IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Tи пък, Лорде!
    В "статистическите ми данни", сред слушателите на този тип музика, по- големият % са такива, които изглеждат доста спокойни и уравновесени.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Това не плаши душите наши
      Все пак, недей да смесваш аксиомите на Евкалид със законите на Мендел
      Понеже съм с развинтена фантазия, си представих тази фраза да ми я изречеш на маса. Чистосърдечно бих ти споделил, че да ме напсуваш на китайски би било по-малко предизвикателство за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Kev, няма как да не направи впечатление, че слушаш тежка музика, а не такава-предразполагаща към медитация.

Muse: http://www.youtube.com/watch?v=avM_UsVo0IA
        Ти па! Ако знаеш с какво удоволствие чета и слушам предложенията на КЕV?!
        Нямаш си идея!
        ДА ти споделя приятелю, в момента жуля немска водка с твърда бира за разредител 7,2%. През това време прослушах твоите яки предложения. Не си мисли, че не съм ги слушал! Сабат ми беше любима група на поколение от 20г. преди мен. Всички други приятели слушаха Криейтър, Дистракшън, Слеър, Металика, Сепултура и прочее и ме подиграваха, че дружа със "стари чуми", визирайки отношенията ми със стари хипари, хардроакджии и прочее с които вилнеехме на Камен Бряг, на "джулая", дори тривиално на попа"

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Ама ти добре си написала за твоята рожбена смес, ама моята не знаеш. Радомирска /леко катилска/ е от страна на бащата. От страна на майката е врачанска.
          Ако влезем в сферата на математиката то при теб имаме две успоредни прави по хоризонталата на картата на БГ, които се пресичат в безкрайността, при мен имаме една вертикала север юг, която се пречупва през столицата и става малко взривоопасна, но с твоите успоредни прави образува координатна система с две графики.
          Това не плаши душите наши
          Все пак, недей да смесваш аксиомите на Евкалид със законите на Мендел
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Kev, няма как да не направи впечатление, че слушаш тежка музика, а не такава-предразполагаща към медитация.

Muse: http://www.youtube.com/watch?v=avM_UsVo0IA

Коментар

• Лорде, к'во е това нещо бре, 'дето и да погледна в любимите теми все линкове към няк'ви песни... не че са лоши дори напротив, ама се наслушах на Пърпъл, Стоунс и тем подобни класики И си викам я да си пусна нещо от нашите, дето преди години ни караха да "избухваме"... че и цели 2 си пуснах, че реших и теб да те поздравя Знам че мразиш Предателите, не знам дали си Враг на Господа... но следват две убийствени парчета на Създателите

http://www.youtube.com/watch?v=1fAs_4yZsAI

http://www.youtube.com/watch?v=3ROpTpVoqRA

П.П. Специално за Лорда. Да не се слушат от всеки попаднал случайно или не в темата.
              Last edited by kev; 26.07.2013, 21:07.

Коментар

Баш! Най-много да допринесе за облагородяване на радомирската шопска кръв с първокласна смесица от балканджийска и добруджанска такава
                Ама ти добре си написала за твоята рожбена смес, ама моята не знаеш. Радомирска /леко катилска/ е от страна на бащата. От страна на майката е врачанска.
                Ако влезем в сферата на математиката то при теб имаме две успоредни прави по хоризонталата на картата на БГ, които се пресичат в безкрайността, при мен имаме една вертикала север юг, която се пречупва през столицата и става малко взривоопасна, но с твоите успоредни прави образува координатна система с две графики.

Коментар

Ааа, всеки си има глава на раменете.
                  Пък и за такива неща не бих я ограничавал. Не съм тюркиш падре. Само съвети до втръсване Ти пази ловеца, да не се превърне във victim.
                  Баш! Най-много да допринесе за облагородяване на радомирската шопска кръв с първокласна смесица от балканджийска и добруджанска такава
                  Мечо

Коментар

Само едно ще ти рекна - пази си щерката!
                    Ааа, всеки си има глава на раменете.
                    Пък и за такива неща не бих я ограничавал. Не съм тюркиш падре. Само съвети до втръсване Ти пази ловеца, да не се превърне във victim.

Коментар

Ти ме разбиваш, то бива ловец, бива ама още от малък
                      Само едно ще ти рекна - пази си щерката!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                        Аз мисля,че съм щастлив ....и милиардер
                        Á така!
                        Така и требе.

Е, то, щастието продължава секунди - но тея секунди се помнят вътре много години, дълго, като спомен и желание, например

Коментар

• Ще се промени когато парите и това, което те дават, не бъдат от значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                            Май разбираш нашата цел.
                            Не знам дали е Ваша цел,а дали я разбирам - оооо,и още как .....в пълни подробности

Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                            Да, тя е да покажем, с инструментите на така наречената демокрация, че така наречената демокрация е фалирала от 30-35 години насам - и отдавна ни яхат свине.
                            Дали е фалирала или не ....не смея да се изказвам като крайна инстанция
                            Но ...но съм реалист и осъзнато разбирам,че живеем в свят управляван от парите.
                            Дали това може да бъде променено - разбира се,но едва ли ще ни стигне живота да видим нещо различно ...... разбирай - бъди гъвкав и се нагоди към сегашното състояние на живота,че инак живееш в някакъв измислен свят-утопия.
                            Ние(аз) можем само да положим основите,но не и да се надяваме да видим крайният резултат

Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                            Ние мислим да сме вестители на бурята.

https://www.youtube.com/watch?v=D8Not-dUE1w
                            Аз мисля,че съм щастлив ....и милиардер
                            Реално светът мисли,че го боли "нещо" за мен .....та с мисленето ще си остана.
                            Разбираш ли!!! (както обичаше да казва АнонимнияКомарджия под формата на закачка към друг съфорумец

Успех
                            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Разказвала ли съм ти, че всеки наследник в моята рода трябва да може да борави оръжие и да язди кон?
                              Когато мъникът ебеше още малък......

Ти ме разбиваш, то бива ловец, бива ама още от малък

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                                Манков,с тази точка единствено ще се официализира публична тайна.
                                Май разбираш нашата цел.

Да, тя е да покажем, с инструментите на така наречената демокрация, че така наречената демокрация е фалирала от 30-35 години насам - и отдавна ни яхат свине.

Ние мислим да сме вестители на бурята.

https://www.youtube.com/watch?v=D8Not-dUE1w

Коментар

Working...
                                X