Да не се измерва, но ти се мъчиш да е измериш и вече мина 15000..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеХА-ХА това с многото постове е пълна глупост и не го разбирам при някои хора- сега като съм с малко постове ..какво се променя
Абе къде е Бат Космо да разкаже някоя свежа история
Глупостта не се измерва с постове. И с 10 000 и със 100 поста - все си е същата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеХА-ХА това с многото постове е пълна глупост и не го разбирам при някои хора- сега като съм с малко постове ..какво се променя
Абе къде е Бат Космо да разкаже някоя свежа историяБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Аз пък Мечо, ни в клин, ни в ръкав се сетих за една еврейска притча
Ребе Зуси трябвало да върне дълг до сутринта, а нямал пари. Учениците започнали да се притесняват откъде да намерят пари, но Ребе бил спокоен. Той взел лист хартия и написал 25 начина, по които могат да дойдат парите. И на отделно листче написал още един - двадесет и шести.
На сутринта отнякъде се появили пари. Тогава учениците прочели целия списък от 25 възможни начина, но в него не бил описан случая, по който точно дошли парите. Тогава ребе Зуси отворил допълнителното листче. Там било написано: "Бог не се нуждае от съветите на ребе Зуси".
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТрябва като дойде в темата новобранец с малко постове да му набиваме канчето и да го караме да мери пространството с кибритени клечки
П.П. Я, падни за 20-сет кат' си рекъл за новобранците
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБеше тръгнал да те догонва по брой постове и моди-тата го спряхаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКирето стоя два дни в изолатора
Почна да пише през друг ник и така както беше лек за мен, съвсем олекна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАми, частен случай е и не е твоят. Така мисля.
Това ме подразни.
Прочети го отново, ако ти се чете..
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе се надувай - теб само те трият. Кирето стоя два дни в изолатора
Коментар
Коментар