IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    Ти пък си гъз!

Ма аз тъй си те харесвам.
    Оо .. да!

И то какъв - 93 санта в момента, стегнат без грам целолит никъде - мо'а ти прасна и Майкъл Джексън с онова: "Ихи" .... и да се държа за топките, докато вися изправен на нокти

П.П. А, Мечокът е нагъл - затова не пие и не пуши. И по жени не ходи.

Ще става "светец" да му палим свещи по цръквите после
    Last edited by marandi; 07.08.2013, 19:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
      Демонстративно подчинение нагоре и знак за маймуните долу!

И-и-и-й бе-е-е!

Дай го по хуманно!

Ма и ти не четеш!

Виж как почна?

"Хора-а-а..........

Пък ти гепна скалпела и ра-а-а-з...........
      Опръска сичко с кръв.

Коментар

Ти пък си гъз!

...............
        Тва, за дет насричаш Мечето за нагло.

Любопитно, може!
        Любознателно - тоже.
        Още не е изгладило формата на питане, но и това ще стане.
        Няма измачкана форма на питане.
        И на отговаряне тоже.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Хора, как ще коментирате това, че държавата ни позволява, буквално, отвличане на нейни граждани чрез скоростни и немотивирани екстрадиции?

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5973551

---------------------------------------------------------------------------
          http://www.imdb.com/title/tt0088846/
          Демонстративно подчинение към "нагоре" и знак за маймуните "долу"!
          Last edited by iivanoff; 07.08.2013, 19:37.
          Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Ти пък си гъз!

...............
            Тва, за дет насричаш Мечето за нагло.

Любопитно, може!
            Любознателно - тоже.
            Още не е изгладило формата на питане, но и това ще стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Батка,

друг път ще си говорим, че това наглото не ни оставя да си кажем 2 лафа на спокойствие. Праска се на всяка манджа меродия без никой да го пита в чужди разговори.

Ти питаш мен и ме цитираш - то онова се включва, дет' никой не го пита да покаже колко е объл и да си покаже невежеството на всеослушание.

Ха, наздраве!

П.П. Ще го издебнем като го няма и ще обменим инфо, че ме нерви

В риъл лайф такива невъзпитани селяци не мога да ги трая. Предполагам е от оня модел с маникюр на кутрето да си бърка в ухото и свири с клаксон като се прибира да го чуе цялото село.

Убу!

Размя ме.
              Ет така те искам.

Веднъг отварям чишето и гаврътвам в твоя полза!

Коментар

Пък ти що не им разкажеш, как един малоброен, неук и лишен от природни ресурси древен народ си врътнал .... империя. Една от петте най-велики.

Щото гореспоменатите да земат да махнат от данъка или яйцето, или преждата, или маслото.
                И купища народи на тъгъдък са варкали да им станат васали.
                Вклучително и твоя многообичен и башка древен такъв.
                Опс!
                Политкоректно е да се нарече - робство.

...........................
                По бледи спомени, в началото османците са събирали данък от два процента.
                И то само за определени места - тържищата.
                Батка,

друг път ще си говорим, че това наглото не ни оставя да си кажем 2 лафа на спокойствие. Праска се на всяка манджа меродия без никой да го пита в чужди разговори.

Ти питаш мен и ме цитираш - то онова се включва, дет' никой не го пита да покаже колко е объл и да си покаже невежеството на всеослушание.

Ха, наздраве!

П.П. Ще го издебнем като го няма и ще обменим инфо, че ме нерви

В риъл лайф такива невъзпитани селяци не мога да ги трая. Предполагам е от оня модел с маникюр на кутрето да си бърка в ухото и свири с клаксон като се прибира да го чуе цялото село.
                Last edited by marandi; 07.08.2013, 19:18.

Коментар

• Хора, как ще коментирате това, че държавата ни позволява, буквално, отвличане на нейни граждани чрез скоростни и немотивирани екстрадиции?

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5973551

---------------------------------------------------------------------------
                  http://www.imdb.com/title/tt0088846/

Коментар

• Ако, наистина си толкоз заинтругуван ( уж ) ще ти пратя материал от около 100 страници на уърд формат файл, който точно описва данъците в България като васал на Османска империя и да после се прочети пак какви простотии изръси.

