IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
    Защото вероятно ме бъркаш с друг - Патилан

И как разбра,че съм нов в темата .....щото не пиша много ли ....ми не съм идеален - дарсловото не ми е силната страна и предпочитам само да чета.
    Добре де според мене, чисто субективно си нов. Не те бъркам с друг.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      И що да не те намеся.
      Защото вероятно ме бъркаш с друг - Патилан

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      То има и други от новодошлите, дето са стари като света, ама са нови в темата.
      И как разбра,че съм нов в темата .....щото не пиша много ли ....ми не съм идеален - дарсловото не ми е силната страна и предпочитам само да чета.
      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

И къде ме намеси в спора ви за новодошлите ....като съм у форума от балдър години
        И що да не те намеся. То има и други от новодошлите, дето са стари като света, ама са нови в темата.
        tnm

Коментар

Аз за тебе говоря бре !!! Не я приписвам на друг. Ти я даде гадната идея !!!
          И къде ме намеси в спора ви за новодошлите ....като съм у форума от балдър години

Коментар

Не приписвай идеята ми на друг бре
            Аз за тебе говоря бре !!! Не я приписвам на друг. Ти я даде гадната идея !!!
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov
              Не. Малкопостов е един вредняк. Той си знае сам кой е.
              Нормално е да заговориш в един момент за себе си - то от толкова глупости изприказвани... се стига до последната!
              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Атомите са много по рехави от елементарните частици от които са съставени, много са по големи от тях и са много по бавни. Ние сме много по рехави и много по бавни от атомите.
                Мечобиков, хайде стига с "извращенията" ти по квантова физика.

ПОВЕЧЕТО елементарни частици нямат скорост (щото ще ме емнеш за фотоните). Дори повечето нямат местоположение.
                Last edited by anon6706; 12.08.2013, 19:43.

Коментар

Ми като пишат ДИВАЩИНИ. Най вреден е Малкопостов. Еврейчето никой не му мисли злото, и беше прието радушно, само дето аз го понапсувах заради тъпата еврейска идея за пенсиите. Ти май също между другото. Май даже не е и еврейче, а си е свестен човек от нашия край. На предателя му е малко. Ллокомотифф под ножа.
                  Не приписвай идеята ми на друг бре

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Това ми го обясни с мааалко физика.
                    Атомите са много по рехави от елементарните частици от които са съставени, много са по големи от тях и са много по бавни. Ние сме много по рехави и много по бавни от атомите. Млечния път е много по рехав и по бавен от нас. И така нататък и така нататък, както от голямото към малкото, така и от малкото към голямото.

Това примерно де.

Всъщност, не е нужно чак толкова добре да познавам физиката, за да ми е ясно, че физиката не определя метафизиката. Метафизиката определя физиката. Те не са в противоречие. Познанията по физика не водят към по добро обяснение на метафизиката. Метафизиката е въпрос на светоусещане. Ударението е върху усещане. Аз не харесвам противоречията. По ми допада последователността. Ето защо нямам усещането метафизиката да отговаря на обективистичния мироглед. По скоро всичко е субективно и всеки субект си има своя истина. Няма друг начин за последователно и непротиворечиво примерно разбиране на мирозданието.

Аз мога да обясня непротиворечиво така наречените природни закони, като воли на много по рехави и по бавни от нас субекти, които се променят толкова бавно, че в течение на милиарди наши години ние не сме в състояние да забележим никакви промени.

Докато обективистите не могат да обяснят съществуването на живота и свободния избор, без да влязат в противоречие с обективизма.
                    Last edited by mechobikov; 12.08.2013, 19:39.
                    tnm

Коментар

Tрудно приобщавате/ме "новите".
                      "Главната наша задача е да бъде отслабена гоевската обществена мисъл чрез критика; тези, които размишляват и се противопоставят, трябва да се отучат да размишляват; умствените сили трябва да се насочат в словесни престрелки на празно красноречие."

Значи, за новиЯ играещ в роля на жена -> Иска да го обиждаш или нападаш, на него му харесва, защото му влизаш в ролята и си изпълнява задачата, обратно - какво по-обидно за жена да и кажеш "кур**ва" - а той се смее радостно и доволно - важното е да се говорят глупости само!

Но ако ти заговориш умни и определени "неща" - те напада с обиди, квалификации - > направо истинска лудост! Обикновенно тези му постове биват изтривани бързо и не остават за четене после!

Играе роля, има сценарий, спазва правила*, изпънява цел!
                      * - не правилата на форума, а специални, подбрани за ролята и целта!
                      Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 19:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                        няма как да се самопояви без контрол мърлявщината! Там където я има - значи е допусната, щом е допусната, е очаквана, щом е очаквана, е заложена, а щом е заложена, е "предварително замислен сценарий"!

- иначе ако беше "туморна грешка" веднага някой щеше да я изхвърли имунно извън системата! Първия над нивото в което е разположена!
                        Да си призная, по- ми се ще да мисля, че е иманно това, а и географски и културно е предпоставено. Другото- травмира, ако и да се налага като логично следствие.

п.п.Знаеш ли колко много хора си ходят на работа без и да ги еня за резултата?

БАС и ВАС имат еднакъв брой дела за 2012 година, като в БАС работят 8 съдии, а във ВАС- 32. Това потвърждава твоята теза.
                        Last edited by val/she; 12.08.2013, 19:26.

Коментар

Това го има, но не знам дали е в резултат на предварително замислен сценарий или си е следствие от мърлящина проявена и от двете страни.
                          няма как да се самопояви без контрол мърлявщината! Там където я има - значи е допусната, щом е допусната, е очаквана, щом е очаквана, е заложена, а щом е заложена, е "предварително замислен сценарий"!

- иначе ако беше "туморна грешка" веднага някой щеше да я изхвърли имунно извън системата! Първия над нивото в което е разположена! Следователно, се толерира!

А основното в идеята на този протокол е неосъзнаването и подчиняване на АЗ-а - > пренебрегване на резултата! Самовлюбения гой си прави като маймуна нещо си, без да се замисля за ... резултата!
                          Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 19:21.

Коментар

Ми като пишат ДИВАЩИНИ. Най вреден е Малкопостов. Еврейчето никой не му мисли злото, и беше прието радушно, само дето аз го понапсувах заради тъпата еврейска идея за пенсиите. Ти май също между другото. Май даже не е и еврейче, а си е свестен човек от нашия край. На предателя му е малко. Ллокомотифф под ножа.
                            Чакай, сега, да се ориентирам. Ирена ли е малкопостов?

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                              Пусни си "друго" радио!

Ей това е добро:

"Във всички времена както народите, така и отделните лица, са приемали словото за дело, защото се задоволяват с това, което външно им се показва и рядко забелязват дали в обществения живот след обещанията следват изпълнението и резултатите. За това ние ще създадем у гоевските държави такива учреждения, които красноречиво ще доказват своите мними заслуги в прогреса."
                              Това го има, но не знам дали е в резултат на предварително замислен сценарий или си е следствие от мърлящина проявена и от двете страни.

Коментар

Tрудно приобщавате/ме "новите".
                                tnm

Коментар

Working...
                                X