IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Само хората като вид бозайник се избиват помежду си без да са гладни. Всичко останало в Природата убива СЕБЕПОДОБНО само, ако е гладно и да се нахрани ( себе си/децата ).

П.П. В момента смешното за БГ е, че когато мизерията влезе през прозореца - добрите обноски ще излязат през вратата и ще почне клането.

БГ-станците засега водите класацията да избивате себеподобните със смайваща бързина и ви гледам с интерес.

Може и да се намеся някой ден да ви спра простотията - засега ще се правя, че се обяснявам на Иринчето и че с Мечето водим "ентелектуални" разговори ....
    А бе...май и шимпанзетата
    ама то, щото са ....човекоподобни, май

п.п...виждам, че те кефи да пишеш като наблюдаваща страна, но мен пък не ме радва да ме набутваш в кюпа, който си си очертал

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
      мойте уважения, но мноо се дразня когато ми говорят с крайни емоции.
      патилият Патилан знае че емоциите=манипулация или лъжа.

Отвличане, ала бала. 90% тези са си го заслужили, щото чуждите правосъдни системи са много по-надеждни, та стигнахме чужди държави да ни оправят бакиите с престъпните индивиди....
      помниш ли случая Борислки? ако не беше френския съд, щяхме да си имаме още един психопат на свобода ..... от хилядите такива недокоснати от БГ кривораздаването ....
      Барман кибер престъпник? Не, че не е възможно, но малко съм скептична.
      Смяташ, че "предполагаема вина" е достатъчно основание за екстрадиция?

Случаят Борилски го помня.

Коментар

• sergo

Маймуни, които поради неосъзнатост се "мислят" за хора!

Сега, ако ще развиваме субективизма с всичките му "гадости на АЗ-а", самовлобеност, лекомислие, подлост, двуличие и т.н. ОК, съгласен съм!

Но, ако развием логически проблема от гледна точка на резултата /единствения реален критерии, за дадено действие или отношение/, то "хора" няма има "маймуни"!

И понеже си единия от 7-те - специално за теб 2 цитата:

Колко струва една маймуна: "Всяка една жертва, дадена от наша страна, струва пред Бога хиляди гои"

Как маймуната изглежда човек: "Ние сме вмъкнали в конституциите на държавите права на народните маси, които всъщност са фиктивни, а не действителни. Всички тези така наречени "права" на народа, съществуват само като отвлечени идеи, които никога на практика не ще се осъществят."
        Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
          Ха , marandi е единствения дет пита - до 89-та виновни бяха комунетат - ок , последни в Европа . Ами от тогава насам 24 г. що сме последни ? Толкова сме некадърни ? Чехите и поляците (заедно тръгнахме ) вече са задминали южна европа , а ние продължаваме да сме последни ! Та логичния въпрос е ЩО ? Кат сме толкоз велики - с велики управници , велики програмисти , велика атомна енергетика - ЩО СМЕ ПОСЛЕДНИ ?

...
          Съвсем накратко - защото сме страхливи и търпеливи със Злото

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Хора, как ще коментирате това, че държавата ни позволява, буквално, отвличане на нейни граждани чрез скоростни и немотивирани екстрадиции?

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5973551

---------------------------------------------------------------------------
            http://www.imdb.com/title/tt0088846/
            мойте уважения, но мноо се дразня когато ми говорят с крайни емоции.
            патилият Патилан знае че емоциите=манипулация или лъжа.

Отвличане, ала бала. 90% тези са си го заслужили, щото чуждите правосъдни системи са много по-надеждни, та стигнахме чужди държави да ни оправят бакиите с престъпните индивиди....
            помниш ли случая Борислки? ако не беше френския съд, щяхме да си имаме още един психопат на свобода ..... от хилядите такива недокоснати от БГ кривораздаването ....

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Забрави ли Доброто, кое ще го различава от инстинкта на джунглата?
              Само хората като вид бозайник се избиват помежду си без да са гладни. Всичко останало в Природата убива СЕБЕПОДОБНО само, ако е гладно и да се нахрани ( себе си/децата ).

П.П. В момента смешното за БГ е, че когато мизерията влезе през прозореца - добрите обноски ще излязат през вратата и ще почне клането.

БГ-станците засега водите класацията да избивате себеподобните със смайваща бързина и ви гледам с интерес.

Може и да се намеся някой ден да ви спра простотията - засега ще се правя, че се обяснявам на Иринчето и че с Мечето водим "ентелектуални" разговори ....
              Last edited by marandi; 07.08.2013, 19:56.

Коментар

Ей го на почна са.

Как различаваш доброто от злото ???
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

да ги раздава
                  Ще ги фърга от Балдуиновата кула?

Маранди, сега да не подпалиш пак моторетката?

Коментар

• Аве много почнахте да поствате... не мога да ви насмогна!

Айде наздраве и по полека с емоциите... по-убаво от здравото тяло и здравите нерви нема

п.п. за вас ваканция няма ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      За какво са му пари тогава.
                      да ги раздава

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        ...Забрави го доброто и ще ти ПРОСВЕТНЕ.
                        Добро и зло е едно и също.....
                        Last edited by съни(тя); 07.08.2013, 19:46.

Коментар

• Между другото, той случая с Османската империя и ниските данъци е още един гвоздей в ковчега на обективизъма. По време на възхода и разширението на империята по лоялни към властта са били новоприсъединяващите се, тъй като данъците са им се стрували ниски. Докато за старите османлии данъците са си били ДАНЪЦИ. Та така, един и същи данък - едните са му се радвали, а за другите е бил бреме.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

...ще само...цялата власт
                            За какво са му пари тогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                              Ми,
                              Що не си направиш труда и не събереш на куп, сите милярди дето изарчиа един болюк спасители през последня четвърт век.
                              Нали целта им бе да ни "оправят"?
                              Е!

А Маранди пари не ще.

.................
                              ...ще само...цялата власт

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                                Демонстративно подчинение към "нагоре" и знак за маймуните "долу"!
                                Така го разчитам и аз. Съвсем безпардонно има: "Слушам и изпълнявам!"

Коментар

Working...
                                X