Първоначално изпратено от katilarium
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ що да не те намеся.
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТо има и други от новодошлите, дето са стари като света, ама са нови в темата.Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеИ къде ме намеси в спора ви за новодошлите ....като съм у форума от балдър годиниБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз за тебе говоря бре !!! Не я приписвам на друг. Ти я даде гадната идея !!!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеНе приписвай идеята ми на друг бреБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАтомите са много по рехави от елементарните частици от които са съставени, много са по големи от тях и са много по бавни. Ние сме много по рехави и много по бавни от атомите.
ПОВЕЧЕТО елементарни частици нямат скорост (щото ще ме емнеш за фотоните). Дори повечето нямат местоположение.Last edited by anon6706; 12.08.2013, 19:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМи като пишат ДИВАЩИНИ. Най вреден е Малкопостов. Еврейчето никой не му мисли злото, и беше прието радушно, само дето аз го понапсувах заради тъпата еврейска идея за пенсиите. Ти май също между другото. Май даже не е и еврейче, а си е свестен човек от нашия край. На предателя му е малко. Ллокомотифф под ножа.Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТова ми го обясни с мааалко физика.
Това примерно де.
Всъщност, не е нужно чак толкова добре да познавам физиката, за да ми е ясно, че физиката не определя метафизиката. Метафизиката определя физиката. Те не са в противоречие. Познанията по физика не водят към по добро обяснение на метафизиката. Метафизиката е въпрос на светоусещане. Ударението е върху усещане. Аз не харесвам противоречията. По ми допада последователността. Ето защо нямам усещането метафизиката да отговаря на обективистичния мироглед. По скоро всичко е субективно и всеки субект си има своя истина. Няма друг начин за последователно и непротиворечиво примерно разбиране на мирозданието.
Аз мога да обясня непротиворечиво така наречените природни закони, като воли на много по рехави и по бавни от нас субекти, които се променят толкова бавно, че в течение на милиарди наши години ние не сме в състояние да забележим никакви промени.
Докато обективистите не могат да обяснят съществуването на живота и свободния избор, без да влязат в противоречие с обективизма.Last edited by mechobikov; 12.08.2013, 19:39.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеTрудно приобщавате/ме "новите".
Значи, за новиЯ играещ в роля на жена -> Иска да го обиждаш или нападаш, на него му харесва, защото му влизаш в ролята и си изпълнява задачата, обратно - какво по-обидно за жена да и кажеш "кур**ва" - а той се смее радостно и доволно - важното е да се говорят глупости само!
Но ако ти заговориш умни и определени "неща" - те напада с обиди, квалификации - > направо истинска лудост! Обикновенно тези му постове биват изтривани бързо и не остават за четене после!
Играе роля, има сценарий, спазва правила*, изпънява цел!
* - не правилата на форума, а специални, подбрани за ролята и целта!Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 19:57.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеняма как да се самопояви без контрол мърлявщината! Там където я има - значи е допусната, щом е допусната, е очаквана, щом е очаквана, е заложена, а щом е заложена, е "предварително замислен сценарий"!
- иначе ако беше "туморна грешка" веднага някой щеше да я изхвърли имунно извън системата! Първия над нивото в което е разположена!
п.п.Знаеш ли колко много хора си ходят на работа без и да ги еня за резултата?
БАС и ВАС имат еднакъв брой дела за 2012 година, като в БАС работят 8 съдии, а във ВАС- 32. Това потвърждава твоята теза.Last edited by val/she; 12.08.2013, 19:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТова го има, но не знам дали е в резултат на предварително замислен сценарий или си е следствие от мърлящина проявена и от двете страни.
- иначе ако беше "туморна грешка" веднага някой щеше да я изхвърли имунно извън системата! Първия над нивото в което е разположена! Следователно, се толерира!
А основното в идеята на този протокол е неосъзнаването и подчиняване на АЗ-а - > пренебрегване на резултата! Самовлюбения гой си прави като маймуна нещо си, без да се замисля за ... резултата!Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 19:21.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМи като пишат ДИВАЩИНИ. Най вреден е Малкопостов. Еврейчето никой не му мисли злото, и беше прието радушно, само дето аз го понапсувах заради тъпата еврейска идея за пенсиите. Ти май също между другото. Май даже не е и еврейче, а си е свестен човек от нашия край. На предателя му е малко. Ллокомотифф под ножа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеПусни си "друго" радио!
Ей това е добро:
"Във всички времена както народите, така и отделните лица, са приемали словото за дело, защото се задоволяват с това, което външно им се показва и рядко забелязват дали в обществения живот след обещанията следват изпълнението и резултатите. За това ние ще създадем у гоевските държави такива учреждения, които красноречиво ще доказват своите мними заслуги в прогреса."
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеTрудно приобщавате/ме "новите".Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар