IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    https://www.youtube.com/watch?v=szAyLCWPLzE

П.П. Я да видим, кой от хората тука може да си спомни и обясни всичките... айде добре - половината от цитираните имена и песни в тая жалба?
    Са и аз ше се пробвам, слушайки изпълнението.

По реда:
    -- "Нямаше още никакви хора около кафенето "Кристал""
    Като откриха първото "луксозно" кафене с име "Кристал", в градинката срещу Военния клуб, там почнаха да се събират разни такива, дето се кефеха да се покажат, макар (и - особено) че беше малко опасно.

-- "Емил Димитров едва беше запял" (припев "арлекино, арлекино")
    Е, това е анахронизъм (за некои) или не точно по време, на български.
    Песента "Арлекино", изпълнена от Емил Димитров, далеч не е първата му известна песен, даже и по време. Но, все пак, в духа на песента "Жалба за младост" става.

-- "Синьо елече" на Ирина Чмихова - обяснено от Чичо.

-- "Кордов намери Вълшебното цвете" - Георги Кордов.

-- "Лили пееше "Малка съм аз" - Лили Иванова с първата нейна песен, повторение на една песен на Рита Павоне (No no leta, за които помнят), която я въздигна на естрадата на нашата естрада за първи път.

-- "А над Витоша облаци нови" - Христо Смирненски.

-- "Коста Цонев, Микрофонът е ваш" - първото предаване на БНТ aka "Talk show", в което се пробваха млади музикални дарования. Първият водещ беше Коста Цонев, RIP.

-- " И излезе Богдана самичка и изпя ..." Богдана Карадочева се пробва да изпее няколко песни на Едит Врабчето - и ги изпя доста добре.

-- "Зеленоокото момиче" - обяснено от Чичо. Прочее, кавър на американска песен - нема лошо.

-- "А пък Годжунов така не разбра..." - Борис Гуджунов - "Няма рози без бодли"

-- "А по Йорданка делфини тъгуват" : Йорданка Христова - Делфините.

-- "Гошо потъна сам в тишина": песента "Бяла тишина", изпълнена от Георги Минчев, който зачезна по скандинавиите. Прочее, това е песен на Борис Карадимчев, и 90% от успеха й се дължи на него, а не на Гошо. Както и другите две песни, с които Жминчев се оказа известен, та реши, че е голема работа и ... замина и ... разбира се, се осра. Немаше Карадимчев зад него.

-- "Бисер все още е юноша блэден" - Бисер Киров, или Басри Кадиров.

-- "Още очаква Мишо Мария" - Михаил Белчев.

-- "Песен от фюлма "Козия рог" - песен от филма "Козия рог" (оставям ви задачка да кажете кой пее, най-малкото)

-- "Мими възпя свойта майчица свята" - Мими Иванова с Развигор Попов.

-- "Петьо мъката своя прокуди" - Петър Чернев.

-- "Щурците" - Шурците.

-- "Маргарита успя да запази своя устрем за по-късни дни": Маргарита Хранова

-- "Нито на Васко кой, кой да му каже": Въсьо Синевата в началото, Васко Кеца после.

Тодор Колев, RIP.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Гинекологията- голямото тайнство за Зарата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
        https://www.youtube.com/watch?v=szAyLCWPLzE

П.П. Я да видим, кой от хората тука може да си спомни и обясни всичките... айде добре - половината от цитираните имена и песни в тая жалба?
        Не всички ги помня, но пък абсолютно всички ги знам.
        Не мисля да се доказвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
          Абе тия, вашите мъже, толкова ли не знаят как и къде да ви "почешат"...,

Разумни, големи жени, раждали, грижили се за деца, видяли всичко в живота..., хммм - па като малки момиченца разсъждават - от началните класове...
          Знаеш ли приликата между мерака и рака - и двете напускат тялото едва след 40-я ден ...............
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Абе тия, вашите мъже, толкова ли не знаят как и къде да ви "почешат"..., толкова неудовлетворени откъм разговори по различни теми имало?

Разумни, големи жени, раждали, грижили се за деца, видяли всичко в живота..., хммм - па като малки момиченца разсъждават - от началните класове......, вероятно така хихикат и като отидат при гинеколога си....../уффф, забравих, че личните гинеколози за всички - са точно жени-гинеколози.../ Точно така хихикахме, когато бяхме на една друга възраст - в детската градина /седмична/, правехме слънчеви бани, съблечени на една голяма веранда - момиченца и момченца..., после се изкъпвахме със слънчева вода...

Иначе, за тия, които не помнят - ОКОЛО плажовете има едни големи населени места, с различни атракции......, други красоти, вън от плажовете..., а някои от нас обичат да заснемат красотата на НАШАТА страна..., това им доставя удоволствие - да открият най-интересното в нашата природа, да изберат най-добрият ъгъл за насочване на обектива, да нащракат и после да си свалят снимките, да ги обработят, да ги изпратят на своите познати..., абе - всеки със своите особености...

Накрая, като ме видиш на нудистки плаж - вземи, че ми помахай с ръка, ще дойда, ще се поразговорим, така да се каже, ще се цопнем в морето и така нататъкА......

