Първоначално изпратено от iivanoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеПлащат ми да дразня Иванофф Но ако трябва да бъда честна нямам време да пиша много, но някой път не издържам, кжето явно е грешка.
Гениално... ТЪПО!
А пробата да намалиш на конкретен човек свободата на волята и личната сила , кой ти плаща да го правиш или ти идва отвътре в името на ... ???Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗабележката ми по твоя пост бе да не смесваш или слагаш знак на равенство между РЕХАВОСТ и ПЛЪТНОСТ.
Все пак - водата, в която плава кораба ти, не е рехава, нали?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеПредполагам че четеш тук не само твоите мнения?
- Ако ДА, то няма нужда да давам конкретни примери! Например, какво се случи след размяната на постовете сутринта м/у мен и теб -> ИреН !! - Позицията му беше подготвена и веднага след това ми пише: Ма нищо нямам против теб! - Еййй... поне да беше написал => не мо'а 'та понасям, заради еди кое си + еди кое си, и т.н.
А той - скача, бърза да направи тарапана ... и като не стане, подви опашка пак в изчакване! Еййй.. подли твари!
ИваноФФ, това е виртуално комуникиране. Не може винаги правилно да изтълкуваш мислите и чувствата на човека отсреща, защото липсва впечатлението от прекия контакт. Това означава, че би трябвало по съвсем различен начин да разчитаме отговорите на другите към нас.
Тази тема е ларж. Ние идваме в нея не да докажем нещо на някого или на себе си, а за "видим" и "усетим" различното. Не да си правим забележки и да си налагаме ограничение - това го има в преголеми количества в реалния живот. Мисля, че ще ни дойде в повече, ако го има във виртуалния.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеГледам, че си стара регистрация, а имаш под 200 поста.
Сега си се разписала тук..... какво те е провокирало?
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеТрие постовете почти винаги след като си свърши поръчаната работа тук! написал е повече от 5 пъти по толкова!
Сигурно е неуверена млада жена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеГледам, че си стара регистрация, а имаш под 200 поста.
Сега си се разписала тук..... какво те е провокирало?Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 16:36.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВиж внимателно какво си цитирал и пак си помисли дали ми противоречиш. Просто плътността на каквото и да е няма връзка с това, което казвам.
Да се изясня. Казвам ако примерно живеем във вътрешността на голям милиардократно по бавен от нас и милиардократно по рехав субект.
Определено трябва да е милиардократно по рехав, макар и да съществуват тук таме по плътни неща, включително и неутронни звезди, разделени на милиони светлинни години разстояние.
Все пак - водата, в която плава кораба ти, не е рехава, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение......които са много по големи и много по РЕХАВИ (с много по малка плътност) от нас.......
Да се изясня. Казвам ако примерно живеем във вътрешността на голям милиардократно по бавен от нас и милиардократно по рехав субект.
Определено трябва да е милиардократно по рехав, макар и да съществуват тук таме по плътни неща, включително и неутронни звезди, разделени на милиони светлинни години разстояние.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеИ трите! Малко субективно си ми чел постовете.
Сега си се разписала тук..... какво те е провокирало?
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеИ трите! Малко субективно си ми чел постовете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКой от отговорите е верен? А, Б или В?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСамо тръпки ли!? Я си кажи и другите фантазии?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЛелееее, като зачетох спора между тнм и иванов.... тръпки ме побиха какъв би бил сексът между тях.... таралежите ряпа да ядат.
П.П. Как ли би изглеждал таралеж-ексхибиционист?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеСам си си отговорил.
Коментар
Коментар