IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Истината е въпрос на вкус

Мамя тези, които си мислят, че ги мамя. Казвам истината на тези, които си мислят, че казвам истината.

Чисто субективно
    Хич не ми ги пробутвай ти на мен тия!!! Ще ти направя едно разследване с детектора на лъжата като кацнеш у България
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Офф, офф, ИваноФФ!
      Язък за потрошените пари на родителите ти.
      Каквото и да кажеш - при условие че това е отговор на друг мой пост, обидата прозира и емотиконите не я прикриват по какъвто и да е начин!

Все едно аз да напиша персонално за твоите деца нещо обидно /като отговор на някакво твое мнение към мен/ и после да завърша с емотикон - усмивка!

А относно моя оригинален пост към теб - ако манипулирах мнение, щях да отговоря без цитат на оригинала, или да променя цитирания оригинал, или накрая да на укажа, че е променено!

А аз МНОГО ясно съм описал това, за което УЖ сега казваш, че си казала, че са похарчили излишно парите си родителите ми - неразличаването ан знаците:

Ей... тамън викам този пост ми хареса:

"днес ще четем ли пресни сенегалски новини или напротив според възможностите и потребностите на младежите и девойките!"

- а после гледам, че били 2 различни и несвързани помежду си изречения!
      Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 17:10.
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Да не си откраднала гаджето на някоя от модераторките?
        Дано не съм, ама знае ли човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
          Хайде пак от начало тогава:

Какво стана м/у нас сутринта?

- обидих ли те или ти наложих ограничение?

- или субективно искаш да си по-свободна от другите?

А защо ми се извини??
          Сутринта се пошегувах с теб, за парите които са дали родителите ти, за да те образоват, а ти не различаваш знаците "!?", които бележат край на едно изречение в българската граматика. Предполагах, че емотикончето в края на изречението ще е достатъчно да разбереш шегата, но ... моят и твоят такт е съвсем различен и танца не стана. Понякога не се получава хармония когато единия задава мелодията, а другия ритъма в един виртуален разговор.

А се извиних, защото за мен е въпрос на чест да не засягам достойнството на човека срещу мен - дори той да е във виртуалното пространство. Мога да си позволя да изказвам съжаления и извинения и да си признавам грешките.
          Last edited by tnm; 12.08.2013, 17:03.
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
            Относно триенето спокойно може да се обърнеш към модераторите, защото аз един пост не съм си изтрила. А за другите неща сигурно си прав.
            Да не си откраднала гаджето на някоя от модераторките?

Коментар

Относно триенето спокойно може да се обърнеш към модераторите, защото аз един пост не съм си изтрила. А за другите неща сигурно си прав.
              Ох... мразя да съм винаги прав!

Коментар

Не, извъртат се, обиждат, лъжат, изтриват си постовете и чакат ПАК! - специализирано звено паразити

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Няма да питам за подробности ... сигурно се доближава максимално до шедьоврите на Космо
                  Едва ли.
                  Моите сценарии са нискобюджетни.

Коментар

Сега ще взема и бонус, защото не ти издържат нервите нещо. Щом е такъв проблем за теб ще спра да пиша тук. Виж колко съм великодушна
                    Ох мерси, а аз си помислих че не съм радио за момент!

- тъкмо се чудех радио може ли да кара с 300 по магистралата но реших, че е по-важно умните хора да карат "кенефи"! - изпреварваш ги все едно са спрели... ама не умните хора /АЗ-а/ а кенефите ИМ /резултата/ !!

Ей сега ще копна пак нещо от "протоколите" да не заспиш по време на наряд!
                    Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 16:57.

Коментар

И като не издържиш, след като наобиждаш и после напишеш, че не обиждаш никога, заявяваш, че баба ти ти е казала да не спориш с ... !!!

Гениално... ТЪПО!

А пробата да намалиш на конкретен човек свободата на волята и личната сила , кой ти плаща да го правиш или ти идва отвътре в името на ... ???
                      Сега ще взема и бонус, защото не ти издържат нервите нещо. Щом е такъв проблем за теб ще спра да пиша тук. Виж колко съм великодушна

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Ако имаш предвид еднородност и плътността възприемаш като еднородна, а рехавостта не, тогава има разлика, която си струва да се отбележи. Ако под рехавост разбираш неплътност, тогава е друго. Аз наистина слагам знак за равенство между неплътност и плътност.
                        Мечобиков, сенегалската храна явно не ти понася.
                        Сега пък смесваш "еднородност" с "плътност". Двете също нямат нищо общо. Един кубичен метър може да е еднородно напълнен с памук, а друг еднородно напълнен с олово. Но един кубичен метър може да е с плътност колкото един такъв с олово, когато притиснеш памука по подходящ начин.

Коментар

Гадове мръсни- пишат и после бягат.
                          Не, извъртат се, обиждат, лъжат, изтриват си постовете и чакат ПАК! - специализирано звено паразити
                          Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 16:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            По-скоро - сценарии.
                            Няма да питам за подробности ... сигурно се доближава максимално до шедьоврите на Космо
                            Мечо

Коментар

• Пак от начало с много само-любофф !!

Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Чат-пат прочитам и на Мечо произведенията, ама най-обичам да си препрочитам моите

ИваноФФ, това е виртуално комуникиране. Не може винаги правилно да изтълкуваш мислите и чувствата на човека отсреща, защото липсва впечатлението от прекия контакт. Това означава, че би трябвало по съвсем различен начин да разчитаме отговорите на другите към нас.
                              Тази тема е ларж. Ние идваме в нея не да докажем нещо на някого или на себе си, а за "видим" и "усетим" различното. Не да си правим забележки и да си налагаме ограничение - това го има в преголеми количества в реалния живот. Мисля, че ще ни дойде в повече, ако го има във виртуалния.
                              Хайде пак от начало тогава:

Какво стана м/у нас сутринта?

- обидих ли те или ти наложих ограничение?

- или субективно искаш да си по-свободна от другите?

А защо ми се извини??

Аз не показах ли в шеговита форма моите възприятия - за да за "видим" и "усетим" различното?
                              Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 16:52.

Коментар

Плащат ми да дразня Иванофф Но ако трябва да бъда честна нямам време да пиша много, но някой път не издържам, кжето явно е грешка.
                                Нямаш време да пишеш..... значи много четеш.

Сега показваш, не чувство за хумор, а ирония. Моето "субективно" разбиране на твоя изказ е - "нямам време да пиша колкото вас - безделниците".

Трябва да поработиш върху дипломацията си.

Коментар

Working...
                                X