If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Като сляза мисля да слагам оранжерии и да почвам полека лека да си гледам аз нивите.
Сега остава да уточниш дали растенията ще ги отглеждаш по будистки, т.е. дали има оранжерия за тях или няма и дали има значение от коя страна на оранжерията ще бъдат.
Накратко - питам те дали ще отглеждаш "свободни" растения?
Аз викам, да не се натоварваме и да караме полека - пък каквото дал Господ
Диил!
Ама така ме разчувствахте вие двамата, че ви давам благословията си.
И ще цитирам по памет един интересен момент от книгата, която чета(за Клингсор).
"- Искам жената до мен да е различна всеки ден.
- Но ти не можеш да обичаш една жена, на теб ще ти трябва цял харем!
-Не ме разбра- не искам нова жена всеки ден, а само една Шехерезада, която да ми разказва всеки ден различна история. Ако историите свършат, значи трябва да се остави да умре любовта. И същото важи и за мъжът- разказвач.
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Хих, добре, че съм седнала. Иначе щях да падна от коня!
П.П. Ако ми донесеш още камъчета ще ти открия някои тайни свързани със земеделието, до които съм достигнала в процеса на дългите ми наблюдения върху това, как се трудят другите
И сега, май ще разтуряме харема ТНМ, и ще правим мъжки такъв ми се чини.
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Хих, добре, че съм седнала. Иначе щях да падна от коня!
П.П. Ако ми донесеш още камъчета ще ти открия някои тайни свързани със земеделието, до които съм достигнала в процеса на дългите ми наблюдения върху това, как се трудят другите
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Няма време за ниви. След месец заминавам. До тогава най много да изкопая още един път лозето. Нивите под аренда за сега. Като сляза мисля да слагам оранжерии и да почвам полека лека да си гледам аз нивите.
оранжериите и аз ги МИСЛЯ
най сетне, да кажеш нещо за сивото всекидневие и (борбата) с живота
ШМАТАРОК
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар