IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Ма и ти не е да не ми помагаш
    Разбира се, че ще ти помогна

П.П. Ученикът винаги трябва да надмине учителят си.

Иначе еВах го у учителя еВах

Ся ще го избутаме - споки

Коментар

• Ма и ти не е да не ми помагаш
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Мечка,

ся ще "буташ" предната си простотия нон-стоп с постове, за да я махнеш на 2-ра страница ли?

25 са на страница - шибай още 20 и си готов

И ще ни залееш със спам, за да се махне ( риторично )?

П.П. Виж как учудващо ( без наговаряне ) всичко внезапно спря да пише - за да ти стои простотията и да се вижда от всички, щот' тая тема я четат доста 'орица.

Или си мислиш, че някой ги е наговорил, както 20 души пишеха постоянно един през друг и внезапно спряха.

Изводи? ( за себе си ) ....? Кажи ми ся за к'во ти е властта? Да допотопиш всички ли, щот' досега им е малко на 'орицата за 20 години ли?

Миии .. да изберем на Азис брадчеда - поне съм сигурен, че не може да пише и чете и демек ще е същия - що да си ти?
        Last edited by marandi; 12.08.2013, 18:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Аааа станахме много вождове, малко индианци. Ти си ела у Българията, пък после ще видим кой-кого
          Директора на лъжата, дето ме плашиш с него, субективен ли е или е обективен. Щото за субективните, лъжа и истина е едно и също. Обективните пък са некадърни, чисто субективно погледнато.
          tnm

Коментар

• Забравих да добавя:

Винаги се възхищавам на наглостта му - осрал се кат' карпатски тигър и вече има 100 метра собствени лайна над него ....

.... той продължава да проповядва простотията си.

Левски номер 2

П.П. Не ми се търси простотията му за Архимед дет' изцепи преди няколко дни, ма беше култова и я пропуснах, щот' никой не се закачи.

Ма, ся гледам Кев-а клъвна и се намесих веднага. Тоя ще трепи хора, ако го оставите, също като оня.

От простотия, щот' не може да вдене и представи, че просто Господ не му е дал и го е прескочил в гънките.
            Last edited by marandi; 12.08.2013, 18:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Не е дребваво заяждане.

Ето - видя, че тук четат плахи създания като Ирена. Тя какво би си помислила, когато ти отъждествяваш "плътност" с "рехавост"???!!!

Ами нищо друго, освен пак да се скара с Иванов.
              Ллокомотифф е велик !!!
              tnm

Коментар

• Кев,

за да ти спестя срама да следваш на вожда простотиите му само ще ти подскажа, че в система СИ - няма понятие рехавост, щот' няма мерна едница за това.

П.П. Мечката е за Нобел за пореден път с ултра-мега-фростотиите си.

Той затова е кръстен Фруфесур МечкУфф ... ( ъъ .. смигам )

Хем, Фрост - хем газиран

Ако Мечокът проектира кораби с рехавост, то отдавна ще са потънали. И затова 100 пъти му казах да си ги проектира сам и белким се удави, че ме отърве от простоята, която ръси с 5к кубика в час на кв.мм. на максимална реховаст.

Убийствено е да чета простотии - акъла ми не го побира за тоя дет' ги ръси просто, а той не спира.

*Забележка: Система СИ ти е унифицираната мерна единица в цял свят. Току що Мечката измисли нова мерна единица и предлагам само да даде формулата за нея и да грабва Нобела.

Евала
                Last edited by marandi; 12.08.2013, 18:08.

Коментар

Аз спазвам границите. Ти също, докато не започне да не ти изнася. След това гледаш да минеш неусетно на дребнаво заяждане и мерене на пишки. Така не може да се получи нито философска, нито физическа, нито математическа дискусия.
                  Не е дребваво заяждане.

Ето - видя, че тук четат плахи създания като Ирена. Тя какво би си помислила, когато ти отъждествяваш "плътност" с "рехавост"???!!!

Ами нищо друго, освен пак да се скара с Иванов.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    ...щото обективно са еднакви, ама я пробвай да си ги изтрървеш върху крака - в тоя случай субективната преценка би се оказала много по-въздействаща и истинска
                    Искаш ли публучно да ти се пусне върху крака същите кила памук от същата височина, дет' не си я задал, ама 1 метър стига и да видим ефект дали ще си в болница после, щот' не искам да те убивам?

Ма, копираш си кухия вожд в момента и се излагаш кат' кифла ( под секрет ).

П.П. Не говори за неща, от които си нямаш хал-хабер кат' него, че те мислех за по-умен.

Мечокът не е инженер - дали са му изпит с 3-ка, дет' не можал да прочете 4 или 5 бутала има на помпата до него ( по негови думи ).

Т.е. той не може да брои до 4 и 5 и не прави разлика, дори и да му е пред очите - за него са еднакви. Камо ли да го питам защо помпата е била с 4, а не с 5 или обратно?!

Ще цъка кат' черно-бял телевизор - и той затова не прави разлика между 4 и 5.

Мангалите поне различват парите до 1000 със сигурност - нищо че не могат да четат букви, тоя е до 5 само за числата.
                    Last edited by marandi; 12.08.2013, 17:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Физиката и математиката също.
                      Затова е добре да спазваме определини граници в словоизявленията си.
                      Аз спазвам границите. Ти също, докато не започне да не ти изнася. След това гледаш да минеш неусетно на дребнаво заяждане и мерене на пишки. Така не може да се получи нито философска, нито физическа, нито математическа дискусия.
                      tnm

Коментар

Аз съм ДИРЕКТОРА на лъжата. Не моеш ме уплаши с некъф детектор.
                        Аааа станахме много вождове, малко индианци. Ти си ела у Българията, пък после ще видим кой-кого
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Аноне, кое е по-тежко - 5 килограма памук или 5 килограма олово!?
                          Сега пак ти се отразява сенегалската храна.

"Плътност" е производна величина (кг./м3) на тегло (на Земята) или "маса" във Вселената, като по-общо понятие.

Коментар

Аноне, кое е по-тежко - 5 килограма памук или 5 килограма олово!?
                            Ма, ся и ти ли ще се правиш кат' твоя гуру Мечока, че грам понятие си нямаш за нещата?

П.П. Т'ва, че му чета простотиите и не реагирам е логично. Ма, гледам вече и изнерви Анон.

Я, обясни ся и колко начина на решение ще дадеш за подобна задача, ако ти задам условията, дет' си мислиш, че са тия само?

Че се наслушах на фростотиите на Мечката, че и Архимед ми цитирал - боже господи .. преди няколко дни - хихи

Днес се пуснал на плътност и еднородност ... ( но комент )

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                              Аз обиди не тая - поддържам се чист!
                              Искам ти да си отговориш дали таиш такава! На мен не ми казвай!
                              УжасТ ИваноФФ! Ти го обърна този форум на "Искрено и лично"
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                                Трогнат съм от елементарната манипулация:

АЗ: " - а после гледам, че били 2 различни и несвързани помежду си изречения! "

ТИ: "Сутринта се пошегувах с теб, за парите които са дали родителите ти, за да те образоват, а ти не различаваш знаците "!?", които бележат край на едно изречение в българската граматика. "

ИваноФФ, зацикляш Не знам кой тук е манипулатора!?
                                Преди да напишеш за различните изречения, ги беше свързал, с което ти самият беше манипулирал моят пост. Точно заради това написах моят коментар в отговор на твоя. Това, че беше написал, че после си видял, че са различни въобще не ме интересува
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X