IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    E, ТНМ, бива ли такива небивалици?!
    Нито едното е абсолютно вярно, нито другото.
    Разбира се, че нито едното е абсолютно вярно, нито другото.
    Това е просто една закачка, но Анон се почувства засегнат.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Абе на теб не само мозъка, но и Y хромозомата ти е повредена.
      Жена сравнява теб и подобните ти с "куче" и ти й се кефиш...
      Не мога да се обидя от куче- нямам такива комплекси- 1 година с приятели боини другари сме се наричали СТАРИ КУЧЕТА, а думите и изразите имат отенаци които някои хора не разбират и не мислят върху тях.Думите не са първосигнални имат и нюанси.Абе защо само един човек тук се смята за оторизиран да раздава обиди и определения

Бе,
      Спрете се!
      Да му правите кеф на Анона!
      Глейте как се абите първосигнално!!

Майко

Коментар

Не мога да се обидя от куче- нямам такива комплекси- 1 година с приятели боини другари сме се наричали СТАРИ КУЧЕТА, а думите и изразите имат отенаци които някои хора не разбират и не мислят върху тях.Думите не са първосигнални имат и нюанси.Абе защо само един човек тук се смята за оторизиран да раздава обиди и определения
        Нали знаеш значението на думата "контекст"?
        Аз мога да те нарека с една дума много обидно или много хвалебствено, но всичко зависи от контекста.

Коментар

Защото е ПРИНЦИПЕН
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Не ти си заври по дълбоко главата отзад- така може и да станеш по умен и възпитан

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Не бях чувал за кучета хамелеони, но щом дерматологът ти го е казал - значи е така.
              Искаш да кажеш, че не си чувал за мимикрия при кучетата.
              Сравнението не е подходящо, защото тук не целим промяната да доведе до сливане с околната среда.
              Мечо

Коментар

• Абе на теб не само мозъка, но и Y хромозомата ти е повредена.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Анон, Анон ... как не разбираш!?
                  Смисълът в поговорката е, че когато един мъж се ожени, той или случва на жена или не случва - нещата не подлежат на промяна, защото дамите не възприемат нито добро нито лошо.
                  Докато мъжете продължават да се променят и някои от тях успяват да отсеят важното и да извлекат максимална ползи от комуникацията с жените.
                  E, ТНМ, бива ли такива небивалици?!
                  Нито едното е абсолютно вярно, нито другото.

Коментар

Това , че ми е повреден мозъка- първа обида от тебе за днес не ми пречи да видя гигантските ти мъжки комплекси и колко си невъзпитан.Провокациите ти пак ще доведат да правя психопортрет на чиновническото ти жалко характерче.
                    Не си мисли , че ти е позволено да обиждаш и даваш произволни определение за хората, защото после ревеш като вдовица за....
                    Зарови глава под полата на някоя администраторка и се оплачи от мен.

Коментар

• Това , че ми е повреден мозъка- първа обида от тебе за днес не ми пречи да видя гигантските ти мъжки комплекси и колко си невъзпитан.Провокациите ти пак ще доведат да правя психопортрет на чиновническото ти жалко характерче.
                      Не си мисли , че ти е позволено да обиждаш и даваш произволни определение за хората, защото после ревеш като вдовица за....

Коментар

На мен никой не може да ми затегне или олаби дисциплината - много съм свободолюбива
                        Анархията е майка на реда. Махно е бащата
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

Смисълът в поговорката е, че когато един мъж се ожени, той или случва на жена или не случва - нещата не подлежат на промяна, защото дамите не възприемат нито добро нито лошо.
                          Докато мъжете продължават да се променят и някои от тях успяват да отсеят важното и да извлекат максимална ползи от комуникацията с жените.
                          Не бях чувал за кучета хамелеони, но щом дерматологът ти го е казал - значи е така.

П.П. Той по-разбира от кожа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                            А Какви волности си позволява анон?
                            От кой мъж си чула тези думи?

От дерматологът си. При един преглед ми каза, че съм с много приятен парфюм и аз му отговорих, че заслугата за това е изцяло на съпруга ми. И той ми каза тази пословица
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Затова и мъжете сме на това дередже.

П.П. Аз комбинирам думата "кифла" в комбинация с едно единствено име, не с цяло съсловие или пол.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Мисълта за изневяра с такава каса в къщи, веднага ще доведе до
                                увяхване на "клонката "...

Но не за таквиз пишлегари като моя милост.
                                Ако тъщата добави и своята ,.........плюс нотариално заверено пълномощно, да ползвам касата и на нейният съдружник, съмишленик, душеприказчик................?
                                - Едидин булюк чавета ша изригна за нула време- стой та гледай!!
                                /И ша ги изгледам, ей!/

..................................
                                Още доста преди мистър Колт да ни напраи по-равни, амунициите са си били изсконнен афрозодиак .

Коментар

Working...
                                X