Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТрябваше да го подмина ли?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеКонтекстът разбира се е много важен. Определение чрез тестяно изделие, може да бъде мила закачка с леко сексуален привкус, а може и да изразява пренебрежение. презрение и омаловажаване чрез явен сексизъм.
П.П. Ся моди-то ще ме изтрие с причина: изяждане
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСега видях от къде сте тръгнали.
Анон, ти пък защо си се засегнал?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОпитваш се да насочиш разговора отново към готварството.
П.П. Между другото - сексизъм има, когато обобщавам качествата на целият пол в една дума, а не на определен представител от него.
Еквивалентът при нашия пол е "мухльо", но това не означава, че всички мъже са такива.
Пък моя - куха лейка.
...................................
Кифла ми се струва некак си бледо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОпитваш се да насочиш разговора отново към готварството.
П.П. Между другото - сексизъм има, когато обобщавам качествата на целият пол в една дума, а не на определен представител от него.
Еквивалентът при нашия пол е "мухльо", но това не означава, че всички мъже са такива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСега видях от къде сте тръгнали.
Анон, ти пък защо си се засегнал?
Коментар
-
ИСТИНАТА БЕЗ ДУМИ И БЕЗ МЪЛЧАНИЕ
Един монах изпаднал в размисъл за същността на Пътя и Истината. Отишъл при Учителя и го запитал:
— Учителю, Вие казвате, че Истината може да се изрази без думи и без мълчание. Как става това?
Учителят се усмихнал и отговорил:
— Когато бях момче, напролет в Южен Китай, ах, как пееха птиците в цъфналите дървеса!
Монахът е неосъзнат. Учителят му се е опитвал чрез парадоксални слова да подкопае логичното мислене подчиняващо монаха на ограниченията, но монахът не е осъзнал това и търси логика в думите на учителя си. Разказаният хубав спомен от детството цели да подтикне монаха да почувства красотата на живота, без да се замисля за нищо.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеКонтекстът разбира се е много важен. Определение чрез тестяно изделие, може да бъде мила закачка с леко сексуален привкус, а може и да изразява пренебрежение. презрение и омаловажаване чрез явен сексизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеРазбира се, че нито едното е абсолютно вярно, нито другото.
Това е просто една закачка, но Анон се почувства засегнат.
Тя го казва само като нужния детайл от канавата на повествованието в един достатъчно кратък времеви диапазон - последния час/и само тук/
...............................
Ма що се върза?
И почна да се обяснава?
Дерматолог!
Един дявол...............Last edited by sergo; 24.04.2013, 22:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеРазбира се, че нито едното е абсолютно вярно, нито другото.
Това е просто една закачка, но Анон се почувства засегнат.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Това е просто една закачка, но Анон се почувства засегнат.
Коментар
Коментар