Ето, довечера ще има голямо нощно къпане - ще се обадя, освен - което е по-вероятно - ако не сме в различни географски ширини....

Приятна вечер на всички!

Ама, не ми се обяснявай, де!
            И ако можеш, довърши това " ... и така нататъкА", щот нещо се заинтригувах

П.П. Мразя да се цопвам у морето.

П.П.П. Приятна вечер и на теб, Зарата!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Цитат: Първоначално изпратено от зарата

Любопиткеееее, няма да ти минат вътрешните боцкания - няка да изкопчиш нещо ново......, няма да ти се получи и то - защо? Защото не си разбрала, че - чарът на нещата от живота ЗА МЕН НЕ Е в това - да се въртиш на плажа като Ягънце на шиш......, ха - на тая страна, ха - на другата..., оффф, чИ ни сЪ УпекуФ пУТ мишницитИ...

Чарът на плажа е на друго място /в частност - и в друга тема /, ама вече казах, че не ми е на дневен ред..., така де - кафеето е вече изпито /не казвам "поднесено"/ и чарът в случая не се изразява в стоенето пред монитора..., за да почеша гъделът, който е получил всеки, втренчил се в темата..., и тнН, - също, де......, в края на краищата - има си хора, които знаят как.... и къде - да "почешат"...., всяко любопитство..../

Приятен ден - за ваше успокоение, чарът е не само на плажа!....,отивам, за да не пропусна някоя подробност от чара на нещата ОКОЛО плажа!

Тайфата, Зарата се подвизава на плаж за нудисти

Абе тия, вашите мъже, толкова ли не знаят как и къде да ви "почешат"..., толкова неудовлетворени откъм разговори по различни теми имало?

Разумни, големи жени, раждали, грижили се за деца, видяли всичко в живота..., хммм - па като малки момиченца разсъждават - от началните класове......, вероятно така хихикат и като отидат при гинеколога си....../уффф, забравих, че личните гинеколози за всички - са точно жени-гинеколози.../ Точно така хихикахме, когато бяхме на една друга възраст - в детската градина /седмична/, правехме слънчеви бани, съблечени на една голяма веранда - момиченца и момченца..., после се изкъпвахме със слънчева вода...

Иначе, за тия, които не помнят - ОКОЛО плажовете има едни големи населени места, с различни атракции......, други красоти, вън от плажовете..., а някои от нас обичат да заснемат красотата на НАШАТА страна..., това им доставя удоволствие - да открият най-интересното в нашата природа, да изберат най-добрият ъгъл за насочване на обектива, да нащракат и после да си свалят снимките, да ги обработят, да ги изпратят на своите познати..., абе - всеки със своите особености...

Накрая, като ме видиш на нудистки плаж - вземи, че ми помахай с ръка, ще дойда, ще се поразговорим, така да се каже, ще се цопнем в морето и така нататъкА......

Ето, довечера ще има голямо нощно къпане - ще се обадя, освен - което е по-вероятно - ако не сме в различни географски ширини....

Приятна вечер на всички!
              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Не можахме да се научим с теб да пишем у форума, след като направим спраФка у гуглето, ей
                "Ди" нали значи от. И се усетих. Два пъти от не върви. Че е от Пиза го знам твърдо, щото съм чел много за индикаторите. По негово време арабите най са я знаели математиката. Той я е изучил в арабско. После като се върнал в европата научил и европейците. То и по времето на Евклид, математиката най са я знаели в Египет.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Верно, че няма "ди". Изложил съм се. Ся погледнах в Уикипедия.

Леонардо Пизански, известен още и като Леонардо Фибоначи
                  Не можахме да се научим с теб да пишем у форума, след като направим спраФка у гуглето, ей
                  Мечо

Коментар

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ....!!!

Коментар

Любопиткеееее, няма да ти минат вътрешните боцкания - няка да изкопчиш нещо ново......, няма да ти се получи и то - защо? Защото не си разбрала, че - чарът на нещата от живота ЗА МЕН НЕ Е в това - да се въртиш на плажа като Ягънце на шиш......, ха - на тая страна, ха - на другата..., оффф, чИ ни сЪ УпекуФ пУТ мишницитИ...

Чарът на плажа е на друго място /в частност - и в друга тема /, ама вече казах, че не ми е на дневен ред..., така де - кафеето е вече изпито /не казвам "поднесено"/ и чарът в случая не се изразява в стоенето пред монитора..., за да почеша гъделът, който е получил всеки, втренчил се в темата..., и тнН, - също, де......, в края на краищата - има си хора, които знаят как.... и къде - да "почешат"...., всяко любопитство..../

Приятен ден - за ваше успокоение, чарът е не само на плажа!....,отивам, за да не пропусна някоя подробност от чара на нещата ОКОЛО плажа!
                      Мечо

Коментар

Коментар

• Считан от някои за най талантливия западен математик на средните векове.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                            Кой говори за индикатори?

tnm

Коментар

Такъв индикатор не съм чувал
                              Кой говори за индикатори?

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                                Леонардо от Винчи, което е близо до Пиза.
                                Такъв индикатор не съм чувал
                                tnm

Коментар

Working...
                                X