IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ся като се замислих. Той Левски нали е Васил. И Василий българоубиеца е Васил. Маранди май пак ви ЗАТАПИ !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Ако продължаваш в същия дух - Левски ще е виновен и за жертвите ни от Първата и Втората световни войни, Междусъюзническата, Балканската, лагерите в Белене и Скравена, загиналите по пътищата, а защо не и за миньорите в мина Ораново.....
      Много си ограничен !!! Защо да е виновен само за бъдещите жертви. Ами за ослепените бойци на Самуиля кой е виновен ???
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Ако продължаваш в същия дух - Левски ще е виновен и за жертвите ни от Първата и Втората световни войни, Междусъюзническата, Балканската, лагерите в Белене и Скравена, загиналите по пътищата, а защо не и за миньорите в мина Ораново.....
        Ти почна яко с на Мечката номерата да разводняваш. Първо се опита да ме тестваш с измислицата си за Асен и Петър, дет' никъде не съм ги споменавал, ама ми ги "приписа" - ся продължаваш .... - хихи

П.П. Питах простичко - какво е направил Левски, освен безсмисленото клане?

БГ е нямало да се освободи без него ли?

Той роден ли е бил, когато всичките ни комшии вече са независими и признати?
        ----------------------------

Попрочете ли за майка му и брат му или да те подкарвам още по темата Левски, дет' си нямаш хал хабер и как е заловен?

Ърмм ...? И пълните смешки за предателство и поп, щот' така са те промили някога в даскалото?

Или ще се светнеш, че историята не ти е силна страна и малко да се закрехнеш
        Last edited by marandi; 06.08.2013, 19:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Както винаги си дребнав.

1876 г. ти е въстанието - 1878-79 руско-турската война.

П.П. Сметни си ги колко заминават за няма и 2-3 години - само в Стара Загора имаш 25к избити и е изгорена до основи.

Коментар

Щото аз чета по нета, че жертвите от наша страна по време на Априлското въстание са били около 30 000. Маранди говори за 150 000. Та и затова питам....
            Както винаги си дребнав.

1876 г. ти е въстанието - 1878-79 руско-турската война.

П.П. Сметни си ги колко заминават за няма и 2-3 години - само в Стара Загора имаш 25к избити и е изгорена до основи.

В Батак имаш 5.5к изклани и нататък си ги смятай сам колко ще стане цифричката, щот' само дотук минах 30к дет' си чел, че били.
            Last edited by marandi; 06.08.2013, 18:59.

Коментар

• Щото аз чета по нета, че жертвите от наша страна по време на Априлското въстание са били около 30 000. Маранди говори за 150 000. Та и затова питам....

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Той успял ли е да завърши делото си? Не!

п.п.Въстанието си е било точно това- пи ар акция. Впрочем, ако пиша сега, то е заради това, че едно 8 годишно момиченце, по чудо е оцеляло след наместата на редовна турска армия в невъстанал район- просто е имало какво да крадат. Видяла е как убиват родителите й, а тя самата е останала с травма на ръката- няколко дена е лежала скрита без да помръдне.
                Аз ви питах 200 пъти досега:

Какъв героизъм е да пуснеш за клане 150к мирни българи, невъоръжени, срещу редовна армия и да ги колят кат' пилци в Батак?

П.П. Т'ва ли ви е "героят"?
                Last edited by marandi; 06.08.2013, 18:53.

Коментар

• Той успял ли е да завърши делото си? Не!

п.п.Въстанието си е било точно това- пи ар акция. Впрочем, ако пиша сега, то е заради това, че едно 8 годишно момиченце, по чудо е оцеляло след наместата на редовна турска армия в невъстанал район- просто е имало какво да крадат. Видяла е как убиват родителите й, а тя самата е останала с травма на ръката- няколко дена е лежала скрита без да помръдне.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Много сте драскали.

Ако трябва да избирам- Левски или Ботев- избирам Левски. Мравешки, неблагодарни, ежедневни усилия. Визионер. Давал си е сметка с каква неблагодарна задача се захваща, а именно- промяна на нагласите и отношението. Обръщане на мирогледа и заявяване на по- високи цели у другите. Това е трудното- да промениш другите и тези другите да станат толкова, че да обърнат хода на историята.
                    24.12.1861 год. - обявяване на независимост Румъния

Първата конституция на Сърбия е приета на 15 февруари 1835 година.

Гърция - обявява независимост 1830 година, след въстание избухнало още 1821 г.

-----------------------------------

Мадам,

би ли ми обяснила как Левски е обърнал хода на Историята като той още преди да се роди вече всички комшии са били освободени?
                    --------------------------------------

Мога да ти метна и линк как запада Османска империя и я изблъскват от Европа и от Балканите.
                    ----------------------------------------

Но не мога да разбера какво общо е имал Левски с тия процеси като той още не е бил роден по него време или сега ще ми вкараш мит-а, че без Левски е нямало да се освободи БГ? ( щот' така са те учели в училище )

Обясни ми щот' съм Рус?

