IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    Точно затова е нормално човек да се дразни от приказки за експанзия и минало величие, когато под въпрос е съществуването изобщо на нацията. Ако тенденцията продължи след 20 г. положението ще е много по-страшно, подобни процеси не са линейни.
    Русото няма да е вечен, щот' съм смъртен.

П.П. Имам 3-6 месеца да ви пипна цялата система и да не зависите никога повече от купени пионки Х - а от принципи на обществото.

После изчезвам и даже няма да разберете - кинти тоже няма да взема от българи, щот' е смешно.

Дотогава ме плюйте и стойте в лай*ната ... - предполгам ви е добре като последни в Юръп.

Нали скиваш колко ник-а ми се изредиха досега само за 1 ден да ме храчат, понеже някой им се изсмя докога ще висите последни?

Отговор - вечно искаме там и се кефят - хаха
    Last edited by marandi; 06.08.2013, 17:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Че нямате такъв период в цялата си история досега - в мирен период да ви избиват за 20 години с 20% като население.

След 20 години докато ме разбереш ще сте още 20% надолу избити от днешните ви мърльовци.
      Точно затова е нормално човек да се дразни от приказки за експанзия и минало величие, когато под въпрос е съществуването изобщо на нацията. Ако тенденцията продължи след 20 г. положението ще е много по-страшно, подобни процеси не са линейни.

Коментар

П. Сега видях допълнението за мирен период и независимост, че то такива периоди в Българската история почти липсват , пък и не съм много съгласен, че в момента "Българската империя" е "независима".
        Добър ден!

Най-после вдяна какво питам?

Че нямате такъв период в цялата си история досега ( уж се съгласи, че сте и с най-старата история в Юръп и няма по-древни от вас, официално признати ) - та, в мирен период ви избиват за 20 години с 20% като население "родните".

След 20 години докато ме разбереш ще сте още 20% надолу избити от днешните ви мърльовци.

П.П. Благодаря! Но вероятно няма да ги чакам да го направят мухльовците ви, а ще има рекашън.

Сега остава да откриеш топлата вода, че това се води ГЕНОЦИД по всички правни норми.
        Last edited by marandi; 06.08.2013, 17:30.

Коментар

8 век- половината ханове са провизантийски и бягат във Константинопол, втората 1/2 на 13-14 век- междуособици, разложение на държавността точно като днешното, 15-16 век- почти цялата аристокрация се ислямизира, гръкоманството и сърбоманството в Македония, сервилничеството пред СССР след 1944 г., това ми идва на първо четене, може да съм изпуснал нещо.
          Бе, момче - поздрави за грамотността и че си знаеш корените.

Ама, питам в мирен период? 70 години?

П.П. Примерите, които даваш не покриват тоя критерий, щот' нямаш владетел 70 години живял в мир.

П.П.П. Пази си корените - ще ти трябват един ден

Коментар

После ми прави забележки, ако откриеш подобен период някога да се е случвал.
            8 век- половината ханове са провизантийски и бягат във Константинопол, втората 1/2 на 13-14 век- междуособици, разложение на държавността точно като днешното, 15-16 век- почти цялата аристокрация се ислямизира, гръкоманството и сърбоманството в Македония, сервилничеството пред СССР след 1944 г., това ми идва на първо четене, може да съм изпуснал нещо.

П. Сега видях допълнението за мирен период и независимост, че то такива периоди в Българската история почти липсват , пък и не съм много съгласен, че в момента "Българската империя" е "независима".
            Last edited by kubrat; 06.08.2013, 17:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Питах те сериозно. Прости ми невежеството.

Наистина - къде мога да прочета достоверен източник за кончината на майката на Левски. Не говоря само за интернет. Дори и книга да е.
              Мислех, че пак ме гъбаркаш, понеже е в твой стил, който харесвам.

П.П. 5 деца са били, едното ( брат ) излиза малоумно, майката след Освобождението само едва няколко години се утрепва сама в кладенеца от немотия.

П.П.П. Мога да ти давам примери за капитан Петко войвода или днешните артисти, на които им изчезна мистериозно трудовият стаж и сега не могат да се пенсионират.

-------------------------------

Държавата ви винаги е водела подобна гаменска политика с талантите ви за времето си, които са се родили и прави всичко възможно да пукнат от глад.

