IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Да обясня пак за рехавостта.

Значи.

Когато говоря за големи разлики в големината. По малките субекти са по плътни и по бързи. По големите са по рехави и по бавни. И няма най малки и най плътни. Нито пък най големи и най рехави. Иначе не се връзва кондиката.
    Мечка,

соспри се малко, бря инат такъв.

П.П. Обясни ми черните дупки примерно? Те, "малки" ли са или са "рехави", щот' светлина влиза в тях, ама не излиза?

96% от вселената ви е непозната, само 4% - спри се малко ти казах.

Кажи имах друго предвид, ма не се изразих добре и толкоз.

да'е ... не ми стига една Ламя, ами и още 20 на ден да ги дондуркам.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Щото няма "висящи" водки във форума.
      Съмнявам се.
      Виждам, че има натиснати бутони и без водка.

Коментар

Значи.

Когато говоря за големи разлики в големината. По малките субекти са по плътни и по бързи. По големите са по рехави и по бавни. И няма най малки и най плътни. Нито пък най големи и най рехави. Иначе не се връзва кондиката.
        Това ми го обясни с мааалко физика.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Tрудно приобщавате/ме "новите".
          Щото няма "висящи" водки във форума.

Коментар

• Или с други думи казано. От моята позиция мога да обясня последователно и непротиворечиво една примерна същност на мирозданието. Докато от обективистични позиции, това е невъзможно.

При обективизма, за да има непротиворечивост и последователност се изисква познаване на абсолютната истина.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Tрудно приобщавате/ме "новите".

Коментар

По малките субекти са по плътни и по бързи.
                И пак не си прав. Сега върви Световното по лека атлетика. Кажи ми как 193-сантиметровият Юсеин Болт е дребен и плътен, че бяга така бързо?!

Коментар

• irena

Първоначално изпратено от irena
                  Жалко, че на теб ракията не ти е свършила по-рано.
                  Исках да ти покажа как ще се усмихнеш и ще си дойдем на "хубавата" дума!

- налапа глупостите и се ухили

Видя ли каква ти е работата - дали осъзната или не- въпрос на конкретно напъване да те разбера целия - да не се говори нищо определено освен словоблудство и тъпотии... насаждане на тъпотия, помагане на тъпите и борба с другите!

Но най- ме кефи, как по команда се събуждаш след всеки цитат от "Протоколи на Сионските Мъдреци" - не са ли те учили да си по-прикрит и по-подъл /част от всяко начало на тайно учение/? Понеже си помагач, а не от избраните, си с прокарани подменени възгледи, без осъзнаване /ако стане това, правиш онова/, но нивото е много ниско - прозира!
                  Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 19:09.
                  Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff
                    Исках да ти покажа как ще се усмихнеш и ще си дойдем на "хубавата" дума!

Ами кажи ми - това не е ли курвенско?

- налапа глупостите и се ухили

Видя ли каква ти е работата - дали осъзната или не- въпрос на конкретно напъване да те разбера целия - да не се говори нищо определено освен словоблудство и тъпотии... насаждане на тъпотия, помагане на тъпите и борба с другите!
                    Иванов, ама ти хич не й даваш възможност да се развие във форума.

Преди няколко дни седях с една девойка/дама в заведение. Нито пиела, нито пушела... и само на фрешове го караше. Свят ми се изви от тези вредни фрешове

След втория фреш взе да ми кипва и помолих сервитьора да капне 20 милилтра водка в третия...... тя "усети" вербално алкохола чак на пета глътка.

После всичко стана лесно......
                    Last edited by anon6706; 12.08.2013, 19:06.

Коментар

• Да обясня пак за рехавостта.

Значи.

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Малииийййй
                        Аз щях да съм под масата
                        Бе, днес ми скъса нервите, щот' се видяхме за повече от 10 мин. на ден.

Иначе сме светски винаги: Добро утро, Лека нощ, Хапна ли, Добре ли си и толкоз.

Днес ми вкара цяла серенада от чалъми да'е ... и газ до магазина да туширам после и да не се разпсувам.

П.П. Иначе през нощта, докат' той хъркаше бях скромно 200 водка + 6-7 бири. Ама, на сутринта стана ад.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Ей, ся съм вече на половин ракия и 5 бири и ще се наглася, както трябва.
                          Малииийййй
                          Аз щях да съм под масата

Коментар

• Днес па как се уморих от т'ва безсъние - Ламята си спа до 7ч и после голямото гласене на багаж падна - цели 5 часа, после чоплене в банята.

Той епаси чистофайника - аз му викам не съм спал - не ме закачай, че съм нервен, дадох му разписание на влакове ( писмено ), викам номер на такси искаш ли?, ей ти тениски и т.н.

Ма, само не се прави, че ще ходиш на сватба, че взех да се нервя към обяд вече. Баси натрапването.

Ма, ще свалиш ли бурканите в мазата, че не мога, ма ще ми съблечеш ли тая тениска, че не мога.

Спуква ме от чалъми да'е ...

Идеше ми да го питам, а да ти духам не искаш ли, ма тук в т'ва семейство даже и мама му стара не се употребява, па камо ли мама му да плющя и се въздържах, ма ми скъса нервата.

Ей, ся съм вече на половин ракия и 5 бири и ще се наглася, както трябва.

Баси, то не се издържа и от джелязо да съм - хаха

П.П. Баси, аз за чужбина си глася багажа за 5 мин. и мога да не ям един ден - то не бяха лиготии сандвчи-мандвичи и не знам си ко.

Дано 1 седмица поне остане там да' е... - хаха
                            Last edited by marandi; 12.08.2013, 18:41.

Коментар

• Сега пък излязох катализатор на кавга.

Целта ми беше да накарам Ирена да пропише....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Разбира се, че ще ти помогна

П.П. Ученикът винаги трябва да надмине учителят си.

Иначе еВах го у учителя еВах

Ся ще го избутаме - споки
                                Добре. Ама недей пак да повтаряш какво съм казал, щото целия ни ТРУД отива нахалост.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X