--------------------------

Само, се чудя ти кога си чел 100 страници през живота си - а и дори някога да си прочел - дали си разбрал и 1 страница от тях? ( риторично ).

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      А виж, тук съм съгласен. Между другото данъците и когато сме се освобождавали не са били високи. Били са пак много ниски. Но понеже колкото и да са били ниски все са били данъци, е вървяла пропаганда, че са високи. Та е станало така, че в новата българска държава, политиците за да отговорят на очакванията на хората, са ги намалили още тези данъци и държавата известно време се е управлявала почти без данъци. И се е управлявала добре (чисто субективно).

Непопулярни мерки, ай сиктир. Де революция де !!!
                      Уникален си!!

В 6-7 реда избълва небивали простотии - все едно си бил там на място и си ги видял с очите си.
                      ------------------------

Тоя дървесен стил на неграмотен изказ наследствен ли е?
                      --------------------------

Не ме разсмя дървестното изказване, а пълните измислици във фактологията, която си съчини току-що да се направиш на мазник пред бат' Серго.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Разбрах.
                        Ох... Улекна ми мноУ, щот 'мразя' да мА пре-квалифицират прИждИвремИннУ! ... за нещо дето не съм казал АЗ'ъ
                        Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Разбрах.

п.п.Но и ти вчера не ме разбра правилно.
                          Last edited by val/she; 07.08.2013, 19:01.

Коментар

Пък ти що не им разкажеш, как един малоброен, неук и лишен от природни ресурси древен народ си врътнал .... империя. Една от петте най-велики.

Щото гореспоменатите да земат да махнат от данъка или яйцето, или преждата, или маслото.
                            Опс!

А виж, тук съм съгласен. Между другото данъците и когато сме се освобождавали не са били високи. Били са пак много ниски. Но понеже колкото и да са били ниски все са били данъци, е вървяла пропаганда, че са високи. Та е станало така, че в новата българска държава, политиците за да отговорят на очакванията на хората, са ги намалили още тези данъци и държавата известно време се е управлявала почти без данъци. И се е управлявала добре (чисто субективно).

Непопулярни мерки, ай сиктир. Де революция де !!!
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

Определението ти за политика ми се стори непълно, та добавих първото, което ми влезе в главата.

А за възгледите..............

Ти бил ли си в кухнята?
                              Ма не там, дето правят кремвиршите/Чърчил/!
                              И то дълго време?
                              Стивън Кови,

който умря съвсем наскоро е от модерните философи на новият век и там извежда парадигмите на база 2000 години история и опит.

Или парадигмите са философското светоусещане за хармония, както със себе си - така и с околната Вселена, която ни обгражда.

П.П. Мечката е мега-неподготвен и се звери кат' фитка. Хем насран - хем нагъл.

Представи си, ако позициите ни на подготовка бяха наобратно - тоя какво щеше да ме прави

Виж, че го галя с перо.
                              -------------------------------------

Стивън Кови ви е и идеолог на президенти като Барак Обама в наши дни с трудовете си.

Разбира се - Мечката ще ти изцепи сега кой е Барак Обама и ти знаеш ли къв' Булгар, Булгар ... ще се провикне, тупайки се по косматите гърди
                              Last edited by marandi; 07.08.2013, 19:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                ---------------------------
                                Данък при Симеон и Петър са плащали по 1 яйце, едно кълбо прежда и 1 лъжица масло.

Това за цяла година <-- т'ва го намерих без да искам докато се ровех като апокрифен запис от 12 век - демек след 300 години вече е било незаконно да се казва колко е бил данъка преди това.
                                ----------------------------------
                                .................................
                                Вижте се къде сте сега? Искат ви пари за данъци за 3 години напред, които не сте изкарали още и ви тормозят до дупка - давай кинтите напред - нищо, че ги нямаш.
                                -----------------------------------
                                .................................................. ...
                                Толкоз е пачият акъл на днешните ви - мор и прокуждане на всичко българско.

Опс!

Коментар

Working...
                                X