П.П. Освен, че е изклал ненужно 150к мирно население българи и днес го ползват за подлога управляващите ви и да сте република ( демек бай *уй да сте от 70 години вече ).
                    Last edited by marandi; 06.08.2013, 18:39.

Коментар

Питах те сериозно. Прости ми невежеството.

Наистина - къде мога да прочета достоверен източник за кончината на майката на Левски. Не говоря само за интернет. Дори и книга да е.

Аноне,
                      За теб търсачки няма ли?
                      Или верно го замезваш нашия Маранди?

http://tolstoist.blog.bg/politika/20...yl-quot.634845

http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=12955

http://www.bnews.bg/article-28216

http://frognews.bg/news_34569/Hr_Sto..._deteubiistvo/

http://blog.framar.bg/2011/09/30/%D1...1%D0%B8%D0%B2/

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...0%BA%D0%B0.pdf

http://www.otizvora.com/forum/index.php?topic=464.0

http://www.plovdivmedia.com/10299.html

Коментар

• Много сте драскали.

Ако трябва да избирам- Левски или Ботев- избирам Левски. Мравешки, неблагодарни, ежедневни усилия. Визионер. Давал си е сметка с каква неблагодарна задача се захваща, а именно- промяна на нагласите и отношението. Обръщане на мирогледа и заявяване на по- високи цели у другите. Това е трудното- да промениш другите и тези другите да станат толкова, че да обърнат хода на историята.

Коментар

• Да ти е жив и здрав, Тнм и само радости да ти носи!

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            Нали се сещаш, че това е реакция на егото, което демонстрираш. Елементарна логика- ако не можеш да изпълниш това, което твърдиш, че можеш си просто палячо и заслужаваш присмех и евентуално- лечение, ако пък можеш и не го направиш- просто си за трепане .
                            Когато няма доверие - няма лечение.

Елементарно е. Не Русото трябва да се напъва за некви смешки, а 'орицата трябва да призоват Русото, ако искат.

П.П. Кат' не искат - здраве да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Mи не сотваряш нов ресторант създаваш нова партия и отиваш на изборите.Протестиращите създават нова партия ами викат оставка.Да са предложили нещо след оставката???!!!!Не може друг да ти е виновен че си тъп не може да учиш нямаш никакви умения а искаш да си отгоре.Не може друг да ти е виновен че си пияница и жена ти те е зарязала.Не може друг да ти съсипе живота живеем в условията на демокрация и отворени граници ако тук някой ти пречи иди навън докажи се.Омръзна ми само ревове че никой нищо не дава и никой не мисли за теб.Омръзна ми само мрънкане и чакане някой друг да направи нещо.Живота на много хора мина ей така без да направят нещо вечно мрънкащи и недоволни.Ебати галфоните и решили че с протести ще направят нещо.Смех.Политиците ли са виновни че нямаме култура и възпитание?Политиците ли са виновни че на изпити се преписва?Политиците ли са виновни че сме намусени и не искаме да работим?Политиците ли са виновни че караме колите си като идиоти?Политиците ли са виновни че не желаем да спазваме никакви закони?Политиците ли са виновни че даваме рушвети?Политиците ли са виновни че пием като змейове и си хвърляме боклуците където сварим?Политиците ли са виновни че където ни се допикае спираме и си развяваме паламарките?Колко още да изброявам?И как така този умен работлив и интелигентен народ търпи това и избира тези идиоти??????
                              Това в черничкото само в близките 5-10 години ви очаква - нищо, че си писал: "Не може ..."

Ще го видиш - точно все по-прости и все по-прости ще ви управляват, дет' не могат си нашишат името дори.

След 10 години няма да си тоя ербап, който си сега и да гледаш как се обезлюдяват цели региони в БГ-стан ще видиш, че ще те прасне депресията и тИбя, щот' няма да има имаш с дни, с кого да се напсуваш.

Понеже са ви са избили.

П.П. Говори ми още за няма

Останалото е вярно, но си забравил личния пример. Когато видиш политик в БГ-стан да спазва всичко изброено, т.е. закона - тогава ми говори тия клишета.

Мога да ти дам примери за все блъснати хора по пешеходните пътеки и пътищата от коли на НСО.

Демек - те могат да трепят, а хората да не могат да ги изтрепят? Чаткаш ли противоречието си?

Чети - пиши катастрофа, НСО, депутат, служебна кола, убити

.... като ключови думи и ще се учудиш какво ще излезе.
                              Last edited by marandi; 06.08.2013, 18:07.

Коментар

• Нали се сещаш, че това е реакция на егото, което демонстрираш. Елементарна логика- ако не можеш да изпълниш това, което твърдиш, че можеш си просто палячо и заслужаваш присмех и евентуално- лечение, ако пък можеш и не го направиш- просто си за трепане .

Коментар

Working...
                                X