IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да не се измерва, но ти се мъчиш да е измериш и вече мина 15000..

Коментар

• Някой има ли си идея какво е да ви чете на два мелатонина
      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• и така както беше лек за мен, съвсем олекна.- пак обида
        Ако говорим за това тегло ти при мен си на много минус тегло, че чак за презрение
        Но по важно е да спреш с обидите и да ни оставиш нормално да общуваме, ако не пак ще плачкаш като....

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
          ХА-ХА това с многото постове е пълна глупост и не го разбирам при някои хора- сега като съм с малко постове ..какво се променя
          Абе къде е Бат Космо да разкаже някоя свежа история
          Тъжното е, че нищо не се променя.

Глупостта не се измерва с постове. И с 10 000 и със 100 поста - все си е същата.

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
            ХА-ХА това с многото постове е пълна глупост и не го разбирам при някои хора- сега като съм с малко постове ..какво се променя
            Ти си старо куче. Говоря за истински новобранци. Бате Космо не обича като се караме. Сега си пие тихо и напоително и страда
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Аз пък Мечо, ни в клин, ни в ръкав се сетих за една еврейска притча

Ребе Зуси трябвало да върне дълг до сутринта, а нямал пари. Учениците започнали да се притесняват откъде да намерят пари, но Ребе бил спокоен. Той взел лист хартия и написал 25 начина, по които могат да дойдат парите. И на отделно листче написал още един - двадесет и шести.

На сутринта отнякъде се появили пари. Тогава учениците прочели целия списък от 25 възможни начина, но в него не бил описан случая, по който точно дошли парите. Тогава ребе Зуси отворил допълнителното листче. Там било написано: "Бог не се нуждае от съветите на ребе Зуси".

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Трябва като дойде в темата новобранец с малко постове да му набиваме канчето и да го караме да мери пространството с кибритени клечки
                mecho bikov, регистриран на 2 Февруари 2011 г.

П.П. Я, падни за 20-сет кат' си рекъл за новобранците

Коментар

• А бре, къде е Арти ???
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Беше тръгнал да те догонва по брой постове и моди-тата го спряха
                    Не може да ме догони той Виж го, пак ходи да си сменя сакото и вратовръзката
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• ХА-ХА това с многото постове е пълна глупост и не го разбирам при някои хора- сега като съм с малко постове ..какво се променя

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Кирето стоя два дни в изолатора
                        Стоял той.....
                        Почна да пише през друг ник и така както беше лек за мен, съвсем олекна.

Коментар

• Трябва като дойде в темата новобранец с малко постове да му набиваме канчето и да го караме да мери пространството с кибритени клечки
                          tnm

Коментар

• ХА-ХАда стоях и се роди Карл.Маранди за това говоря аз- кифличка ..не е обидно, а и зависи колко често го казваш и повода нали.Аз разбирам модитата и откакто съм тук в Инвестор никога не съм имал проблеми..сега причината е ясна коя е, но никаква аванта на такива хора

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Ами, частен случай е и не е твоят. Така мисля.
                              Проблемът е, че в поста на тнм не се говори за частен случай, а се обобщава, което включва и мен.
                              Това ме подразни.

Прочети го отново, ако ти се чете..

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Не се надувай - теб само те трият. Кирето стоя два дни в изолатора
                                Беше тръгнал да те догонва по брой постове и моди-тата го спряха

Коментар

Working...
                                X