IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хахах, понеже съм пред летния театър, току що влезе някакъв ансамбъл с турски носии и турско знаме. Щеше да ви се върже на разговора една снимка

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Що?
      Дядо ти да не е дал комат хляб на някого и да го е осребрил подобаващо след това?
      Представих си форум от 44-та, въпрос: Имам 3 000 лв., в какво да ги инвестирам?

Коментар

Не вярвам да искаш България да стане монархия?

Люксембург- банкерско градче. Нормално е.
        Поразгледай структурата на икономиките на въпросните монархии. Мисля, че те ще бъдат по- ясен ориентир от самото управление. А и да сме честни, в тези монархии парламентът е този, който решава, така че не виждам някакви преимущества.
        Ти пак не ме разбираш!

Англия, Испания и скандинавците са тоже малки градчета предполагам?

Какво значение има аз какво искам, щом 'орицата ви мизестват и ровят по кофите.

П.П. Отдавна мина времето да се правя на някакъв и дали нещо ме кефи.

Ами и да не ме кефи - толкоз.

П.П.П. 12 червени монархии, както съм ви ги извел - най-ниският техен стандарт е по-висок от на всички останали.

Загледай се в графиката и десетките и стотици $, които се падат на глава от населението им.

Таблицата не е в мащаб, защото мониторът ми не стигаше да ви го направя в мащаб.

Предполагам правиш разлика между 5к $/на година и 150к $ на година на всеки от населението?

Ако ти е трудно ще ти го обясня пак какво значи 100к$ на година за всеки от населението ( демек ти, мъжо ти и детето имате 300к тая година ).

Ти ти в обозримо бъдеще виждаш ли го да се случи в БГ при днешния ви модел и колкостотин години мислиш да го доживееш някой ден може би?
        -----------------------------------------

Люксембург е слаба бира - виж Княжество Монако, само че те имат 7 души Парламент

Мятайте боб да не идвам, че тия търтеи ще хвърчат кат' мухи навсякъде, дет' са ви окупирали.
        Last edited by marandi; 06.08.2013, 20:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Я па вервам!!!
          Що?
          Дядо ти да не е дал комат хляб на някого и да го е осребрил подобаващо след това?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
            Мадам,

аз па се нямам за никакъв, но съм ви правил анализи кои живеят по-добре спрямо останалите и защо.
            -------------------------------

Препоръки към България - част 3-та

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...st-3-ta.897704
            --------------------------------

Дал съм и картинки като за слепци - па вие се правете на каквито ви кефи.

Статс-а е за цяла Европа.
            Не вярвам да искаш България да стане монархия?

Люксембург- банкерско градче. Нормално е.
            Поразгледай структурата на икономиките на въпросните монархии. Мисля, че те ще бъдат по- ясен ориентир от самото управление. А и да сме честни, в тези монархии парламентът е този, който решава, така че не виждам някакви преимущества.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov
              МАМУН, на плаж ли си бре ???

http://vbox7.com/play:b4da3d8c
              Тц, у морската съм. Чакам сестра ми. Чета ви глупостите и не смея се намеся

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov
                МАМУН, на плаж ли си бре ???

http://vbox7.com/play:b4da3d8c

Коментар

Маранди, аз съм републиканка. Не вярвам в унаследените привилегии и кастовото разделение.
                  Я па вервам!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Априлското въстание сигурно аз съм го подготвял с години преди това и да избият като пилци 'орицата?
                    Жалко, че Левски не живее сега.
                    Ако е успявал да предвижда геополитическите събития 3-5 години напред, дори и след смъртта си!!! - то той би бил един от най-успешните валутни трейдъри. Сорос щеше да му носи кафето.

Коментар

Априлското въстание сигурно аз съм го подготвял с години преди това и да избият като пилци 'орицата?
                      Ми разбери се с Васил Иванов Кунчев. Ти не си бил роден. Той е бил починал. Значи и двамата нямате АЛИБИ
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Маранди, аз съм републиканка. Не вярвам в унаследените привилегии и кастовото разделение.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Долното ти си го написал, нали?

Кажи ми какво РАЗВОДНЯВАМ? (за теб май не е РАЗВОДНЯВАНЕ 120 000 жертви)
                          Държиш отговорен човек не само ТРИ, а цели ПЕТ години след смъртта му (1878 г.).

И по тази логика - защо не 30, 50, 100, че и 120 години да го държим отговорен за жертвите на българския народ.
                          А, какво пречи да го държим отговорен за годините преди раждането му ???
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение

Държиш отговорен човек не само ТРИ, а цели ПЕТ години след смъртта му (1878 г.).

И по тази логика - защо не 30, 50, 100, че и 120 години да го държим отговорен за жертвите на българския народ.

Коментар

Ти почна яко с на Мечката номерата да разводняваш.
                              ............................
                              Или ще се светнеш, че историята не ти е силна страна и малко да се закрехнеш

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Та, слушаме те! Сподели какво е направил Левски? ( освен, че е избил 150к българи ) и ся ви е нацепил с република ( низша форма на държавно управление ) и тоя го имате за "герой", щот' на комунягите така им изнася.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Много си ограничен !!! Защо да е виновен само за бъдещите жертви. Ами за ослепените бойци на Самуиля кой е виновен ???
                                Хейтърчетата щафетно ли ще си ме предавате цял ден? Скучаещ милионер съм и не ме бърка
                                ----------------------

Завеща ви и тъпата република да сте последна фитка на кавала доживотно.

Понеже чул-недочул, че у Франсе вдигнали революция и направили република като си обезглавили императора и империатрицата.
                                -----------------------

Демек да станем същите гамени като тях и ние. Т'ва ви е Левски - хейтърче като вас, който не е признавал грам традиции на хиляди години и избил 10% от населението.

Ма, днес ви е национален герой.

Коментар

Working...
                                X