------------------------------

Какво те притеснява в и-нет? Че информацията е "жълта" ли? Ами то скоро няма да има вестници, па камо ли книги на книжен носител
              ----------------------------------

Ако си ходил в Карлово и къщата музей всичко е старателно прикрито за смъртта на майка му и то след Освобождението.

Явно ви е държавна политика първо да изтрепете елита на нацията си, а после да ги правите на герои.

За гроба на Левски няма да те питам къде е - щот' ти си пич, а аз съм гамен, че си позволявам да питам подобни въпроси.
              --------------------------------------

Демек според всички тук аз плюя Левски, а вие го "защитавате" - само дет' и гроб не сте му направили. Аз поне щях да му направя, щот' съм гамен и ме боли фара за османците к'во мислят.
              Last edited by marandi; 06.08.2013, 17:18.

Коментар

Не знам защо се ограничаваш само със съществуващите днес държави, по този признак в момента сме най-старата държава в Европа, а през 18 век например не сме били най-старата... и ако искаш вярвай нямам склонност да омаловажавам историята НИ, но това не означава че трябва да аплодирам глупостите за териториална и демографска експанзия, имперско величие, богоизбран народ и пр.
                Браво, откри топлата вода, че сме най-древните в Европа и то официално признати от всички.

П.П. Ся някой ден кат' успееш да преброиш годините ни история, ще видиш, че твоите са кръгла нула на общия фон История, за да изказваш лузерски мнения, че е нормално да сте последни.

А, също така, че БГ империя никога не е била в подобно унижение поставена и то от свои продажници в мирен период.

После ми прави забележки, ако откриеш подобен период някога да се е случвал да сте последни.

П.П.П. Ъъъ .. ще те помоля и за линк, понеже обожавам да се уча.

Натъртвам ( понеже имаш проблем с вникване на елементарен текст ) - В МИРЕН ПЕРИОД и НЕЗАВИСИМА.

Дано пак не се изразявам сложно като официално признати държави в Европа и статистиката.
                Last edited by marandi; 06.08.2013, 16:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                  Нещата се решават на избори, когато има избор. Ако в единственият ресторант в града ти предложат избор как да си ядеш супата - с нож или с вилица и не схващат защо толкова искаш лъжица, е няма ли накрая да нариташ сервитьора?
                  Mи отваряш нов ресторант създаваш нова партия и отиваш на изборите.Протестиращите не създават нова партия ами викат оставка.Да са предложили нещо след оставката???!!!!Не може друг да ти е виновен че си тъп не може да учиш нямаш никакви умения а искаш да си отгоре.Не може друг да ти е виновен че си пияница и жена ти те е зарязала.Не може друг да ти съсипе живота живеем в условията на демокрация и отворени граници ако тук някой ти пречи иди навън докажи се.Омръзна ми само ревове че никой нищо не дава и никой не мисли за теб.Омръзна ми само мрънкане и чакане някой друг да направи нещо.Живота на много хора мина ей така без да направят нещо вечно мрънкащи и недоволни.Ебати галфоните и решили че с протести ще направят нещо.Смех.Политиците ли са виновни че нямаме култура и възпитание?Политиците ли са виновни че на изпити се преписва?Политиците ли са виновни че сме намусени и не искаме да работим?Политиците ли са виновни че караме колите си като идиоти?Политиците ли са виновни че не желаем да спазваме никакви закони?Политиците ли са виновни че даваме рушвети?Политиците ли са виновни че пием като змейове и си хвърляме боклуците където сварим?Политиците ли са виновни че където ни се допикае спираме и си развяваме паламарките?Колко още да изброявам?И как така този умен работлив и интелигентен народ търпи това и избира тези идиоти??????

Коментар

Прощавай - пак се правиш на 'ноу интересен и ме подсети да се посмея след 2 седмици колко си отстроумен.

П.П. Можеше да кажеш просто - прощавай, пич - не бях подготвен в темата, където се набих от емоция.

Щеше да е достатъчно.
                    Питах те сериозно. Прости ми невежеството.

Наистина - къде мога да прочета достоверен източник за кончината на майката на Левски. Не говоря само за интернет. Дори и книга да е.

Коментар

• Не знам защо се ограничаваш само със съществуващите днес държави, по този признак в момента сме най-старата държава в Европа, а през 18 век например не сме били най-старата... и ако искаш вярвай нямам склонност да омаловажавам историята НИ, но това не означава че трябва да аплодирам глупостите за териториална и демографска експанзия, имперско величие, богоизбран народ и пр.

