IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
    Предполагам че четеш тук не само твоите мнения?

- Ако ДА, то няма нужда да давам конкретни примери! Например, какво се случи след размяната на постовете сутринта м/у мен и теб -> ИреН !! - Позицията му беше подготвена и веднага след това ми пише: Ма нищо нямам против теб! - Еййй... поне да беше написал => не мо'а 'та понасям, заради еди кое си + еди кое си, и т.н.

А той - скача, бърза да направи тарапана ... и като не стане, подви опашка пак в изчакване! Еййй.. подли твари!
    Гадове мръсни- пишат и после бягат.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
      Плащат ми да дразня Иванофф Но ако трябва да бъда честна нямам време да пиша много, но някой път не издържам, кжето явно е грешка.
      И като не издържиш, след като наобиждаш и после напишеш, че не обиждаш никога, заявяваш, че баба ти ти е казала да не спориш с ... !!!

Гениално... ТЪПО!

А пробата да намалиш на конкретен човек свободата на волята и личната сила , кой ти плаща да го правиш или ти идва отвътре в името на ... ???
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Забележката ми по твоя пост бе да не смесваш или слагаш знак на равенство между РЕХАВОСТ и ПЛЪТНОСТ.

Все пак - водата, в която плава кораба ти, не е рехава, нали?
        Ако имаш предвид еднородност и плътността възприемаш като еднородна, а рехавостта не, тогава има разлика, която си струва да се отбележи. Ако под рехавост разбираш неплътност, тогава е друго. Аз наистина слагам знак за равенство между неплътност и плътност.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Предполагам че четеш тук не само твоите мнения?

- Ако ДА, то няма нужда да давам конкретни примери! Например, какво се случи след размяната на постовете сутринта м/у мен и теб -> ИреН !! - Позицията му беше подготвена и веднага след това ми пише: Ма нищо нямам против теб! - Еййй... поне да беше написал => не мо'а 'та понасям, заради еди кое си + еди кое си, и т.н.

А той - скача, бърза да направи тарапана ... и като не стане, подви опашка пак в изчакване! Еййй.. подли твари!
          Чат-пат прочитам и на Мечо произведенията, ама най-обичам да си препрочитам моите

ИваноФФ, това е виртуално комуникиране. Не може винаги правилно да изтълкуваш мислите и чувствата на човека отсреща, защото липсва впечатлението от прекия контакт. Това означава, че би трябвало по съвсем различен начин да разчитаме отговорите на другите към нас.
          Тази тема е ларж. Ние идваме в нея не да докажем нещо на някого или на себе си, а за "видим" и "усетим" различното. Не да си правим забележки и да си налагаме ограничение - това го има в преголеми количества в реалния живот. Мисля, че ще ни дойде в повече, ако го има във виртуалния.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Гледам, че си стара регистрация, а имаш под 200 поста.

Сега си се разписала тук..... какво те е провокирало?
            Плащат ми да дразня Иванофф Но ако трябва да бъда честна нямам време да пиша много, но някой път не издържам, кжето явно е грешка.

Коментар

Трие постовете почти винаги след като си свърши поръчаната работа тук! написал е повече от 5 пъти по толкова!
              И каква толкова работа има да върши тук?!

Сигурно е неуверена млада жена.

Коментар

Трие постовете почти винаги след като си свърши поръчаната работа тук! написал е повече от 5 пъти по толкова! Няма логика да го прави ако пише за себе си без конкретна цел! А така прикрива целта! ... и всеки път е като за първи път!
                Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 16:36.
                Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Виж внимателно какво си цитирал и пак си помисли дали ми противоречиш. Просто плътността на каквото и да е няма връзка с това, което казвам.

Да се изясня. Казвам ако примерно живеем във вътрешността на голям милиардократно по бавен от нас и милиардократно по рехав субект.

Определено трябва да е милиардократно по рехав, макар и да съществуват тук таме по плътни неща, включително и неутронни звезди, разделени на милиони светлинни години разстояние.
                  Забележката ми по твоя пост бе да не смесваш или слагаш знак на равенство между РЕХАВОСТ и ПЛЪТНОСТ.

Все пак - водата, в която плава кораба ти, не е рехава, нали?

Коментар

......които са много по големи и много по РЕХАВИ (с много по малка плътност) от нас.......
                    Виж внимателно какво си цитирал и пак си помисли дали ми противоречиш. Просто плътността на каквото и да е няма връзка с това, което казвам.

Да се изясня. Казвам ако примерно живеем във вътрешността на голям милиардократно по бавен от нас и милиардократно по рехав субект.

Определено трябва да е милиардократно по рехав, макар и да съществуват тук таме по плътни неща, включително и неутронни звезди, разделени на милиони светлинни години разстояние.
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

И трите! Малко субективно си ми чел постовете.

Коментар

Пардон, чичо не го коментирам, той е свежарка.

Коментар

Кой от отговорите е верен? А, Б или В?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Само тръпки ли!? Я си кажи и другите фантазии?
                            По-скоро - сценарии.

Коментар

Лелееее, като зачетох спора между тнм и иванов.... тръпки ме побиха какъв би бил сексът между тях.... таралежите ряпа да ядат.

П.П. Как ли би изглеждал таралеж-ексхибиционист?
                              Само тръпки ли!? Я си кажи и другите фантазии?
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

Сам си си отговорил.
                                Кой от отговорите е верен? А, Б или В?

Коментар

Working...
                                X