IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Ах .. ти, кифличке с карамел

П.П. Ся моди-то ще ме изтрие с причина: изяждане
    Не се надувай - теб само те трият. Кирето стоя два дни в изолатора
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Трябваше да го подмина ли?!
      Ами, частен случай е и не е твоят. Така мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Контекстът разбира се е много важен. Определение чрез тестяно изделие, може да бъде мила закачка с леко сексуален привкус, а може и да изразява пренебрежение. презрение и омаловажаване чрез явен сексизъм.
        Ах .. ти, кифличке с карамел

П.П. Ся моди-то ще ме изтрие с причина: изяждане

Коментар

Сега видях от къде сте тръгнали.

Анон, ти пък защо си се засегнал?
          Засегнал се - грънци
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Опитваш се да насочиш разговора отново към готварството.

П.П. Между другото - сексизъм има, когато обобщавам качествата на целият пол в една дума, а не на определен представител от него.
            Еквивалентът при нашия пол е "мухльо", но това не означава, че всички мъже са такива.

Пък моя - куха лейка.

...................................
            Кифла ми се струва некак си бледо.

Коментар

П.П. Между другото - сексизъм има, когато обобщавам качествата на целият пол в една дума, а не на определен представител от него.
              Еквивалентът при нашия пол е "мухльо", но това не означава, че всички мъже са такива.
              Да, като обобщиш някои нелицеприятни качества като изконно женски, което не е съвсем вярно, но пък добре обслужва тезата ти.

Коментар

Сега видях от къде сте тръгнали.

Трябваше да го подмина ли?!

Коментар

• ИСТИНАТА БЕЗ ДУМИ И БЕЗ МЪЛЧАНИЕ
                  Един монах изпаднал в размисъл за същността на Пътя и Истината. Отишъл при Учителя и го запитал:
                  — Учителю, Вие казвате, че Истината може да се изрази без думи и без мълчание. Как става това?
                  Учителят се усмихнал и отговорил:
                  — Когато бях момче, напролет в Южен Китай, ах, как пееха птиците в цъфналите дървеса!

Монахът е неосъзнат. Учителят му се е опитвал чрез парадоксални слова да подкопае логичното мислене подчиняващо монаха на ограниченията, но монахът не е осъзнал това и търси логика в думите на учителя си. Разказаният хубав спомен от детството цели да подтикне монаха да почувства красотата на живота, без да се замисля за нищо.
                  tnm

Коментар

Контекстът разбира се е много важен. Определение чрез тестяно изделие, може да бъде мила закачка с леко сексуален привкус, а може и да изразява пренебрежение. презрение и омаловажаване чрез явен сексизъм.

Коментар

• Сега видях от къде сте тръгнали.

Коментар

• Контекстът разбира се е много важен. Определение чрез тестяно изделие, може да бъде мила закачка с леко сексуален привкус, а може и да изразява пренебрежение. презрение и омаловажаване чрез явен сексизъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Разбира се, че нито едното е абсолютно вярно, нито другото.
                          Това е просто една закачка, но Анон се почувства засегнат.

Тя го казва само като нужния детайл от канавата на повествованието в един достатъчно кратък времеви диапазон - последния час/и само тук/

...............................
                          Ма що се върза?
                          И почна да се обяснава?
                          Дерматолог!
                          Един дявол...............
                          Last edited by sergo; 24.04.2013, 22:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm
                            Защото знаят, че не пиеш антибиотици
                            Тези двамата ми приличат на палета в приют - лаят през мрежата и се правят на страшно породисти.

Коментар

Аха засегнат. Играе ти по нервите. Серго понякога познава.
                              tnm

Коментар

Не вярвам жени със самочувствие да са впечатлени от мъже с понижено такова.

Коментар

Working...
                                X