IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Аноне, философията не е за заядливци.
    Физиката и математиката също.
    Затова е добре да спазваме определини граници в словоизявленията си.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      Аноне, кое е по-тежко - 5 килограма памук или 5 килограма олово!?
      ...щото обективно са еднакви, ама я пробвай да си ги изтрървеш върху крака - в тоя случай субективната преценка би се оказала много по-въздействаща и истинска

Коментар

• Аноне, философията не е за заядливци. И без това е трудно хората да се разбират помежду си. А философските теми са тежки и без объркването от терминологичните недоразумения. Ако искаш да се получи разговор идвай насреща, а не бягай. Противопоставянето на физиката и метафизиката също не те доближава до философското разбиране на нещата.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
          Пусни си "друго" радио!
          Готово, днес си изпълних нормата да изкарам някой дървен философ извън нерви, сега отивам да си харча надницата със задоволство. Спирам да пиша, защото нищо безплатно не заслужаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Мечобиков, сенегалската храна явно не ти понася.
            Сега пък смесваш "еднородност" с "плътност". Двете също нямат нищо общо. Един кубичен метър може да е еднородно напълнен с памук, а друг еднородно напълнен с олово. Но един кубичен метър може да е с плътност колкото един такъв с олово, когато притиснеш памука по подходящ начин.
            Аноне, кое е по-тежко - 5 килограма памук или 5 килограма олово!?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Хич не ми ги пробутвай ти на мен тия!!! Ще ти направя едно разследване с детектора на лъжата като кацнеш у България
              Аз съм ДИРЕКТОРА на лъжата. Не моеш ме уплаши с некъф детектор.
              tnm

Коментар

Зацикляш, ИваноФФ!
                Изборът е твой - ти приемаш дали да отминеш с усмивка моят коментар / приеми го като разчупване на рамката/ или да продължаваш да таиш в себе си обидата.
                Аз обиди не тая - поддържам се чист!
                Искам ти да си отговориш дали таиш такава! На мен не ми казвай!
                Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Едва ли.
                  Моите сценарии са нискобюджетни.
                  Е .. си късата клечка. Някакво стимулиране не би ли могло да повдигне малко нивото на този нисък бюджет!?
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                    Тия стрелки не ги разбирам, я дай като за малоумен
                    Пусни си "друго" радио!

Ей това е добро:

"Във всички времена както народите, така и отделните лица, са приемали словото за дело, защото се задоволяват с това, което външно им се показва и рядко забелязват дали в обществения живот след обещанията следват изпълнението и резултатите. За това ние ще създадем у гоевските държави такива учреждения, които красноречиво ще доказват своите мними заслуги в прогреса."
                    Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 17:23.

Коментар

манипулативно -> ДА, ама понеже не съм такъв, оставям харесването на обяснението като за малоумен -> ЗА ТЕБ !
                      Тия стрелки не ги разбирам, я дай като за малоумен

Коментар

Мечобиков, сенегалската храна явно не ти понася.
                        Сега пък смесваш "еднородност" с "плътност". Двете също нямат нищо общо. Един кубичен метър може да е еднородно напълнен с памук, а друг еднородно напълнен с олово. Но един кубичен метър може да е с плътност колкото един такъв с олово, когато притиснеш памука по подходящ начин.
                        Не ги смесвам. Ако не си разбрал, какво съм написал - питай.

Всъщност прави каквото искаш. Свободата е над всичко.
                        tnm

Коментар

Зацикляш, ИваноФФ!
                          Изборът е твой - ти приемаш дали да отминеш с усмивка моят коментар / приеми го като разчупване на рамката/ или да продължаваш да таиш в себе си обидата.
                          Трогнат съм от елементарната манипулация:

АЗ: " - а после гледам, че били 2 различни и несвързани помежду си изречения! "

ТИ: "Сутринта се пошегувах с теб, за парите които са дали родителите ти, за да те образоват, а ти не различаваш знаците "!?", които бележат край на едно изречение в българската граматика. "
                          Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 17:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                            Ей, нищо не разбра, хем ти го обясни жената като на малоумен.
                            манипулативно -> ДА, ама понеже не съм такъв, оставям харесването на обяснението като за малоумен -> ЗА ТЕБ !

Коментар

Каквото и да кажеш - при условие че това е отговор на друг мой пост, обидата прозира и емотиконите не я прикриват по какъвто и да е начин!

Все едно аз да напиша персонално за твоите деца нещо обидно /като отговор на някакво твое мнение към мен/ и после да завърша с емотикон - усмивка!

Зацикляш, ИваноФФ!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

Каквото и да кажеш - при условие че това е отговор на друг мой пост, обидата прозира и емотиконите не я прикриват по какъвто и да е начин!

Все едно аз да напиша персонално за твоите деца нещо обидно /като отговор на някакво твое мнение към мен/ и после да завърша с емотикон - усмивка!
                                Ей, нищо не разбра, хем ти го обясни жената като на малоумен.

Коментар

Working...
                                X