IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
    Да беше го до изгледал до края, за да коментираш правилно. Държат са и като частици при определени условия.
    Разбрах идеята от началото. Гледал съм и съм чел подобни материали.
    Не напразно казвам, че ги смятаме за частици (за което има основания), но и се държат като вълни, за което пък има емпирични доказателства.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov
      За тебе тежка артилерия, за мене миризлив Предател.

От това да има с кой да спориш и от повечето време, в което няма с кого?
      Кое ще избереш?

Иринчето?
      ТНТМ-то?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение

Да ,беее....
        Това е проблем - интерференцията.

Уж частици, а се държат като вълни. Говоря за фотоните.

Между другото - ние сме изучили много повече фотоните, отколкото електроните.

Да не говорим, че все още не сме ОТКРИЛИ две от основните елементарни частици - тези за МАСА и ГРАВИТАЦИЯ. А те са фундаментални.

То и затова все още има поле за действие за Мечобиков и компания.
        Да беше го до изгледал до края, за да коментираш правилно. Държат са и като частици при определени условия.
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
          Ало отворковците, коментирайте това:
          http://www.youtube.com/watch?v=QGq2YNyVbGs
          Да ,беее....
          Това е проблем - интерференцията.

Уж частици, а се държат като вълни. Говоря за фотоните.

Между другото - ние сме изучили много повече фотоните, отколкото електроните.

Да не говорим, че все още не сме ОТКРИЛИ две от основните елементарни частици (вълни??) - тези за МАСА и ГРАВИТАЦИЯ. А те са фундаментални.

То и затова все още има поле за действие за Мечобиков и компания.

Коментар

• марияне,там ли си?искам да те питам нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Ясно ми е, че ги разбираш кондиките. Яд ме е заради авторската ти идея. Че си изтървах нервите също. Всъщност не се заяждам с теб, а с Вал и Анон.

Ти не си такъв Човек....

Все пак от пусто любопитство, да попитам :
              Да не би да те са те назовали "тотално прост комунист, дето коли и поругава девици..."...

Щото ако не са, си е чисто заяждане от твоя страна....

Коментар

• О-о-о-о,
                Глутницата!

И друг път съм го казвал, но ако пак трябва - ще го десеторя!
                /За разлика, фразата от онзи древен френски сериал./

Поне четвърт век, преди да ръгна по купони - си отделям поне половин ден.
                Последната половина я използвам да остана насаме със себе си.
                Любимите напитки, пура, чикия, сметки и ....равносметки.

Напоследък си добавих йощ едно гуди - да чета темата, докато си къркам.

Излиза, че ми е по угодно да проследявам вашите мисли, место да се членосвам на пет и полсле да си споря сам със ...менека.
                Което го оценявам!

.....................
                О па-а-а-а,

Довтаса тежката артилерия!
                Дали да не пропусна купона?

Коментар

• Ало отворковците, коментирайте това:
                  http://www.youtube.com/watch?v=QGq2YNyVbGs
                  Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

А, Предателя и той барабар Петко с Аноня
                    Представи си каква заплаха си, щом "събуди" гама-глобулин ваксината. А тя е в краен случай.

Коментар

• А, Предателя и той барабар Петко с Аноня
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                        Субективното и обективното не ме бъркат да изживея живота си прекрасно ....както аз искам.
                        Погледни подписа ми и виж,че в него има и обективно и субективно

Какво е по-важно за един егоист - субективното или обективното

За Анон
                        Аноне,с Мечобиков имахме уговорка да не се споменаваме и цитираме и явно е гледал да се съобрази с нея - това във връзка защо не ме е споменал в поста си.
                        Винаги и за всичко си има причина.

Успех
                        Ясно ми е, че ги разбираш кондиките. Яд ме е заради авторската ти идея. Че си изтървах нервите също. Всъщност не се заяждам с теб, а с Вал и Анон.
                        tnm

Коментар

С физика, метафизични становища нито могат да се докажат нито да се опровергаят.
                          Напротив - могат.
                          Достатъчно е да приемеш, че когато термометърът показва, че имаш температура 40 градуса по Целзий, то това е обективна реалност, макар и субективно ти да се чувстваш добре..... доколкото си мислиш.
                          Да не дава Господ, разбира се!

Коментар

Добре де според мене, чисто субективно си нов. Не те бъркам с друг.
                            Субективното и обективното не ме бъркат да изживея живота си прекрасно ....както аз искам.
                            Погледни подписа ми и виж,че в него има и обективно и субективно

Какво е по-важно за един егоист - субективното или обективното

За Анон
                            Аноне,с Мечобиков имахме уговорка да не се споменаваме и цитираме и явно е гледал да се съобрази с нея - това във връзка защо не ме е споменал в поста си.
                            Винаги и за всичко си има причина.

Успех
                            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Винаги се обръщам към теб първо с "Мечобиков". Не правя производни от ника ти.

Ти ги правиш с моя ник, но това е твой избор.

Все пак - би ли ми казал каква е скоростта на електрона? Щото той нали е "мъничък", а по твои субективни твърдения - щом е мъничък, значи е и плътен.

Та, щом е толкова мъничък и плътен, колко ли бързо се движи, според теб?
                              Толкова бързо, че ние големите и рехавите и бавните не можем да определим вълна ли е или частица или електронен облак или каквото и да е там. Не ме изпитвай по физика. Безсмислено е. С физика, метафизични становища нито могат да се докажат нито да се опровергаят. Единствено може да ме изкараш прост ако не знам нещо. .

А ние се движим толкова бързо спрямо нашите големи и рехави богове, че те от своя страна не могат да определят вълни ли сме, частици ли сме, или облаци.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov
                                Валщините и Анонщините не на мене.
                                Винаги се обръщам към теб първо с "Мечобиков". Не правя производни от ника ти.

Ти ги правиш с моя ник, но това е твой избор.

Все пак - би ли ми казал каква е скоростта на електрона? Щото той нали е "мъничък", а по твои субективни твърдения - щом е мъничък, значи е и плътен.

Та, щом е толкова мъничък и плътен, колко ли бързо се движи, според теб?

Коментар

Working...
                                X