Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОфф, офф, ИваноФФ!
Язък за потрошените пари на родителите ти.
Все едно аз да напиша персонално за твоите деца нещо обидно /като отговор на някакво твое мнение към мен/ и после да завърша с емотикон - усмивка!
А относно моя оригинален пост към теб - ако манипулирах мнение, щях да отговоря без цитат на оригинала, или да променя цитирания оригинал, или накрая да на укажа, че е променено!
А аз МНОГО ясно съм описал това, за което УЖ сега казваш, че си казала, че са похарчили излишно парите си родителите ми - неразличаването ан знаците:
Ей... тамън викам този пост ми хареса:
"днес ще четем ли пресни сенегалски новини или напротив според възможностите и потребностите на младежите и девойките!"
- а после гледам, че били 2 различни и несвързани помежду си изречения!Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 17:10.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДа не си откраднала гаджето на някоя от модераторките?
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеХайде пак от начало тогава:
Какво стана м/у нас сутринта?
- обидих ли те или ти наложих ограничение?
- или субективно искаш да си по-свободна от другите?
А защо ми се извини??
А се извиних, защото за мен е въпрос на чест да не засягам достойнството на човека срещу мен - дори той да е във виртуалното пространство. Мога да си позволя да изказвам съжаления и извинения и да си признавам грешките.Last edited by tnm; 12.08.2013, 17:03.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеОтносно триенето спокойно може да се обърнеш към модераторите, защото аз един пост не съм си изтрила. А за другите неща сигурно си прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеОтносно триенето спокойно може да се обърнеш към модераторите, защото аз един пост не съм си изтрила. А за другите неща сигурно си прав.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеНе, извъртат се, обиждат, лъжат, изтриват си постовете и чакат ПАК! - специализирано звено паразити
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНяма да питам за подробности ... сигурно се доближава максимално до шедьоврите на Космо
Моите сценарии са нискобюджетни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеСега ще взема и бонус, защото не ти издържат нервите нещо. Щом е такъв проблем за теб ще спра да пиша тук. Виж колко съм великодушна
- тъкмо се чудех радио може ли да кара с 300 по магистралата но реших, че е по-важно умните хора да карат "кенефи"! - изпреварваш ги все едно са спрели... ама не умните хора /АЗ-а/ а кенефите ИМ /резултата/ !!
Ей сега ще копна пак нещо от "протоколите" да не заспиш по време на наряд!Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 16:57.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеИ като не издържиш, след като наобиждаш и после напишеш, че не обиждаш никога, заявяваш, че баба ти ти е казала да не спориш с ... !!!
Гениално... ТЪПО!
А пробата да намалиш на конкретен човек свободата на волята и личната сила , кой ти плаща да го правиш или ти идва отвътре в името на ... ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАко имаш предвид еднородност и плътността възприемаш като еднородна, а рехавостта не, тогава има разлика, която си струва да се отбележи. Ако под рехавост разбираш неплътност, тогава е друго. Аз наистина слагам знак за равенство между неплътност и плътност.
Сега пък смесваш "еднородност" с "плътност". Двете също нямат нищо общо. Един кубичен метър може да е еднородно напълнен с памук, а друг еднородно напълнен с олово. Но един кубичен метър може да е с плътност колкото един такъв с олово, когато притиснеш памука по подходящ начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеГадове мръсни- пишат и после бягат.Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 16:53.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПо-скоро - сценарии.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Пак от начало с много само-любофф !!
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧат-пат прочитам и на Мечо произведенията, ама най-обичам да си препрочитам моите
ИваноФФ, това е виртуално комуникиране. Не може винаги правилно да изтълкуваш мислите и чувствата на човека отсреща, защото липсва впечатлението от прекия контакт. Това означава, че би трябвало по съвсем различен начин да разчитаме отговорите на другите към нас.
Тази тема е ларж. Ние идваме в нея не да докажем нещо на някого или на себе си, а за "видим" и "усетим" различното. Не да си правим забележки и да си налагаме ограничение - това го има в преголеми количества в реалния живот. Мисля, че ще ни дойде в повече, ако го има във виртуалния.
Какво стана м/у нас сутринта?
- обидих ли те или ти наложих ограничение?
- или субективно искаш да си по-свободна от другите?
А защо ми се извини??
Аз не показах ли в шеговита форма моите възприятия - за да за "видим" и "усетим" различното?Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 16:52.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеПлащат ми да дразня Иванофф Но ако трябва да бъда честна нямам време да пиша много, но някой път не издържам, кжето явно е грешка.
Сега показваш, не чувство за хумор, а ирония. Моето "субективно" разбиране на твоя изказ е - "нямам време да пиша колкото вас - безделниците".
Трябва да поработиш върху дипломацията си.
Коментар
Коментар