмалко. Бяха я оставили една сутрин затворена, пък аз докато бягам си гледам в краката, щото не е гладко, за да не се осакатя.
          tnm

Коментар

• Това на Мечо крепостта и местото за рязане на дървета и копане ли е ???

Коментар

• Хвала! Някой най-накрая си е купил фотоапарат

П.П. В тази врата ли се удари? Доста здрава изглежда.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• http://prikachi.com/images/472/6168472y.jpg
                http://prikachi.com/images/475/6168475j.jpg
                http://prikachi.com/images/488/6168488q.jpg
                http://prikachi.com/images/493/6168493l.jpg
                http://prikachi.com/images/494/6168494c.jpg
                http://prikachi.com/images/511/6168511U.jpg
                http://prikachi.com/images/527/6168527W.jpg
                http://prikachi.com/images/535/6168535Z.jpg
                tnm

Коментар

Недей да плюваш, защото с Мечо ще се прехвърлим в "Чарът на нещата от живота", ще ливнем няколко кофи помия и ще ти заключим темата

П.П. Не съм добруджанка

Пука МУ...

....какво общо имам аз със "zarco" - той да му мисли - като се е вкопчил в тия негови клипове и в тъпите си въпроси от анкетата - така му се пада..., пък и изчезна някъде - яко дим...

...не си добруджанка, ама все натам те влече....
                  If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                    Не знаех, че и Добруджанките били европейки...

Честит празник!
                    Недей да плюваш, защото с Мечо ще се прехвърлим в "Чарът на нещата от живота", ще ливнем няколко кофи помия и ще ти заключим темата

П.П. Не съм добруджанка
                    Мечо

Коментар

Уважаеми европейци, честит празник!
                      Не знаех, че и Добруджанките били европейки...

Честит празник!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Корабостроители и корабоводители, хубава кула беше

Кораб събори контролната кула на пристанище Генуа

По същество: българска ИМ работа! /събирателна оценка за хора по света, които ползват “българският /неадекватен/ модел”/

Така де – така се разсъждава в много точки на света, нищо, че там не е България…, т.е. – ние сме взаимствали и утвърждаваме винаги отрицателното и липсата на градивност.

И така – на казуса: имаме корабособственик. Той иска да “спести” стотици хиляди валутни единици.

Назначава /например/ за корабоводител /лоцман/ - НЯКОЯ БАБА ПЕНА /скорошно твърдение на маранди/

/ако не сме забравили, това е и БЪЛГАРСКАТА теза на НЯКОИ новоизлюпени, самоопределящи се като специалисти в областта на корабоплаването – непрофесионалисти, които твърдят, че “ВСЯКА баба Пена може да управлява кораб”…, а дали това е кораб, град, или – страна – последното е актуално и виждаме – типично българският манталитет на стремежа на едни мижитурки, които ни уверяват от всички посоки, че ще ни управляваЛИ по-добре отвсякога… СмЕХ!!!/

http://www.mediapool.bg/%D0%BD%D0%B0...ews206074.html

Това е резултатът от управлението и ПОДБОРА на хора "по върховете", от неправоспособни и неопитни, било то на: кораб, град, или - страна... - огромни, материални разрушения, но и такива - в съзнанието и мисленето на хората....

Дефакто – двамата лоцмани и капитанът на мостика на контейнеровоза ще “спорят” за невинност, но те имат КОРАБОСОБСВЕНИК, който ги е наел:

1. Корабособственикът вече е спечелил стотиците СИ хиляди валутни единици, назначавайки НЯКАКВИ БАБА ПЕНИ.
                        2. БАБА ПЕНА се е иза…..кала “на метеното”, т.е. – показала е, че е БАБА ПЕНА и е предизвикала огромни щети.
                        3. Сега корабособствениЦИТЕ си скубЯТ косите, защото – точно по български – са спестили стотици хиляди, за да наемат правоспособен и достатъчно опитен капитан /който да си наеме ПРАВОСПОСОБЕН и ОПИТЕН ЕКИПАЖ/.
                        4. Защо корабособственикът си скубе косите, ли? Именно, защото ще трябва сега да плати милиони обезщетения /за извършените ремонтно-възстановителни работи на всички засегнати, вкл. – на жертвите и пострадалите при инцидента хора, както и всички лихви, докато тече разследването и съдебният процес/.

Застрахователите ЩЕ платят. В общият случай - застрахователите са няколко. И, както си го пише в дебелите книги: ще си потърсят регресна отговорност от виновниЦИТЕ. Виновен в случая НЕ Е, който яде зелника /т.е. – Баба Пена/, а оня, който му е дал зелника, т.е. - който е наел ПОРЕДНАТА НЕПРАВОСПОСОБНА Баба Пена с цел да “спести някой лев”.

Евтиното винаги излизало скъпо /не съм го казал аз/…

Дали отново в тоя форум НЯКОЙ /Маранди/ - ще има отново безочието да твърди БЕЗОТГОВОРНО и НЕКОМПЕТЕНТНО, че “всяка Баба Пена има възможност да управлява кораб”? А може би на НЯКОГО /на маранди/ - да му се е изяснила ситуацията само с тоя пример /да не изреждаме хиляди жертви, дадени на различни плавателни съдове, именно поради слаби компетенции на баба Пена – в ролята на корабоводител, липса на единоначалие на кораба…/

И сега хората, участващи в конкретен спор – очакват извиненията от маранди за подвеждащи постове, в които той се включва със свои безотговорни тези…

…ще има да чакат /извинения/…

Айде, поне друг нов “световен продукт” можем да получим от маранди – някой бъркоч за таткото… И ще наречем буламача наистина на името на маранди - за негово успокоение “световен продукт”, защото с “продукта” си “БАБА ПЕНА - КОРАБОВОДИТЕЛ” – не му се отваря парашута на световната сцена…

Абе, за неразбралите: основното е в това, че не можем и не искаме да отчетем реално грешките си! Т.е. - ако няма извинения тук - никакъв оптимист не мога да бъда за бъдещето... /ВИ/....

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                          ЧЕСТИТО ЕВРОПЕИЦИ

Коментар

Не День Победы, а денят на обединена Европа, бре!!!
                            Убу
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Найш кога. Те ни биха като маче у дирек, ние трябва да им празнуваме победата над нас.
                              Не День Победы, а денят на обединена Европа, бре!!!
                              Мечо

Коментар

Уважаеми европейци, честит празник!
                                Найш кога. Те ни биха като маче у дирек, ние трябва да им празнуваме победата над нас.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X