Коментар

Лузърството се насажда от това как човек реагира на някои житейски събития, на от коментари в инвестора, а иначе най-старата "призната доказано империя" в Европа ми се струва, че е македонската(освен ако и древните македонци, подобно на съвременните не са били българи ).
                        Явно се изразявам мега-ултра-сложно, понеже написах, че съм си играл да вадя статистики за официално признати държави + тяхната история в години.
                        -----------------------------

Македония не е призната в Европа, а се води още област БРЮМ.

Би ли ми събрал на колко години официално призната от другите като години и какво ще се получи за Македония? Като имаш предвид, че в момента не е призната, щот' явно се изразявам сложно.
                        ---------------------------------

По-малко от 100 години да ти издам под секрет ( от Александър Македонски до наши дни ).

Ти с тия шушляци ли ще ни сравняваш? Които Сталин - създателят на народите разцепи България и силово караха българите да се пишат македонци.

Т'ва е по времето на поредния ви смешник за национален герой след Левски - другарят Г. Димитров.

Общо взето нямам идея защо все се хиля като ви видя кои са ви националните герои? ( ъъ ... за смях си е )

Той силово разцепи българите - за да направи свирка на Москва.
                        --------------------------------------

Свирките продължават до наши дни. Кефете се, че сте последни.
                        Last edited by marandi; 06.08.2013, 16:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
                          Не съм съгласна с теб, marandi. Te насаждат лузърство, но само на такива, дето са по-прости от тях. Тези хора не са лидери, от тях нищо не зависи, освен собственото им (не)благополучие!

Ми, аз с такива лузъри въобще не говоря! И нямам никакво намерение да ги възпитавам. Това е амбициозна и неблагородна задача, която изисква много ресурси, и очевидно е със съмнителен резултат.

Ти си умно момче, ама не мога да разбера, що се бориш с лузъри и хейтъри?!
                          Т'ва, че не говориш с такива не те прави несъучастник в престъпление.

В крайна сметка си виж какво ти пишат на сайта на Външно ( че сте тюрки по произход ).

Това ви е държавната официална политика, такива са ви учебниците, които децата ти учат.
                          -------------------------------

Смачкали са ви от 140 години и ще продължават да го правят докато се правите, че не го виждате.

Да те питам Станишев дали има българско гражданство, а ви управлява и сие е безсмислено.
                          --------------------------------

Някой ден ще трябва да решите - писна ли ви да сте последната фитка на Европа.

Тогава, ако видя интерес - ще помогна. За момента гледам хейтърчетата се гордеят, че са последни и съм пас.

Поздрави!

Коментар

• Лузърството се насажда от това как човек реагира на някои житейски събития, на от коментари в инвестора, а иначе най-старата "призната доказано империя" в Европа ми се струва, че е македонската(освен ако и древните македонци, подобно на съвременните не са били българи ).

Коментар

• Не съм съгласна с теб, marandi. Te насаждат лузърство, но само на такива, дето са по-прости от тях. Тези хора не са лидери, от тях нищо не зависи, освен собственото им (не)благополучие!

Ми, аз с такива лузъри въобще не говоря! И нямам никакво намерение да ги възпитавам. Това е амбициозна и неблагородна задача, която изисква много ресурси, и очевидно е със съмнителен резултат.

Ти си умно момче, ама не мога да разбера, що се бориш с лузъри и хейтъри?!

Коментар

• Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
                                marandi, сега, надявам се, няма да се заемеш да отговаряш и на поста на kubrat...
                                Трябва да се отговаря на подобни, защото насаждат лузерството ( че нормалното е да сте вечно последни ).

Не е нормално! ( т'ва е комунистическата школовка, дет' Русия ви трепи нон-стоп и не се спира ).

П.П. Четете си историята кои сте били, кога и къде и кои са били шматките дет' тоя ми е изброил те к'ви с били тогава и въобще имало ли ги е, че ми ги цитира.

В линк-а с анализа си бях си играл няколко месеца да вадя една графа години призната история ( официална ).

Дал съм графата за Юръп - за над 50 признати държави - четете си кои сте.
                                Last edited by marandi; 06.08.2013, 16:24.

Коментар

Working...
                                X